Nagymellű nők! Nektek is összeizzad nap végére a melletek középen, a cicifixen kívül, ahol összeér? (beszélgetés)
lányok nekem mennem kell,köszönöm hogy ilyen sokan irtatok és örülök hogy ne csak nekem van iylen problémám vagyis nem ugy örülök, mert ez azt jelentené, hoyg kárörvendek, csak azért azt hittem hogy csak nekem van ilyen bajom de ezek szerint nem vagyok mutáns :)
jóéjt
te, szerintem valahol összetévesztette a tested, szólja neki, hogy pont fordítva kéne.
:)
nem nono, fedően szólva:
no-no!
:)))
remélem addig nem megyek le.
nono-fórumon nincs empátia.
ja tudom, engem ez inkább szórakoztat, mint bosszant.
igazából már egy nagymellű fehértangás versus kismellű franciabugyis fightot várok.
Nekem nagyon csúnya volt alatta is (90 D-E egyébként a mellem), de amióta lemondtam a cukorrol, édességről - kezdődő cukorbetegség, fogytam is, mellről nem! - érdekes ez is helyrejött, tehát összefüggés volt a kettő között (gomba). De igen izzad ettől függetlenül még mindig, sajnos. A hintőpor jó megoldás, minden nap másik melltartó - de ez mondjuk alap, és olyan melltartót keresek, ami nem nyomja össze a mellemet, hogy középen nem érjen össze.
Jah! és az ember fürdik rendszeresen!!! Akit pedig nem érint a probléma, az tényleg ne minősítse a fórumtopicot, és a hozzászólásokat! Köszönöm.
köszönöm.
szoktam hallani hogy szépek,de nagyok.senki el se tudja képzelni menniyre utálom, és zavar a hétköznapokban.
A strandon is mindig bámulnak meg az utcán is ha kivágott cuccban avgyok, ez egy dolog, de izzad és nehéz és rosszabb mintha ne lenne :(
na azért emlő témában is a 3. oldalra csak van anyázás, már megijedtem, hogy front van.
Fúú, szépecskék:)Legyél büszke rájuk:)
Mi most nem rakjuk fel,te leszel a cégér ezennel megszavazlak:)
Szintén nagyikámra hivatkozva, ő arra panaszkodott, hogy az olcsóbb nagy méretben kapható melltartónak olyan vékony a pántja, hogy belehasít a bőrbe. Én azt nem értem, ha már gyártanak nagy méretben mért nem veszik figyelembe, hogy azért súly is kell tartani.
A kis méretnél meg- ami magamnak kel:)))))- azt vettem észre, hogy annyi szivaccsak kitömik, ha azt benne hagynám, furán mutatna rajtam, ha kiveszem akkor meg, beesik az alsó része, de úgy hogy még a ruhán is átüt..:(((
tettem fel képet az adatlapomra az izzadós szörnyeimről, kb olyan ősszel készült azóta ne hiszem , hoyg változott.
csak azért hogy a kismellű barátnőnk is láthassa ,hogy ha arról beszélünk, hogy lóg, az nem arról szól, hogy a talpunkig ér, hanem hogy mivel nagy ezért alul a bőrünkhöz ér.
Mert sztem foggalma sincs miről beszélünk it.