My Fantastic Park - Aki játszik, jöjjön, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok. Engem is lehet barátnak jelölni fantasticparkon és állatkerten is egyaránt...
Nevem: adree
^^
Sziasztok! Barátokat keresek. nevem: Anette78
Jelöljetek! Köszi
Sziasztok!
Casperino játékostársam s.o.s. barátokat keres!
legyenek szorgalmasak hadd gyüljön a csillag!
köszi
Egyenlőre betelt a barátlistám de hetente törlöm a nem aktív játékosokat úgyhogy érdemes néha próbálgatni..
Mindenkinek köszönöm a jelöléseket.
Jó játékot mindenkinek!
Tibigsm
Köszi a választ.már rájöttem én is hogy fölösleges megtartani az inaktív tagokat,főleg úgy hogy nem is segítenek.volt egy barátom aki belépett kártyát cserélt velem,ded besegíteni már elfelejtett:(
Egyébként te a barátlistámon vagy.
Szerintem kellene majd egy olyan fórum is ahol elkezdjük feltüntetni az inaktív tagokat és őket egy idő után már úgysem jelöli senki,majd szemezgethetnek egymásból és meglátják milyen jó amikor nem halad a játékuk maguk meg mások miatt.
Holnapra Blackpool1 néven 3 szabad hely lesz aktív játékosoknak!!
Minden nap játszik!!
Jelöljétek bátran!
Tibigsm
Sziasztok!
Holnap reggelre lesz 4 szabad helyem,napi szinten akív játékosok jelöljenek csak!!!
A szint nem számít csak az hogy akívan játssz!!
Mindenkinek jó játékot!
Tibigsm
Sziasztok!
A gyermekeim barátokat keresnek, ha van kedvetek, szívesen vennék a jelöléseteket.Tamki és levente108 néven.
Köszi:Kitti
Jelöljetek ancsa123 néven! Szorgos vagyok!
Max 4 naponta belépek!
Sziasztok
Nem rég kezdtem a játékot és szomszédokat keresek :) jelöljetek !!!:DDD rubita16 a nevem :D
Szia!
És miért érdemes a barátokat cserélgetni,ha már be van telve a létszám?
Csak azt nem értem ha gyémántvásárláskor kaptam volna akkor azt fel lehetne építeni,de ezt sehol nem találom csak a központban.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk!
- Sonadoras! Aki nézi jöjjön beszélgessünk róla!
- Ide az jöjjön aki pécsi lakos, beszélgessünk!
- Aki a WOW-al játszik gyertek beszélgessünk!
- Upologus online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk és barátkozunk!