Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi (beszélgetés)
Oh, boldogan, valamikor. De most indulnom kell, mert a rosszul öltözött francia férjem bunkó osztrák kollégájához megyünk ebédre, a szintén rosszul öltözött kölykeimmel együtt :).
De talán majd egyszer meghívsz egy medencepartira a házadba és kifejtem. Csak adj egy kis időt, hogy csináltassak műmelleket, tetováltatok valamit az v.lagamra. Murila talán bevállalja a körmeimet. Csak, hogy ne rondítsak bele az elméleted be........... :))
Szép napot mindenkinek, ne szedjétek szét egymást!
Nem értem mi ebben az összefüggés, amit utoljára írtál, de biztos el tudod magyarázni...
A franciákat meg hagyjuk, pocsék egy öltözködési stílusuk van. És van különbség német és osztrák között is, ha erre gondoltál. Én tényeket közlök, nem kitalációkat, és aligha hinném, hogy a magyar nők nem különböznek a nyugati nőktől. Már csak ha a kultúrát is figyeljük.
Megint tele sztereotípiákkal, amit írtál. Én éltem Németországban is, Ausztriában is, semmi köze a valóságnak ahhoz, amit írtál. Sőt egy rövid ideig Angliában is, a fiatal generáció már nagyon más, mint amit hallottunk róluk és más, ahogy itt a szállodában viselkednek. A férjem francia, tehát róluk is van némi emberközeli fogalmam. Amiket te írsz rövid benyomások, de igazából nem ismered őket.
A magam részéről viszont minden "meg van bocsátva". Beleolvastam néhány korábbi fórumodba. Bármi elfogadható számomra egy embertől, akinek az apja sose mondta, hogy szeretlek fiam, és nem vett virágot a feleségének.
a rémlik az a sárkány segge. :)
Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?
Nem én nyitottam a fórumot, de gondolom nekem szegezted a kérdést. Vannak olyan lányok akiknek nem a külsőség a legfontosabb. Akiknek meg csak a külsőség számít, azoknál szerintem lelki problémák vannak.
Gondolom egyébként azért rakatnak magukra ilyen carokat, hogy egy pénzes madarat fogjanak. Sőt, külföldinek lenni előny itt.
Amerikába a bevándorlókra, vagy a külföldi turistákra rá se néznek az amerikai nők, bennük van annyi tartás. Itt magyarországon meg ha valaki olaszul beszél, már 3 nővel megy el bulizni. Szánalmas. Le van járatva az egész ország a külföld szemében. Itt könnyen ehet egy külföldinek nőt kapni.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Tolerálják a tetoválásokat a munkahelyeken?
- A rendőröknek lehet tetoválásuk?