Nagycsaládosok ide! (beszélgetés)
Meg szerintem ez az egyetlen ország ahol kiszúrják a családosok szemét pár ezer forinttal.
A csp. és a gyes éppen a havi számlákra és az iskoláztatásra, pelenkára stb.elég.
Élelemre nem is nagyon marad.
Nagycsaládosnak lenni jó csak nem ebben az országban!
Sajnos ez az ország nem igazán családszerető, mert ha az volna, akkor nem volna ennyi éhező gyermek.
A munka vállalásnál is kitűnik, mert ha meghallják, hogy 4 gyermekünk van mindjárt nem alkalmaznak.
Sziasztok.Szép estét mindenkinek.
Nem igen voltam az utobbi idöben,tudom én nyitottam ezt a forumot.De sajnos nagyon beteg vagyok.Kétoldali tüdőgyulladásom van ami párosul mellhártya gyulladással is.Mostmár kicsit jobban vagyok.
Katalin19:Hisztire én is csak azt tudom tanácsolni,hogyha nem súlyos akkor nem kell odafigyelni rá.
Vagy nekem volt egy bevált modszerem amivel mindig letudtam higgasztani öket.Egyszer a nagyfiam elkezdte csapkodni vagdosni magát és levegöt is alig akart venni.Nagyon megijedtem és arcon öntöttem egy pohár vizzel.Rögtön felugrott és abba hagyta.Innentöl kezdve elég volt annyit mondanom ha hisztizet valamelyik,hogy vagy befejezed vagy megyünk a viz alá.És innentöl kezdve egy hang sem volt.És egy idő után abba is maradtak a hisztijei
Sziasztok!
Tapasztalatom szerint ha nem figyelünk oda a hisztire az a legjobb de bizony ha a popsira egy kicsit odacsapunk az sem árt.Nem szabad rájuk hagyni annál rosszabb,az én kisebbik fiam még a földre is levágta magát,és bizony sokáig tartott amig kineveltk
Hova lett mindenki?
Ennyi volt a topik?
Szia Akymo.Örülök hogy ittt vagy légy üdvözölve
Válaszoltam a privi üzenetedre és várom a válaszodat
Mindenkinek nagyon szép és kellemes hétvégét kivánok neked.
Sziasztok!
Nekem 3 gyerekem van és most várjuk a 4.-et a nagyok 16,14,és 6 évesek a picivel 10 hetes terhes vagyok,hát mit mondjak a két nagy fiu és bizony sok gond van velük,a kicsi lány és a család szeme fénye igy vele ezért birunk nehezen.Nem terveztük a negyediket,de ugy döntöttünk jöjjön aminek jönnie kell.
Sziasztok!
Nekem 3 "örök" babám van.A nagyfiam Alex 12 éves igazi kamasz,sokat szenvedünk a tanulással, de most én tanulok tőletek, amivel talán serkenteni tudnám őt.A középső manóm Kyra 10 éves leányzó, öltözködésben nagylány, amúgy szeleburdi kis álmodozó, okos, nyílt, kis művész lélek.A legkisebb kislányom Moira 4 éves, nagyon fogékony, abszolút hallása van, muzikális és a szemünk fénye.Nagyon sokat tanul a nagyobbaktól.
Sziasztok.Szép napot mindenkinek.Tudom én nyitottam ezt a forumot és ezutal bocsi,hogy igy eltüntem.De ma teljessen elvoltam havazva.Fözés mosás meg minden.Délután pedig a lányaim meglepték a gépet.Mert csak ilyenkor gépezhetnek.
Üdvözlök mindenkit.
Nekem nagyon bejött ez a zsebpénz dolog,csak ajánlani tudom mindenkinek.Sokkal jobban tanulnak azota a lányaim.Szerintem ez jó is nekik mert mindig elöttük van egy cél amiért küzdeniük kell.Mert ha nem tanulnak akkor nincs zsebpénz.És nagyon nagy öröm nekik mikor megkapják.
Szia Leoborta:Mi nekünk tudatossan van 6 gyermekünk.De sajnos erre mifelénk is van sok olyan aki csak a pénz végett válalja a gyereket.Én valahogy nem birom az ilyeneket.
További szép napot nektek.
Kinek hogyan telt a napja ma??????????????
Most megyek mert vacsira lángost kell még csináljak
Sziasztokj!
Csatlakoznék!
Nekem a nagylányom Alexandra 10,a fiam Tamás 6 éves,és a legkisebb lányom Szonja 3 hónapos.Mind a hárman júliusiak!
Imádom őket!!!
A Nagylányom 4.-dik osztályos.Hát elég jól megy neki a suli,mert a legnehezebb iskola,és ő négyes tanuló.
A bünti nálunk is tv. illetve számítógép megvonás,de ez a zsebpénzes dolog nagyon bejön.Szerintem kipróbálom.
Nekem is 3 csemetém lesz,jövő márciustól!:)
A lányom 8 éves 3-as,jól megy neki a suli.
A fiam novemberbe lesz 3 ,ördögfióka:)Eleven,rossz mint az ördög!Viszont beszélni nem hajlandó,csak pár szót mond!:(
A legkisebb valószínű kislány 19 hetes:)