Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Jó éjt mindenkinek!
Edina???
Macifül????
Nikice????
Davider????
Úgy láccik ketten maradtunk.....
Szia:))
igen,kertes házikónk lesz!!!!Végre!!:)
100nm-es,földszintes,3kis hálószobás,nappali és a konyha étkező között pultrendszer,meg egy 7nm-es fürdő,meg egy kis mosókonyha:))mindez 600nm-es telken..:)
Hahó Csajok!!!!
Leléptetek?????
Többiek???
Sehol senki???
Nem ismerem a szuridat. Reméljük használni fog!!!
Új házikó??? Kertes? Milyen? Mekkora?
Szurkolok, hogy a barátnőddel sikeresen vegyétek az akadályokat és együtt pocakosodjatok!
Szia!
Asszem valami tüszőérlelő szurit..Fostimon a neve.
Nekem is jól telt a hétvége,picit takarítottam én is,de nem vittem tulzásba,mert remélem kb 1 hónap múlva költözünk új házikónkba,és majd akkor meglesz a nagytakarítás úgyis:)))
A héten bejelentkezek dokihoz,vmi meddőségi és hormonvizsgálatra..Barátnőmmel elmegyünk.Érdekes,hogy ők meg már lassan 1éve próbálkoznak,és szintén semmi..Mondtam neki,majd egyszerre fogunk szülni:)))))
Hogy vagytok Csajócák?
Kinek hogy telt a hétvége? Nekem nagyon hasznosan, mint olveshattátok! Most minden porcikámban izomláz van, alig bírok megmozdulni. De nagyon boldog vagyok, mert jól haladtam! Már csak a konyha maradt, szerintem ma megcsinálom. A fürdőszobát meg azért nem tudtam még csinálni, mert a párom azt igérte, hogy a héten lefesti a csöveket..... Aztán ha kész vagyok, akkor megyek és megpucolom az Apósom ablakait.....
Ma délelőtt melózok. Jók legyetek!
Edina!
Mizu? Ugye nincs még piri??? Légy erős!!!
Nekem is majd a 3. napon kell mennem injekcióra,és remélem nem a hétvégére esik a 3. nap..Jó is lesz,ha holnap túlleszek rajta:)
mozgalmas egy hetünk lesz:)
Sziasztok!
Na, akkor hárman várjuk majd az újabb lehetőséget a következő ciklusban......Én most vagyok a 23.napon......Remélem megjön majd pénteken, hogy meg tudjam csináltatni a hormontükröt.....
Ma már nem süt a nap, de továbbra is jól haladok a takarítással!
Puszika mindenkinek!
Szia!
Beleolvastam picit a naplódba.Ha ebben a hónapban nem is jött össze a picur,biztos,hogy jót fog tenni a környezetváltozás(gondolok itt az ovira,meg a munkára).Így majd terelődnek a gondolatok másra,és az állítólag jó:) nekünk is azért lesz kb 2hét múlva kutyusunk.Mert az biztos"feledteti"majd velem valamennyire ezt a gyerektémát.
Amúgy ma vagyok a 24.napomon,és már görcsölget a hasam,úgyhogy én se kerülöm el ezt az utálatos dolgot..
Jó reggelt
megint nem sikerült, nem jön még a baba:(:(:(:(:(:(
Hőm leesett, holnapra várom a pirit
Köszi!
A férjed szabin lesz? Messze dolgozik? Használjátok ki az időt, legyetek sokat együtt!
A nap hőse újabb feladaton van túl: Kész van a virágos kertem! Kiszedve a gaz, a száraz fű, amivel télire takartunk és meg is van kapálgatva!!!!Olyan jó érzés! És még mindig ragyog a nap!
Most gyorsan főzök valamit, aztán csinálom a többi dolgom. Át akarom ültetni a benti virágokat és takarítok tovább......
Jók legyetek!
Ügyes vagy Szamó!!Büszke vagyok rád!!!:)))
tényleg nagyon szép idő van!!:) ez a hétvége tényleg szép!:)) férjem itthon(marad is 1 hétig),imádom:)))
Én vagyok a nap hőse!!!! Már a két legnagyobb ablak kész!!!!! Délután pucolom a többit, mert most nagyon oda süt a nap....
Gyönyörű idő van! Szép hétvégét nektek!!! Olyan szépet, mint az enyém....:-))))))
Az jó móka, az ablakpucolás. én úúútálom.
Remélem én is, hogy jóidő lesz hétvégén és nem esik az eső.
Ha kimegyek olyan jólesik ránézni az előbújó tulipánokra, nárciszokra. Alig várom, hogy nyíljanak, jön a tavasz :) Imádom!
Akkor nagyon szép családos hétvégét kívánok!
Szeretnék nagytakarítani (ablakpucolás, törölgetés....), meg jó lenne végre rendbe tenni a virágos kertecskémet. Persze csak akkor, ha nem esik az eső! Most esik.....
Örülök, mert párom sem dolgozik, így együtt lesz a család egy kicsit! Imádom ezeket a hétvégéket!
Hétvégén?
Szombat este találkozunk barátokkal, vagy ők jönnek ide vagy beülünk valahova. Valami nem füstös helyre!
Vasárnap délelőtt főzünk együtt párommal :), délután vendégeink lesznek. Egy tündéri 3 éves kislány is jön :)
Ja, meg takarítás, takarítás, mert hétközben elég lustira fogtam :S
Jajj, de jó, hogy tetszik!!!!Várom majd a képeket!
Hogy áll a költözés?
Szia! Nekem sajnos nagyon rosszak a fogaim, már kicsi korom óta......Most nagyon fura, de majd megszokom.
Mit csináltok a hétvégén, Csajok???
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!