Munkahely és fantáziálgatások (beszélgetés)
Akkor arra gondoltál, hogy a test jobban érdekli? :D
na most légy okos domonkos:DDDDDDDD
Ezt elmagyaráznád, mert nem igazán értem...tudod én nőből vagyok, nem értek a pasik nyelvén xd
Az egyiket megtaláltam még szombaton facen. Szerintetek bejelöljem? Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy igen, de én nem szeretek ennyire nyilvánvaló lenni. Olyan szempontból lennék nyilvánvaló, hogy be sem mutattak minket egymásnak, tehát valószínűleg a nevem sem tudja, meg én is csak a keresztnevét tudtam, ezen kívül láttam vagy 5-ször eddig, és köszönésen kívül más nem volt...na most nyilván rájön, hogy én éjt nappallá téve kerestem őt facebookon, de én nem szeretem az ilyet, mert utána olyan furcsán érzem magam, ha találkozok vele. De ha azt mondjátok, hogy jelöljem be, akkor győzzetek meg, mert bejelölném, csak nem merem :S
Hogy nyeli-e?:D
Bocs,de ezek a puszta tények..
Szerintete egy olyan pasi, aki az új munkatárs hallatán egyből ARRA gondol, úgy, hogy még nem is látta a nőt, akkor mi számíthat neki jobban, az, hogy milyen a feje, tehát mennyire szép, vagy a teste mennyire jó?
Akkor megnyithatják a tanulószobát:)
Vagy nevezzük csoportos foglalkozásnak:D
De sajnos féltékeny vagyok és leszek is, amíg csak azt nem látom, hogy hidegen hagyja őket a 2 új csaj. Mondjuk mindkét csajt ismerem látásból, az egyik csajnak a tesója osztálytársam volt, a másik meg a szomszéd faluban lakik, és mindkettőnek van barátja. Az akivel volt az egyik diák, ismerőse is facen, de még csak ma kezdett a csaj, és nincsen a friss ismerősei között, szóval szerintem már régebb óta ismerik egymást. Most néztem meg, hogy a tesójának is ismije, szóval biztos, hogy régebb óta ismerik egymást. Akkor emiatt már nem is aggódok. A másik csaj meg szerintem nem az esete. Látta őt is, de nem láttam olyan érdeklődést felé, mint amilyen eddig felém volt tőle...az a kevés xd a másik kettő meg majd kiderül mit gondol róluk, bár náluk így nem lenne esélyük.
Nincs senki más, aki tetszene. Nagyon ritkán tetszik meg annyira valaki, hogy járnék is vele. Most meg egyszerre 3 is van ilyen :D Nem mondom azért azt, hogy ugyanúgy tetszenek. Tudnék sorrendet felállítani, de ha az egyik azt akarná, hogy a barátnője legyek, nem mondanék nemet attól, hogy a 3-ból nem ő tetszik a legjobban.
nyugi majd kérünk hoxától rángatós jelet és akkor gyüjtheted:D
:DDDDDD
Majd szólok, jó? :) Biztos találunk rá megoldást. :D
XDDDD
Es ha pont akkor rangatnanak be egy masik tanulot mikor o meg bent van? Sztem meg egy pisiles is irto ciki lenne, nemhogy mas!
Nem tagadom:)
Nálatok nincs véletlenül üresedés?:D
...es akkor oket rancigaljak be a mosdoba...bruhuhu..
:)))
Nem lehetsz feltekeny vkire aki meg csak epphogy koszont, ha mar most igy allsz hozza...
:DDDD
Pedig nagyon szeretted volna, ugye..? :)
Most már kezdem én is ezt hinni:D
rossz helyen dolgozol:DDD
de bizony!és legnagyobb sajnálatomra nem rángatott be a wc-be egy nő sem:D
te merre jártál? csak nem dolgozni?:DDD
ne már,olyan jól elpofozgatja azt a bizonyos kakkantást:D
bonyolítsd még egy kicsit:D
Szóval,vetélytársaknak érzed az új nőnemű egyedeket és veszélyben az aktus?:D:D
ne legyel feltekeny, mert ha egy pasinak eleg annyi, hogy meglat egy szebb arcu not, es maris ejt, akkor nem is erdemes foglalkozni vele :) mindig van szebb es jobb, a pasikbol is. a munkahelyeden kivul nincs olyan srac, aki tetszik, es normalisan tudnal vele ismerkedni, osszejonni? ha harom is ugyanugy tetszik neked, akkor valoszinuleg majd egy negyedik lesz a befuto :)
Mai fejlemények. Már kajáltunk, amikor ők beálltak az A'La Carte sorba és akkor fejeztük be a kajálást, amikor ők fizettek. Az egyik már leült, mikor mi felálltunk, a másik pedig pont úgy volt, hogy nagy hévvel én vittem vissza a tálcát, ő pedig jött keresztbe és én meg csak néztem őt, ő elmosolyodott, én úgy érzem, hogy rám nézett közben, de ilyenkor elég elvakult tudok lenni, na de a végén majdnem neki mentem xd Kicsit én is elmosolyodtam ekkor :) A másikat sajnos nem tudtam figyelni, mert amikor mentem vissza nem tudom, hogy észrevett-e, amikor meg mentünk keresztül az étkezdén, háttal voltam neki. A 3. akkor jött enni, amikor mi, pont szembejött velünk, de én nem vettem észre, csak nagyba bambultam. Jó hangosan köszönt nekünk, de mire észbe kaptam már késő volt, és most azt hiszi, hogy bunkó vagyok, hogy nem köszöntem, pedig nem direkt volt :( De most nagyon féltékeny vagyok, mert az egyik új tanuló vele volt, és ő nagyon szép, bár nekem a testem jobb, de neki a feje sokkal szebb és olyan jól kijöttek. Én meg ilyenkor egyből arra gondolok, hogy ő tetszik neki, és ha én eddig esetleg tetszettem neki, akkor ezután már nem fogok :( Ugyan így vagyok a másik kettővel is. Attól félek, ha meglátják a két új lány tanulót, akkor én már nem is fogom őket érdekelni, ha eddig bármit is éreztek. :/
macit teljesen lelomboztuk:D vagy dolgozik a gyárban és éppen katust rángatja:D
További ajánlott fórumok: