Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Nem ki jelentkezni kell , hanem mikor be regisztralsz álláskeresőnek adnak egy idő pontot a kiskonyvedbe és akkor kell vissza menni jelentkezni nekem szeptember 26 volt és már töröltek is
És szeptember 23 ig kapnám a járadékot de hátha el küldik még 10 éig
Szerintem attól függetlenűl kikell hogy utalják.
Hiszen 90 napig voltál jogosúlt rá, és utólag utalják amúgy is.
Nekem szeptember 12.én kellett volna kijelentkeznem, teljesen kiment a fejemből, valószínű engem is törölnek majd a nyilvántartásból.
De szerintem attól még azt a 12 napomat kifogják utalni.
El vették az utolsó havit mert nem mentem vissza jelentkezni
ezt a szemétséget !!!
Múlt hónapban ugyanezt eljátszottuk...
Ezek az összegek nem akkorák, hogy dőzsölni lehetne belőle, mégis mindig azok szívnap akik napról-napra élnek...
Igen, el lehet menni dolgozni.
Tegnap ajanlottak 3 műszakos gyári melót netto 210 ezerért. Hűdejó! Ja és ebben benne van a műszakbótlék és 10 ezer cafeteria.
Gyerek iskolájából meg feszt üzengetnek küldjem már be a pénzt...
Gondolom nem egyedül bagyok a nehézségekkel, de basszus miért nem lehet tervezni ehhez a k..va kis pénzhez ami alig pár hónapig jár/na. Hogy a francba utazgasson az ember munka után ha nem tud tervezni mert fogalma sincs mikor lesz belőle valami.
Ugyanígy olvasom a gyes, gyod meg tököm tudja mik sem érkeznek.
Mielött valaki beszól, hogy netre van.
Nincs netre, wifiről vagyok mert telom is kikapcsolva.
Azt hiszem irány nyugat!
Én postán kapom.
Jövő hétnél előbb nem is számitok rá!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?