Munkahelyi játszmák (beszélgetés)
Nekem csak az a fura, hogy általában egy csapatban legtöbb esetben 1 ilyen ember létezik. Nálatok meg szinte 1 ember, aki gerinces? Ez hihetetlen!
Számomra úgy tűnik, hogy te vagy az az 1 ember...
Sose mondanék ilyet a kollégáimról! Még arról sem, aki ezt teszi! Annak ellenére, hogy gerinctelen, nem mondok rá olyat, hogy nem tud semmit, max annyit, hogy vannak hiányosságai. Azt sem mondom, hogy nem dolgozik, mert akkor én is hazudnék, mint ő. Azt sem szeretném ha neki hátránya lenne bármiből, pusztán azt szeretném, hogy az ő sikereinek megvalósulása ne más emberek kárára történjen. És még sorolhatnám.
Gondolom te vagy az egyetlen a csapatból, aki képes erre?
Komolyan, te lehet, hogy az én kolléganőm vagy és már azt is hazudod, hogy szidjuk a főnököt, amikor ez nem is igaz. Röhejes emberek léteznek és az ilyenek miatt szenved több ember...
Biztos ez az általános, de pl. a bátyám sok éven át volt fuvaros, mert ezzel sok pénzt keresett és nem alul iskolázott. És a férjem is csinálta, bár ő nem keresett jól vele.
De a többi igaz, amit irtál!
Ismétlem:
Neked kell embernek lenni-elsőként,példamutatással, emberséggel és utána merj bármit is kiérdemeltetni.
Mi több: neked nem lenne munkád, ha ők nem lennének-itt kezdődik.
Még valami:
Attól, hogy munkanélküliség van, hogy "örülhet valaki hogy munkája van" még nem kötelező a gerinctelenek mellé beállni.Lehet nemet is mondani-sőt tudni kell nemet mondani, ha másokon való áttiporásra buzdítanak.
Akkor mitől is jó a főnök?
Átadta a megfelelő tudást a beosztottnak? Segiti a munkájukat?
Ha valaki nem képes erre, akkor ne várja el, hogy a beosztottja profi legyen.
:XD
Én meg a takikat+a postásokat, meg a fuvarosokat, meg minden elesett emberkéket.
Az itteni hozzászólásaid közel 80%-a nem állt másból mint az aládtartozók lenézéséből.
Most meg ezt írod...
Döntsd már el, hogy ki/mi vagy..
Ha nem dolgoznának, te nem kapnál fizut, nem lenne munkahelyed...Ennyire egyszerű..
Nem az ókórban vagyunk....
Milyen főnők az, aki más emberek(alá tartozó emberek)-re köpköd, és lenézi őket?
Ez ugyan annyira gerinctelen dolog, mint ha egy spedi lenézi azt a fuvarost, akiből él. Pusztán azért, mert egy fuvaros a társadalmi ranglétrán köztudott, hogy nem iskolázott..
Gennyes és igen kisstílű dolog..
És akkor ki végzi el a munkát? Te?
Vagy a főnökasszony? Hány ember helyett?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)