Munkahelyi étkezés (beszélgetés)
Az en munkahelyemen sem helyiseg, sem asztal sem szekek, nem voltak... Ott etted meg a zacskos kajadat amit hoztal, ahol tudtad...
Nem is tudjatok, hogy milyen jo nektek...
Szerintem sem kötelezhető rá senki. jó ötlet, ha
Ha nem akarsz gondot, akkor tényleg jó ötlet, ha füllentesz, ahogy már ajánlották.
Allergia, diéta, cukor betegség....
Az én körzetim pl. biztos adna papírt is róla.
A munkahelyi étkezés az nálunk úgy működött,hogy a cég állta.Napi 1x ehettünk,ha nem akartuk akkor adott helyette kajajegyet.
De olyat hogy még te fizess,nem hallottam.
én gondozónő vagyok egy fogyatékkal élők otthonában de nem vagyok köteles elő fizetni a napi étkezésre...ami 560Ft csak ha akarom..és azokra a napokra mikor akarom....
Szóval szerintem nincs ilyen törvény
Segítséget szeretnék kérni! Valaki tud olyan törvényről, ami szerint kötelező a munkahelyi étkezés igénybe vétele? S ha igen mikor kinek, mennyiért és a t a munkáltató milyen mértékben köteles támogatni? Konkrét törvényt kerestem de nem találtam! Persze tudom, hogy van az, hogy kötelező és jobb ha befogom a szám, ha ott akarok dolgozni! De talán ha van erre törvény akkor nem kell havi több ezer forintot kiadnom a családi kasszából, néha ehetetlen ételekért!
Köszönöm ha segítetek!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- A munkahelyemen elveszett egy csomag, benne egy személy étkezési utalványaival. Ki akarják velem fizetetni, de én nem akarom. Mit tehetnék?