Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi (beszélgetés)
Szivesen beraknék ide képeket műkörmöt viselő, és nem viselő ismerőseimről.. lehet, sokan meglepődnének rajta :D (nem teszem, mert aki tudja, hogy mi a helyzet, annak nem kell bizonygatni, aki nem tudja, annak felesleges)
ill. kereskedelmi csatornákat nem nagyon nézek, bár jobban meggondolva a többit sem sokat.
nehogy már engem világosíts fel a világ dolgairól, nincs mkörmöm, műcicim zóval nem vagyok hülye. XD (remélem értitek a poént:D) elég keveset nézek TV-t úgyhogy nekem mondhatod ki miben van.. csak annyit ugatok hogy sokkal egyszerűbb az élet ha nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal, úgysem tudod megváltoztatni. ha meg kinyitnád a szemed látnád hogy többe ember van aki normálisan gondolkodik mint gondolnád.
De addig sem kellene eljutni, hogy a gödörbe másszanak.
Én nem gondolom ezt, sőt mindig is az ellenkezőjét gondoltam. És helyesen, mint azt az élet igazolta is mindig.
Öcsémnek volt egy hombár fejű bnője. Hát az agyon tuningolta magát mindenfélével, hogy jó nőnek látszódjon. Magára kenhetett bármit, magára rakathatott akármit, attól a feje nem lett kisebb.
Szánalmas próbálkozásai voltak...
kezdheted egy manikűrözéssel például... :-)
Ugye nem baj, ha férfi létemre nem próbálom ki? Mit próbáljak ki rajta? Eszednél vagy?
Nem tudom, hogy minek alapján gondolod, hogy az itt megnyilvánuló lányok/asszonyok a kereskedelmi csatornák agymosott zombijai, akik irányításra szorulnak. Én azt gondolom, hogy itt zömmel olyan nők írnak, akik túl vannak már egy-két dolgon, van kialakult saját véleményük, amit kevésbé formál a média, mint mondjuk a 16-20 éves korosztályét. De ne agódj értük se, ők is megjárják majd a saját útjukat és nekik is lesz saját értelmes hozzáállásuk az élethez, csak egy igen szűk réteg kerül az agymosott/agyhalott rétegbe.
Sokan nem tudják mi lenne a helyes irány. Szerinted a világ jó irányba halad? 3 féle ember van, akik megalkotnak dolgokat, akik figyelik a dolgok alakulását, és aki csak néz, hogy mi miért van.
Az ember sokszor ledöbben azon, hogy mások nem úgy gondolkodnak ahogyan ő. Ha neki állnék mindenkit oktatni, hogy úgy a helyes ahogyan én gondolom, akkor álló nap az utcán állhatnék és oltogathatnék mindenkit.
Nekem azért kicist sántít az, hogy valaki azért készíttet műkörmöt és azért sminkeli magát agyon, hogy MAGÁNAK tetsszen. Vagy az mindenki más szerint normális, hogy valaki nem képes elfogadni a külsejét álcázás, átalakítás nélkül? vagy az a normális, hogy az a célja, hogy saját magában gyönyörködjön? Én némileg feudális gondolkodású vagyok, vállalom, de teljesen normálisnak és nem szégyellni- vagy tagadnivalónak tartom azt, ha a nők a férfiaknak akarnak tetszeni, a férfiak pedig a nőknek. Minden egyéb vagy mellébeszélés, vagy utólag valamihez gyrátott filozófia- vagy pszichés zavar szagú:):) Erősen sarkítok persze.
De nekem egy nő se mondja, hogy csak azért, mert megtalálta élete párját, nem zavarja, ha minden más férfi taszítónak találja.....
Akk sztem itt ki is szállhatsz a témából. Addig ne kritizálj senkit amíg ki nem próbálod.
Pont hogy diktatúrában élsz. És itt a média diktálja, ami szerintük a trendi. Trendi? Nézzük már meg a kereskedelmi tv csatornákon, melyik műsorvezetőnő hord miniszoknyát tűsarkúval, műkörmökkel? Biztos van elvétve 1-2 ilyen műsorvezető, de korántsem olyan arányban. Egy szűk réteg irányítja a médiát, ami folyton azon dolgozik, hogy az embereket lehülyítsék, de persze akik kitalálják ezeket a divatokat, ők valahogy mégsem ezt követik, nem tünt még föl?
tehát te nem hagyod magad irányítani, de mindenki mást irányítani kellene. na, szép kis hozzáállás...
Engem nem lehet irányítani.
Egyébként a natur szépségekről az jut egy férfinak eszébe, hogy mennyire földhöz ragadt lehet, nincs elszállva magától. Míg egy agyon tuningolt nőről már más a véleményük a fiúknak. persze lehet, hogy egy idióta 1-24 éves srácoknak ez nagyon tetszik, de ez egy nagyon szűk réteg én úgy gondolom.
akkor téged is irányítani kell. mondjuk én irányíthatnálak? :-)
Az embereket irányítani kell, mutatni nekik, hogy mi és hogy lenne helyes, mert maguktól nem tudják. Ha valaki elmondja másnak a hibáit vagy kritizál, sokszor megdöbbennek, megbotránkoznak, pedig csak a tényeket közlik velük.
te mintha nevetségesnek tartanád a műkörmös csajokat. sztem ez a nevetséges.
nem kicsit az..
na, mentem krumplit pucolni.. majd szólok, hogy sikerült-e? :D az idióta szakács ma nem jött....
Csinaltass mukormot s próbáld ki milyen. Aztán kritizálj bárkit is akinek van
Miért próbálsz emberkedni egy női oldalon? Tőletek már sehol nem lehet létezni. :D
ne haragudj Mx, de nekem te vagy már nevetséges. :D
Ha lenne pénzem kkomolyan mondom műkörmös szalonokat nyitnék. Olyan kis himi humi carokkal lehet nőkből meggazdagodni, ami számomra nevetséges.
:))) és ha igen (amúgy nem, de mindegy), téged ez mégis mennyiben zavar? De most tényleg? Neked miért nem mindegy, hogy ki milyen fertőzést kap? Erre válaszolj már légyszives.
Nem azt mondtam, hogy minden pasi körme tisztább, hanem azt, hogy az én körmöm tisztább mint bármelyik műkörmös nőé. Különben is mi van akkor, ha véletlen átszakad a wc papír?:)))
Azaz fültisztító pálcika...gratulálok. Gondolom a dobhártyáig tolja... majd kapnak egyszer egy fertőzést...
ó, láttam én már olyan dzsuvás körmű pasit... ja, nem műkörmös volt! :-)
További ajánlott fórumok: