Művi meddővé tétel aktuális feltételei (beszélgetés)
És azt nem próbálod ki ami olyan, mint egy spirál de kicsit másabb és az 5 évig meggátolja a menszit is. Meg ugye a teherbeesést.
Elég drága muri, csak ha esetleg nem vagy még biztos a dolgodba.
De a spiraltol nem lett erossebb a verzesed, meg fajdalmasabb?
Nekem mondjuk a Mirenat ajanlottak, az hormontartalmu...
(bocs, h beleugattam a parbeszedetekbe,) :)
Inkább talán sokkal tovább ülnek a papírokon, mert mi a frászt tudnának vizsgálgatni rajta. Bár egyetértenék, ha egy 3 gyerekes vagy harmadikat szülő nő gyorsabban megkapná a zöldutat.
Valószínűleg nem szeretnék. Régóta halogatok egy műtétet, aztán gondoltam időszerű utánajárni, hogy egyáltalán van-e mit mérlegelni.
amugy neked van mar gyereked, s ar nem akarsz, vagy nincs es nem is akarsz?
en hiaba mondom, h nem akarok, ugysem hiszi el senki sem...jelenleg mindenki jobban tudja en mit akarok.
Bogyokat szedni, meg ilyesmit semmi kep sem..marad a meddove tetel..
Előnye, hogy nincs annyi hátránya, mint bármi másnak, és a lehető legbiztosabb.
Hátrány lehet, hogy nincs visszaút.
:)
Na igen.
viszont azt olvastam, hogy 26 év alatt sokkal jobban megvizsgálják a kérelmet.
Jól meg kell gondolni.
Nem szeretnél gyereket?
Én meg csak megadtam egy logikus választ. :)
Nem tartozik ide, hogy miért.
hukkkkkkkkkkkkkkkkk
na most dobtam egy hátast!
és inkább nem írom le ami most a fejemben zakatol, mert még a végén elnézést kéne kérnem.......
köszi szépen a válaszodat! :-)
Na, ez engem is érdekel :) 2 gyerek és 36 év,gondolom elég hozzá... engem mostanság fognak császározni és már gondoltam megcsináltatom..egy bizti,sokkal kényelmesebb.
Elönyök,hátrányok?
Korábban 35 év felett vagy 3 élő gyermek esetén volt törvényi lehetőség végleges meddővé tételre.
A művi meddővé tétel azon típusát, melynek során elzárják a nőknél a petevezetéket írásban kell kérni, s a jelenlegi szabályozás szerint ezt már akár 18 évesen is meg lehet tenni.
A 2006. évi CXV. törvényi szabályozás a meddővé tételről:
„187. § (1) A nemző-, illetőleg fogamzásképességet megakadályozó művi meddővé tétel az érintett nő vagy férfi írásbeli kérelme alapján
a) tizennyolcadik életévét betöltött cselekvőképes és korlátozottan cselekvőképes,
...........
Nem találtam újabb változást.
én csak feltettem egy normális kérdést :)
csak azt hittem beteg vagy és azért szeretnéd.
:DDD
Remélem sikerül megcsináltatnod! Sokkal könnyebb lesz, kényelmesebb, nem kell használni semmit, főként nem a végtelenségig hormonokkal bombázni magad.
Nem változott azóta, Én úgy tudom.
Előtte volt a 35 év és 3 gyerek és 2006 óta van a 18 év felett.
köszi:-)
már volt két császárom, de akkoriban nem jutott eszembe.
ezért érdeklődtem az ár miatt, mert nem párosulna eleve felnyitással.
További ajánlott fórumok:
- Mik a művi meddővé tétel feltételei? Mennyibe kerül? Szombathelyen tapasztalat?
- Művi meddővé tétel nőknél. Mik a feltételei?
- A művi meddővé tétel mennyibe került és mik a feltételei?
- Művi meddővé tétel
- Van valakinek személyes tapasztalata a művi meddővé tételről? Mennyire veszélyes, és költséges?
- Női meddővé tétel feltételeit, irányárait ismered?