Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros pácban érlelt sült tarja recept

Mustáros pácban érlelt sült tarja recept

A Mustáros pácban érlelt sült tarja hozzávalói:
1,1 kg tarja (8 szelet)
a páchoz:

törött fehérbors
6 gerezd zúzott fokhagyma
mustár
olívaolaj


Mustáros pácban érlelt sült tarja 1.Mustáros pácban érlelt sült tarja 2.Mustáros pácban érlelt sült tarja 3.Mustáros pácban érlelt sült tarja 4.


A Mustáros pácban érlelt sült tarja elkészítési módja:
A húsokat enyhén klopfolom, mindkét oldalukat sózom, borsozom, megkenem a fokhagymával, mustárral; az utóbbit nem sajnálom. A szeleteket egy lefedhető edénybe rakom, olívaolajjal meglocsolom, és egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap előmelegítem a sütőt 200 fokra. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatom a húsokat, ráöntöm a páclevet. A tepsit alufóliával letakarom, s így kezdem el a sütést. 40 perc múlva leveszem a fóliát és további 20 perc alatt készre sütöm a szeleteket.

Most rizsköret készült, de bármilyen burgonyával, zöldségkörettel tálalható.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros pácban érlelt sült tarja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook