Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Most mi lesz avagy pánik a köbön? fórum

Most mi lesz avagy pánik a köbön? (beszélgetés)

1 2
10. Styxia (válaszként erre: 9. - Katie_rose)
2013. máj. 17. 19:06

Hú köszi...egy igazi tanács!!

Igen úgy döntöttem én is hogy kb.1-2hetet várok és megismétlem a teszteket akkor okosabbak leszünk-,)

9. katie_rose (válaszként erre: 8. - Styxia)
2013. máj. 17. 19:01
Akkor már lehetett pontos a teszt. :) Azért várd meg míg elmúlik a mensi várható dátuma. utána csinálj újat. Ha az is két csíkos,akkor vagy doki és utána örültök vagy fordítva. Én doki előtt elmondtam a páromnak. Picit én is tartottam tőle,de nagyon örült. Tervezett volt a baba csak azt nem terveztük,hogy rögtön sikerülni fog :D
8. Styxia (válaszként erre: 5. - Katie_rose)
2013. máj. 17. 18:55
Szóval elvileg most hétvégén kéne megjönnie igen.
7. Styxia (válaszként erre: 2. - Guruljka)
2013. máj. 17. 18:54

Nem is tudom...nagyon ..szóval nem gondoltam, és hírtelen átfutot az agyamon hogy mennyi minden lesz más ha tényleg jön a baba, és megijedtem...

Meg nem tudtom ill. tudtam hogy a párom hogyan reagál ha elé teszem a tesztet.

6. Styxia (válaszként erre: 4. - 9f98008a3b)
2013. máj. 17. 18:53

örülök hogy az egészböl amit írtam az jött le hogy számítógépes játékkal játszunk-.-

Itt nem ezen volt a hangsúly de nem baj.

5. katie_rose (válaszként erre: 1. - Styxia)
2013. máj. 17. 18:50
Most kellene megjönnie a mensidnek nem? Néhány teszt már korán is pontos. De érdemes várni,mert néha "spontán ürülhet" a "terhesség" ,ha a szervezet úgy érzi,hogy valami gond van vele.
2013. máj. 17. 18:49

Nem értelek.

Nem is baj talán.

Szóval van közel kilenc hónapod/ja megemészteni, aztán más játékot játszol majd.

Szerintem,semmi baj.A pasik másképpen "emésztenek" mint mi:) Sok boldogságot a babához!:)

De aranyos vagy!

Igen, kicsit meglepődik az ember a legelején.

Amostani tesztek már nagyon korait is ki tudnak mutatni, az orvos már a 6. héten biztosan érzi, de az ultrahangon is látszik már egy kis babszem. :D

Miért pánikolsz? Van valami oka?

2013. máj. 17. 18:45

Hali,

a párommal 2004 óta vagyunk együtt, és együtt is élünk.

Kb.3-4éve nem szedem a tabit, mert úgy voltunk vele hogy ha megtörténik a dolog akkor örülünk neki, de nem stresszelünk a baba dolgon.

Sajnos a tabik után a mensim is össze-vissza keveredett volt hogy fél évig nem jött meg.

Most utojára április 18-22ig volt meg, és az utóbbi idöben fájt a mellem, néha fájogat a hasam mintha meg akarna jönni valahogy ráérzéses alapon vettem ma egy korai terhességi tesztet és puff két csíkos lett...enyhén szólva is bepánikoltam, és vettem még 2másik tesztet, mikor hazajöttem beosontam a wc-re és megcsináltam egy másikféle korai /10es/tesztet is,és az is két csíkos lett.

Nem is tudom hogy hírtelen mit gondoljak annyi minden kavarog a fejemben.A párom látta rajtam hogy valami van, hát megmutattam neki a pozitív tesztet...ö nem pánikolt csak mosolygot meg elgondolkozva nézett.

Mondtam hogy most mi van? Azt mondta hogy mi lenne, akkor most így van:))

Nem tudom bennem ezer kérdés kavarog... a párom azt mondta hogy még úgyis korai a dolog, várjunk még 1-2hetet, mert neki fúrcsa hogy ilyen korán már ilyen kétcsíkos a teszt...azt mondta hogy várjunk 1-2hetet és utánna orvos aztán meglátjuk.

Kérdeztem hogy, mi legyen azt mondta mindenképpen megtartjuk de adjak neki egy kis idöt hogy "megeméssze" az újdonságot....és majd ha már minden biztos akkor tervezzünk tovább.

Most éppen játszunk egy számítógépes játékot, és nem beszél túl sokat velem...

Nem tudom hogy most mi van?

Van nektek is hasonló éményetek, tényleg korai a teszt még, vagy mit kell ilyenkor csinálni?...enyhén szólva is pánik van, de azért megpróbálom nem mutatni.

Amúgy én 28vagyok a párom 34 szóval nem lenne egy "tini terhesség"

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook