Nagymellű nők! Nektek is összeizzad nap végére a melletek középen, a cicifixen kívül, ahol összeér? (beszélgetés)
hát nekem max ha nagyon meleg van.
:)
cupakolo egy anyósos fórumban a k...anyját meg ilyeneket irogat , ugyhogy van ám szókincse és szépérzéke.
Igen menj innen, senki ne hivott ide.
Tudod,soha nem fogom megérteni az olyan embereket mint te..Feljönnek egy csevegő fórumra ahol 64000 témában leket hozzászólni,majd levadásszák azt ami nem érdekli őket és belepofáznak,mégpedig azt a magvas mondanivalót,hogy nem érdekli őket...Ez jól esik,vagy így adod ki a gőzt??Mi értelme energiát pazarolnod egy olyan fórum megválaszolásásra ami nem érdekel??:)
És hidd el minket sem érdekel hogy nem szeretnél ilyen melleket,és ha hiszed ,ha nem nem választott 300 cm3-is cicik/különben nem lógnának...:)/úgyhogy köszi,hogy most már tudjuk nem szeretnél ilyet,elraktároztuk magunkban,és megnyugodtunk,hogy megtarthatjuk őket,és nem nem tudod milyen érzés,nem olyan mint amikor kicsi és megizzad a melegben...de mint tudjuk mindez téged nem érdekel...
igen.
és nagyon nem szeretem. bőven elég lenne a B kosár. Tökre meglennék elégedve.
Sziasztok!
Engem ilyen módom nem érint, nem rendelkezem nagy keblekkel, viszont drága nagyik vagy 5x állt sorban amikor a nagy cickót osztogatták.
Ő a baba púderre esküszik, és triumph melltartóra, valamint mindig van otthon frissítő kendő, ami fertőtlenít és dezodorál, napközben azzal törölgette magát. Remélem tudtam segíteni.
Naná hogy nem érdekel. Csak már herótot kapok azoktól akik jódolgukban nem tudnak mit kezdeni magukkal, és kiírnak minden 2. percben egy ilyen hülye kérdést.
Na hát akkora mellet nem is szeretnék mint amiket ti írtok. De van fogalmam miről írtok.
Miért írjátok azt, hogy a kismellűeknek (kisebb mellűeknek mint a 80/E) nincs ilyen problémájuk? Nyáron pl zavaró mert nekünk is ugyanúgy megizzad a kinn lévő rész...
Ezt szerintem orvosolni nem lehet. Hiába fürödsz fél óránként akkor is ugyanúgy befülled a melegben
Nem bő, pont jó...
Akkor kell 90/D-s, ha a 90c-ből oldalt kilóg a mellem...
De ez a méret jó, mefelelő...
90 /C-t??Hogy lehet 90-es háttal???Nem bő az alja neked???Ehhez egy 80/F szerintem jobban klappolna.
Nekem ha 80 fölé megyek 91 a hátam és 115 a mellem akkor alul a keret alaltt kibújik,bár én egész nap ugrálok...80/E-s vagyok...
Igen, főleg, Akinek 120 centi, mint nekem...
A mell alatti mellbőségem meg 90 centi...
Én amúgy 90/C-set hordok, van olyan, amelyikből a 90/D-s jó...
hát nekem se telik rá, meg flek is műttetni magam .
de most akkor mi a megoldás?
tud valaki ilyen méretre jól bevált cicifixet? olyat ami a több tiz kipóbált közül megtartja, nem ér össze, alul ne jön ki ?
mert én nekem nem sikerült még ilyet találni és izzad és utálom.
Nekem az agyam elsül ilyen hülyéktől. Már elnézést. Amúgy nem csak a nagymellűeknek izzad középen ahogy te fogalmazol. A kismellű nőket ugyanúgy érinti. Mivel "befülled" "bepálik" a tapadós anyag alatt.
Legközelebb ne unatkozz ennyire hogy ilyen kérdést feltegyél!
Ne fogd be,engem pl. érdekel:)))
Csak elméletben/anyagi okok miatt bizonyos,egyébként cselekvésssé tenném:)/