Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Műkörömépítés saját kezűleg fórum

Műkörömépítés saját kezűleg (beszélgetés)

❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
532. a54017f136 (válaszként erre: 531. - Henie)
2008. dec. 15. 18:48
Szerintem a segítség mindig elkel,főleg egy kezdőnek...tudod,a jó pap is holtig tanul-nemhogy mi:)))Nem tudom meg nézted-e a képeket az első műról?Most annyiból változtta helyzet,hogy ívesre reszelte Vanda lányom a körmömet,mert nekem az jobban bejön.Azt látom,hogy máris kezd levegősödni a körömágynál,de biztos vagyok benne,hogy kicsit kevés az anyag,amit rátett.Kiderült,hogy a férjem vett a tescóból egy csiszoló gépet valami 3000 ft-ért,és rengeteg fej van hozzá....ma néztem a kellékesnél,sokkal egyszerűbbek 26000-nél kezdődtek.Megvette nekünk azt a fejet ,ami nem melegszik.Azt hiszem,lassan már "profi"kellékeink lesznek,csak sikerüljön belejönni a töltésbe....ja!!azt a vacak sablont is két percig rakta fel szegénykém-a lányom- a letört körmeim helyére,mert ugye azt sem látta sehol hogyan kell.Azt hiszem,egyszerűbb műveletekre gondolt,de azért nem adja fel.Még nem döntöttem,kérdezzem-e meg az ismimet,segít-e neki,lehet jobb lenne egy oktató dvd???Szerintetek??Egyáltalán van ebből jó??
531. Henie
2008. dec. 15. 18:33

Na sziasztok!!:D:D

Úúútálom az olyan körmösöket, akik elriasztják a kezdőket, mert a konkurenciát látják benne... Ezért csinálják, semmi másért... Vannak ilyenek, de fel a fejjel!!:D:D

Szóóóval mivel már jó későn reagáltam, így már nem nagyon tudok segíteni, de ha van még kérdés, nyugodtan!!:D

530. Icus (válaszként erre: 529. - A54017f136)
2008. dec. 15. 14:10
Na látod!! Nem szabad hagyni, azért ezeket a dolgokat nem párszáz forintért és nem 1-2 alkalomra veszed:))
529. a54017f136 (válaszként erre: 527. - Icus)
2008. dec. 15. 13:04

Jahh!Akkor tényleg nincs alvás....(((

Visszavittem és aranyos volt,mert kicserélte a neont és visszaadta a másikat is,hogy amíg tudjuk,használjuk:)))A fényzselét viszont elfelejtettem megkérdezni...majd legközelebb:))Addig lakkozunk mi is.....

528. Icus (válaszként erre: 526. - A54017f136)
2008. dec. 15. 09:11
7-kor kezdődik a munkaidőm:(( Muszáj korán felkelnem.(
527. Icus (válaszként erre: 526. - A54017f136)
2008. dec. 15. 09:10
Upsz!! Vissza kell vinni!! tessék reklamálni. A körmösöm, a nem megfelelő minőségű zselét is visszavitte. Ő a cristals-forgalmazónál vásárolt. Remélem jól írtam:)) De itt is írta valaki régebben, hogy a webes áruházban vásárolt cuccokat is kicserélték:))
2008. dec. 15. 07:26

Icus!!Te ilyen korán kelő vagy???Nekem fél hétkor is nehéz kibújni az ágyból:)))

Épp így látom én is ezt a fényzselét.Pedig állítólag nem olcsó vacakot vettünk meg,ráadásul az eladó mondta,hogy bőven elég a tégelyes is,mert az ecsetes nagyon drága.Tényleg sokallottam,mert 3950 ft volt,ebből pedig 14gr 2980.A fehérrel is így vagyunk,mert utána néztünk,ennek a "márkának" csak egy fehér zseléje van,de ez sem az a tök fehér,igaz,így kicsit természtesebb.A harmadik dolog,hogy 2 óra után,eldeformálódott az uv cső a lámpában:(((Lelóg........

525. Icus (válaszként erre: 524. - A54017f136)
2008. dec. 15. 04:52
Ez a fényzselé érdekes dolog:( Már meséltem itt a többieknek, hogy a körmösöm új fényzselét vett és nem szép. Mire hazaérek olyan mintha "beszívná" nem lenne rajta semmi:(( Másodszor már szóltam a körmösömnek, hogy nem jó... de,,, Gondolom megvárja míg elfogy. Így amikor hazajöttem az volt ez első, hogy lekentem szintelen l.akkal:((
2008. dec. 14. 17:55

Most először van műkörme,ezt végig nézte,de szerintem kellett volna még 1-2 alkalom.Arra gondoltam,megkérem a lányt-elég jóban vagyunk- segítsen egyszer az enyémet feltölteni a lányomnak és akkor főleg megmarad a menete.Bár nem azzal volt a gond most sem.Csak még nem érzi,miből mennyi kelle,de honnan is tudná??A furcsa csak az,hogy az utólsó réteget a fényzselét-nem ecsetes-mikor felvitte,nem volt olyan szép fénye a végén...

Sok videót is találtunk már és nézett előtte is,de azt hiszem itt csak a gyakorlás fog eredményt hozni.

523. Icus (válaszként erre: 522. - A54017f136)
2008. dec. 14. 17:17
Elég drágák ezek a tanfolyamok és ráadásul minden félét megvetetnek az emberrel:( Az 1-2 napos díszítő tanfolyamok meg azért nem jók, legalábbis akörmösöm szerint, mert sokan vannak és csak n ézni tudja:( Az a jó amikor lépésről lépésre halad az ember. De, szerintem annyi is elég, ha elmegy a lányod egyszer egy körmöshöz és végig nézi, mit hogy csinál...:)
522. a54017f136 (válaszként erre: 521. - Icus)
2008. dec. 14. 09:19
Sajnos,elég vacak a fényképezőgépünk,lehet már ez a pár is a telefonnal készült..na!!Arra leszek én is kiváncsi,hogy az én "használatommal"meddig bírja:)))mert rendesen igénybe van véve.Azon gondolkodtam még,hogy lehet nem ártana valakit keríteni-szakembert-aki vállalná,hogy foglalkozik vele.Nem sok időre gondoltam én,csak egy-két körmöt csinálnának együtt,szerintem minden rendben lenne....
521. Icus (válaszként erre: 520. - A54017f136)
2008. dec. 14. 08:01
Szerintem szép:)) Már amennyi látszik belöle:)) Majd egy hét múlva visszatérünk a dologra.:))) Tudod? Meg marad-e vagy leesik esetleg ketté törik... AZ én körmösöm kezdő volt, bár szerintem az is maradt, amikor elkezdetm járni hozzá. Hát elég lapát formájú körmöket készített előszőr. Azt mondta, mert rossz a körmöm formája:((( Szinte hetente potyogtak a körmeim, igaz ingyen bérmentve újra készítette őket. de egy idő után észrevettem nem tetszik neki, amikor szóvá teszek egy-két dolgot:(
2008. dec. 13. 20:05
Feltettem pár képet,nézzétek meg a végeredményt..........
2008. dec. 13. 20:04
Na!!!Megszületett a körmöm.Kettőt teljesen építenie kellett,mert letört a zselé alatt,a többit meg csak úgy csinálta,ahogyan elmondták neki.Sztem kevesebb anyag van benne mint kellene,meg a formája itt-ott nem tökéletes,de nem venném el a kedvét:)))Elsőre nekem bejött:)De nyugodtam írjátok le,ha van észrevétel,abból csak tanul:)))
2008. dec. 13. 13:20
Ja!!!Azt elfelejtettem,hogy azok a gombás körmök tényleg "szakembertől" származnak...na,akkor mitől is féljünk jobban???
517. a54017f136 (válaszként erre: 516. - Icus)
2008. dec. 13. 13:18

Szia Icus!!Köszönöm a jókívánságokat és ígérem,hogy teszek fel képet,amint lehet:))ha ma sikerül belekezdeni,akkor megmutatom az eredményt mindenképp.Bízom a lányomban,mert nagyon jó kézügyessége van.Bejár a kellékeshez és mindíg megcsodálják a körmét,magának lakkozza és ráadásul balkezes.Nekem nem mindíg tudja olyan szépen megcsinálni,mint magának..ez érdekes:)))

Akkor várom Henit,talán ír nekem és akkor nagyobb nyugalommal kezdünk a töltésnek......

516. Icus (válaszként erre: 515. - A54017f136)
2008. dec. 13. 12:39

SZia!! Henie, jön nemsokára . ő itt a "profi":)) Igen ezt mondják én is láttam a "nails pont hu" oldalon ezeket a zöld-fekete és isten tudja milyen színban játszó körmöket. Csak a dolog szépség hibája az, hogy szakmabeli körmös csinálta ezeket a "gombás-körmöket":(( Igen nagy a veszélye, hogy otthon ilyet alkoss magadnak, de szerintem aki neki áll, hogy ezt saját maga végezze el, az jobban fog figyelni a gombásodás elleni szer használatára is!! Sőt kisebb az fertőzés veszélye, mert az eszközökkel csak saját magát kezeli és nem 100 embert:( Egy gombás körömre felhordott zseléréteges ecsettel, azért meg lehet fertőzni pár embert, nem is beszélve a reszelőről, mert ugye nem egy reszelő-egy ember, használatos a körmösöknél:(

Igen nagyon sok körmös van a "piacon" és ebből sajna sok a kontár is:( Mindenestre nehéz megélni, főleg, hogy manapság, már azért nem akkora kiadás, egy körmös szett, főleg ha valakinek ez a hobbija:)) Bizony akkor nagyon is megéri családon belül megcsinálni:) Én sok sikert kívánok nektek, és remélem tesztek fel képeket is az adatlapotokra, vagy a naplótokba:))

2008. dec. 13. 11:04

Sziasztok!Pár hete olvasgatom ezt a fórumot és tényleg tetszik,hogy segítőkész emberkék vannak itt.A lányom kért karácsonyra műköröm szettet,persze befektetésnek is szántuk,mert akkor én sem megyek máshoz:)))De elkövettem azt a hibát,hogy egy másik fórumon kértem segítséget mit is vegyek ami a kezdéshez kell.....háááát,segítséget nem,de leb....st azt kaptam.Hogy minek is akarunk mi itthon ilyesmit csinálni,mert nézzem meg micsoda barbár munkákat végeznek otthon és a gomba meg a penész..stb.....az a baj,hogy azt hisszük milyen könnyű is ez,de hát a tanfolyamon orvosok tanítanak és nem akárhogyan..stb.Most mondjam azt,hogy én fodrász vagyok-nem dolgozom a szakmában-de senkinek nem mondtam volna,hogy ne fessen otthon hajat,ne vágja le másnak..stb.Azt gondolom igenis vannak jó képességű emberkék akik megtudják ezt otthon is oldani,akkor miért ne??Gyantázni is kb.13 éve magam gyantázom,de soha nem csináltam olyasmit,ami miatt bőrgyógyászhoz kellett volna fordulnom.Végülis nem ez a lényeg,csak kicsit kiakasztott ez a hozzáállás,mert akkor ne írják ki,hogy kezdők fóruma és lehet kérdezni.....Szerencsére itt nem ezt látom.Találtam egy boltot is,ahol hozzáértő eladónő volt és nagyon sokat segített.Megvettem a kellékeket,elmondta mit hogyn,de azért én szeretném,ha valaki leírná a zselével töltés menetét,ha elakadnánk.

Az enyémet pont tölteni kellene és én leszek a próba baba.....

514. 471d5eded8 (válaszként erre: 512. - Icus)
2008. dec. 11. 09:57
Azt hiszem ez az amit pluszba vettem és erre sincs szükségem, nem használtam szinte belőle. Jóminőségű ecset is van hozzá (6.500,- volt ecsettel, kellékesnél).
513. 471d5eded8 (válaszként erre: 511. - Henie)
2008. dec. 11. 09:53
Nem volt időm megcsinálni magamnak rendesen...aztán befejeztem a műkörmözést, mert megerősödött a körmöm. Ez utóbbi a legjobb, ami történhetett velem :).
512. Icus
2008. dec. 11. 08:01

[link]

Heni nézd már meg itt az alsó sorban lévő képet. azt írta a srác: levegőre kötőporcelán. Milyen az?

511. Henie (válaszként erre: 510. - 471d5eded8)
2008. dec. 10. 23:33
mi a baj vele? én is nézegettem, sőt egy ismerősöm is megrendelte, csak még nem kapta meg.. jó amúgy, vagy mi a tapasztalat?
2008. dec. 10. 10:09
Hátha valakit érdekel, vettem a quellénél egy műkörömépítő zselés(?) szettet(teljes,uv fénnyel) és egy porcelán (?) körömépítő szettet. Lehet, hogy épp fordítva van? Bocsi, nem nagyon értek hozzá, de a lényeg, hogy van mindkettő és nem használom, akit érdekel írjon, áron alul eladom. Tudok képet küldeni...remélem.
509. Icus (válaszként erre: 508. - Henie)
2008. dec. 10. 09:23
Nem tudom, most olyan bizonytalan vagyok, mert szívesen kipróbálnám hobbi szinten:)) Az ember leül és pepecsel:))
508. Henie
2008. dec. 10. 09:18
Hát pont most vettem barátnőmnek tök új lámpát valami 8-9000 ft volt.. és elég jó! Már nem drágák, szerintem ne foglalkozz használttal.. Házi használatra bőven elég a kicsi! Ha meg megunod vagy elmegy a kedved eladod neten.. Vagy biztos van olyan körmös is aki félárba átveszi a zseléket vagy valami.. Buksz rajta, de mi van ha beleszeretsz?:)
507. Icus (válaszként erre: 505. - Henie)
2008. dec. 10. 09:10
Nem tudom, egyre többet nézegetem az oldalakat, mi mennyibe kerül, nézem a használt uv-lámpákat is:( Bár azt nem szivesen vennék, mert ha már strapa, akkor jobban jövök ki egy új lámpával. Félek, attól, hogyha nemmegy úgy ahogy szeretném, elmegy töle a kedvem és csak kidobtam egy zsák pénzt:((
506. Icus (válaszként erre: 505. - Henie)
2008. dec. 10. 09:08
Igen:)) És ugye a nagyobb éri meg:)) Bár elég lenne egy szintelen zselé és különféle csillámporok. De, akkor ugye csak csillámos körmöm lehetne:(( Feketét, fehéret, vagy ha valamilyen matt szint szeretnék azt meg kéne venni.
505. Henie (válaszként erre: 504. - Icus)
2008. dec. 10. 08:59
Hát lakkozni is tudod persze.. egy tégely zselé...Hát attól függ mekkora.. vannak ilyen kicsi 5-7 g-os zselék 2-3000 ftért, az sztem olyan 4-5 alkalom, attól függ hogy használod... de egy nagyobb 15 g-os zselével azért szreintem el vagy egy darabig:)
504. Icus (válaszként erre: 503. - Icus)
2008. dec. 9. 14:14
Csak az a baj ezzel, hogy így nem lehet annyiféle körmöd:)) Egymagadra mikor fogy el egy tégely zselé?:)) vagy csinálok magamnak franciát és állandóan lakkozom?:))
503. Icus (válaszként erre: 502. - Henie)
2008. dec. 9. 14:13
Szólok:))) Már párszor úgy is leírtad mi kell az alap szerkóhoz:))
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook