Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Én úgy tudom fél havit is utalnak, a munkanélküli is kiutal fél havit is, ha arról van szó. De lehet jobban jársz ha megcsörgeted őket, nem tudom ők ezt, hogy csinálják. :)
Most fogjuk elöször kapni júni14-30ig 12960ft jár aztán júliustól 22800 ez volt a levélbe amit hétfön kaptam és hogy utólag kerül folyosításra minden hónap 5ig! Kell most akkor kapnom ugye? Vagy nem utalnak fél havit ? Majd agusztusba kapom meg a felet és az egész havit egyszerre? :)
A mai nap folyamán mindenképp meg kell kapnod, hétfő az már késve van!
Békéscsaba erste bankos vagyok nincs rajta a fht 😠 5ig kell elutalniuk ami vasárnap...
Fejér megyében ha valaki megkapná, írjon legyen szíves. Köszönöm! Szép napot mindenkinek! :)
Szabolcsba ha valaki meg kapta írjon már,köszönöm :)
Szolnokról még nem kaptam meg az FHT-t, K&H számlára
Békés megyében (Mezőkovácsházáról) ismerősöm tegnap megkapta, ERSTE számlája van
én ma beszéltem velük és holnap utalnak aki otpés annak valoszinü rajta lesz holnap ezt mondták nekem én Baranya megyében
Ma beszéltem reggel a munkanélküli központtal 30 án elszámolták a munkanélkülit ma fel dolgozzák holnap utalnak amúgy Nógrád megyei vagyok!! Remélem tudtam segíteni szép napot mindenkinek!!
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy a számlások mikor kapják meg a munkanélkülit?
Nem tudja valaki ,hogy a postas mikor hozza a munkanélkülit?
Oké megírom,hogy mi történt a kis kirándulásomon.
Helyesss 😊👍jól teszed majd írd meg mi volt mindenképp 😉
Ha nem hozza,akkor bemegyek a Hivatalba,ha útólsó is leszek a sorba,garantálom elsőként fogok távozni.Kis nyomást kell gyakorolni,a kiszolgáló személyzetre az íróasztal mögött.Kicsit átmegyek Csernus dokiba,ő mondta régen:Bevállalja?igen vagy nem?Én is felteszem a kérdést a hivatalba:Bevállalják,hogy mindennap jönni,fogok reklamálni az igazamért?igen vagy nem?A bevándorlók,na az egy jó kis téma,eszméletlen mi történik szép kis hazánkba.:(
Ha meg mégse akkor goo be kormányhivatal és borítsd rájuk az asztalt,hogy mi a... Szánalmas ami itt megy az biztos :( dehát a bevándorlókat etetnk kell,lakhatást biztosítani sőt azoknak a költőpénz is jár!!!
Igen, kevés ez,de még a 22800 forintból is elvegyenek?A végén az lesz,nem kapok semmit,és a Kormányhivatal a semmiből is elveszi a semmit.Legyen igazad,talán kapok még valami aprópénzt,remélem a postásnéni holnap kétszer csenget.:)
Annyit bízony,szeríntem megkapod holnap 22800at is mellé ☺bár én ilyenről nem halottam még,dehát majd kiderűl :) jó lenne hisz a 22800ft is nevetségesen kevés :(
De júniusi hónapra,is 22800 forintot kellett volna utalniuk,hát nem tudom kapok e még,illetve kiegészítik e teljes összegre?Ha nem akkor,hétfőn megkopogtatom a Járási hivatal ajtócskáját,és megkérdezem tőlük,hogy is van ez?:)
Írta valaki itt lejebb hogy valami rendelet alapján ő is kapott pluszba egy félhavit ! Én se értem hogy ez hogy is van .. Én most kapom az elsőt ,a héten megkapjuk,kiváncsi leszek mennyit :)
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni, a foglalkoztatást helyettesítő támogatással kapcsolatban.Részemre 2015.04.15.-l,megítélték a támogatást ami havi:22800 forint.Nos én április 30-n,megkaptam a postástól, ennek az összegnek a tört részét,ami 12160 forint volt.Május 30-n is,hozta a postás a 22800 forint f.h.t.A kérdéseim a következők lennének:tegnap június 30-n,ismételten hozta a postás,de nem 22800 forintot,hanem 12160 kézbesített.Most nem tudom,miért nem az egész összeget utalták?Utalnak e még, a napokba pénzt,hogy ez az összeg 22800 forintra kiegészüljön?Olvastam ilyet is,vannak bizonyos tört hónapok,de ezeket nem nagyon értem.Veletek is történt már ilyen?:)
Elöző nap ha elküldik a megbízást a bank megkapja ,bérkezik és másnap a számlán az összeg :)
Bankal megbízásban vannak ami automatikusan indítja az utalásokat!azok a dátumok nem a járadékra értendőek szeríntem! Fht utalják 5ig a munkanélküli 15ig !
Szia, lehet, de megis ossze vissza jon meg a szamlamra. Vagy 4-en, vagy 9-en, de jott mar 17-en is. Az a lista hazugsag. Amugy autom atutalas is csak akkor jon, ha bekapcsolnak egy szamitogepet, ami ma nem valoszinu.
Banki megbízások eljönnek mert autómat utalási rendszer ha utalnának biztos és holnap jön elvileg mert több oldalon lehet olvasni utalási időpontokat!
!!!!De reggel úgy is megtudjuk!!!!
Az álláskeresési ellátások (álláskeresési járadék, munkanélküli segély, nyugdíj előtti álláskeresési segély) utólag, havonta kétszer kerülhetnek kifizetésre. A rendszeres kifizetés minden hónap elején történik, általában 1 - 10-ig. Havonta egyszer, a hónap közepén történik az olyan kifizetés, amely az ellátás hó közbeni megállapításhoz, megszüntetéséhez, vagy valami rendkívüli eseményhez kapcsolódik. Ezek a kifizetések többnyire tört hónapi kifizetések
2015. Január 02
2015. Február 02
2015. Március 02
2015. Április 01
2015. Május 01
2015. Június 01
2015. Július 01
2015. Augusztus 03
2015. Szeptember 01
2015. Október 01
2015. November 02
2015. December 01
Ma biztosan nem lesz utalás, mert köztisztviselők napja van.
Mázlista :) nekem is lejárt megigényeltük az fht de még csak papirt kaptam , gondolom a héten megkapom mert 5ig kell megkapnom ;)
Sziasztok . Nekem már lejárt június 1.-vel de ügyintéző mondta megigenyli nekem aktív korúak ellátását ami ma reggel meg is jött.
fht kapol teis és miért utalták méga másik fél honapot
További ajánlott fórumok: