My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk! (beszélgetés)
Még mindig csak 1 tarajos sül kéne!! Kérlek szépen, jelölj hogyha van ilyen állatod! LÉGYSZÍVES!! :)
SiposEszter néven vagyok fennt!*-*
Sziasztok!
Először is engedjétek meg, h bemutassam a szervezetünket!
Amikor megalapítottam a szervezetet, úgy gondoltam nem kell beadni semmit, már azért megéri, hogy nem csak a barátlistás csereajánlatokat látom, hanem a szervezeti tagokét is, így olyan mintha +16 barátom lenne ...
Nagyon hamar tele is lett a szervezetünk, mely azóta 22 tagosra bővült. Olyan lelkes, elszánt, emberek gyűltek össze, amilyet még álmomban sem gondoltam volna. Úgy hirdettem meg, h nincs kötelező beadás sem belépési díj, és ennek ellenére annyi adomány érkezett, hogy magam sem gondoltam volna.
Büszkén mondhatom, hogy egyik kedves csapattársunknak köszönhetően már jak-ja is van a szervezetünknek, a többi értékes állat mellett.
Többen jelezték felém, hogy szeretnék, ha plusz Tp-ot is el tudnánk érni... Ehhez teljesíteni kell a heti feladatot...amihez dollárt kell beadni.
Beláttam, hogy nem működhetünk úgy tovább, hogy ne legyen egy minimum beadási terv. Egyrészt nem hagyhatom cserben azokat a játékosokat, akik ilyen lelkesen, önszántukból támogatták a szervezetünket, másrészt a szervezet fenntartásához is szükség van pénzre. És valljuk be ki nem örülne a plusz tapasztalati pontoknak, hisz így sokkal gyorsabban el tudjuk érni az állatkertünkben a következő szintet.
Jelenleg 17-en vagyunk, 5 szabad helyünk van. Ha meglesz a 22-es létszám , a napi minimum kötelező beadás 4000 dollár. Ennyi szükséges ahhoz, hogy elérjük a heti feladatot és plusz Tp-hoz jussunk. Úgy gondolom, ez nem egy nagy összeg...Természetesen ha ennél több pénzt adunk be, nagyobb szintű heti feladatot tudunk indítani és több tapasztalati ponthoz juthatunk. De erről majd közösen döntünk...
Nemrég alapultunk meg és máris 7 oldalnyi szervezetet tudhatunk magunk mögött a listán.
Úgy gondolom minden az alapokon múlik, ami nekünk már meg van ahhoz, h nagyobb sikereket elérjünk.
Ha Te is érzed magad olyan elszántnak, lelkesnek, nem sajnálsz a saját és szervezetünk fejlődésére dollárt és állatot szánni, tudod vállalni a napi minimum 4000 dollárt akkor várunk szeretettel...
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket vagy itt, vagy a zoo-ban!
Üdv: Balazska2012 és szervezetünk az Elevenpark
1 darab tarajos sül részlet kellene! Valaki mentsen meg! :( hetek óta várom, de semmi. Holnap felszabadul 10 hely a cserék miatt, de csak akkor jelölj majd hogyha elcserélnéd velem az állatot! :)
by : Sipos Eszter
Sziasztok
Keresek: Fehér Tigrist, Zsiráfot, Hattyút, Tarajos Sült, Tengeri Teknőst
Adok érte: Óriáspandát, Párducot, Jávorszarvast, Elefántot, Lámát, vagy kérhettek is valamit ezek helyett.
JamesHfan játékosnak írjatok, de még ne jelöljetek barátnak, mert a csere számára tartom fenn, köszi.
Sziasztok! Barátokat keresek az 1-es szerveren. A nevem: molrenka
Köszi mindenkinek!!!!
Sziasztok
Barátokat keresek .
Kérlek titeket hogy segitsetek nekem .
Nevem : renáta88 néven vagyok fent .
Köszi
LÁMÁT, JÁVOR SZARVAST ÉS SZIKLAUGRÓ PINGVINT KERESEK.
aranyvarics névre (szerver 1) írjatok, hogy mik a kívánságok, de ne jelöljetek barátnak.
Köszi:
aranyvarics
Sziasztok!
Keresek :
gorilla, tukán, fehér tigris !! Akinek van írjon :) Sok állatom van cserébe :) Aki játékban ír Fruhh26 névre annak akár azonnal is válaszolok mert azon kb. mindig fenntvagyok :)
Kérlek baártnak ne vegyen fel senki mert nincs helyem csak 1 a cserék miatt !! :)
Sziasztok. Sipos Eszter néven vagyok a játékban és 4 barátot keresek, 4 helyem van. Ezek közül holnap fölszabadítok egy párat. Hogyha barátokra volna szükséged küld a meghívót ha:
- 20 fölötti szinttel rendelkezel
- aktívan játszol minden nap
Ha neked mindegyik megvan kérlek üzenetet írj vagy küldd a meghívót. Ha nem játszol aktívan, töröllek a baráti listámról! ( Azok a játékosok kellenek akikre számíthatok ! )
(: Előre is köszönöm.
Sziasztok! Barátokat keresek a Tunde21-en tudtok jelölni és 2-es szerver aktív játékosokat.
Előre is köszönöm.
Holnap lesznek üres helyeim a barátlistámon, snwflk a nevem, jelöljetek nyugodtan. Még csak 11-es vagyok, de minden nap játszok, és jó lenne pár "barát" :)
Kérdés: Nektek hogy van pénzetek mindenre?:/ Nekem nagyon kevés a bevételem.
Sziasztok
Keresek: Fehér Tigrist, Zsiráfot, Hattyút, Tarajos Sült
Adok érte: Óriáspandát, Párducot, Jávorszarvast, Elefántot, Lámát, vagy kérhettek is valamit ezek helyett.
JamesHfan játékosnak küldjétek, köszi.
Bocsi a nagybetűkért az előzőbe :$
Rengeteg állatom van a játékban Akit érdekel az írjon játékba Fruhh26 néven vagyok :)
De kérem senki ne vegyen fel barátnak mert 1 Db baráthelyet a cserék miatt tartok fennt és igy nem fogok visszaigazolni senkit csak akivel megbeszélem ! :) Köszönöm !
Szia! leginkább narancs petúniát keresek mit kérnél érte ?:)
TUKÁN RÉSZLETET KERESEK AKINEK VAN ÍRJON !! :)
További ajánlott fórumok:
- My Fantastic Park - Aki játszik, jöjjön, beszélgessünk!
- Nem játszik a 2, 5 éves fiam játékkal, dűt, borít, szegel, kalapál..
- My Little Farmies online játék! Ki játszik ezzel a játékkal?
- Aki a WOW-al játszik gyertek beszélgessünk!
- Upologus online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk és barátkozunk!
- Ki játszik a "Csábitásból jeles" nevű online játékkal?