Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szamó! nem is tudom, mire reagáljak előbb!!! Annyira, de annyira a sors keze lehet a dolgoban!
Inkább ki sem mondom...
Sajnálom a nagyidat! :( Remélem, tudnak segíteni rajta!
Viszont a jeleid! Húú, nagyon vároma pénteket! Bőgni fogok az biztos!!!
Értem Szamó.Az bizti,hogy ebbe bele lehet dilizni..
Edina szia!Ha 2-ig dolgoznál,akkor a délutánod tényleg szabad lenne,de ha 8-ra jársz,az egész napodnak annyi szerintem.Meg az a 15ezer se mind1..
Hú, Edina!
Nem könnyű most neked! De a 6-14-ig nekem is tetszene!
Menj be holnap és kiforrja magát a dolog, a számodra legkedvezőbbet válaszd!
Viki jól van?
szamó: A hányinger az nagyon bíztató!! Szerintem babás vagy, DE JÓ NEKED!!!!!
Orsi: A te hőfd is szuper!! Nekem mensi előtt 2 nappal szokott leesni 36,6-ra és már jön is a mensi!! Szerintem te is babás vagy!! Szintén egy kicsit irigykedem:( Remélem nem baj, de az nem az a rossz írigység, ez a kellemesebb fajtából:)
MOst beszéltem a főnökömmel, mondtam neki, hogy még holnap szeretnék 8-ra menni, azt mondta ok, mehetek!:) De most felvetett egy olyan lehetőséget is, hogy járjak egy műszakban csak 6-14óráig. Ez felé jobban hajlok!! Mégis otthon lennék már 3.kor, ha meg 4-ig dolgoznák akkor meg csak 6.kor érnék haza!!
De ami elkeseritő volt megint az az volt mikor azt mondta, ha 8-16-ig dolgoznák akkor nem fizetnének bérletet!! Na most gondoljátok el, minimálbért keresnék és még abból minden hónapban 15ezer lenne a bérlet!! Akkor megéri?? Fogalmam nincs mi legyen. Mindez nem lenne ha már terhes lennék, akkor ilyen gond nem lenne, na de így!! Mindig szarik valamit az ördög:(((((
Már nem....
Hónapokig mértem, de nincs értelme, mert nagyon össze-vissza kelek. Van, hogy 5-kor, van, hogy csak 7-kor. A kettő között bármikor.....
Nameg meguntam. Teljes be voltam golyózva: hőmérő, mikroszkóp, számolgatás.....Nem bírtam tovább, leálltam.
Szia!
A hőd biztató!!!
Sziasztok!
Nálam sincs még mensi,de nekem csak a 33.nap van.Én is arra gondoltam,hogy ma veszek tesztet,és holnap reggel megcsinálom:-) én is attól tartok,hogy nem vagyok terhes..de jobb lesz tisztán látni.
Sajnálom a nagymamádat,az én mamámmal is ez volt..
Edina,már mész is dolgozni?!Hogy elrepült az idő..ÉS tudják már,hogy 8-ra mész?:-)
Orsi!
Remélem igaza van a barátnődnek:-)))))
És akkor már tök mindegy lesz, hogy mit mutat a vérvétel:-)))))
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Mensim nincs, de még teszt sincs.....
Tegnap beszéltem a doki barátnőmmel, azt beszéltük meg, hogy péntek reggel tesztelek (az lesz a 42.nap) és délután elmegyek a nődokimhoz, megnézetem mi van. Ha pozitív lesz a teszt (amit nagyon kétlek) akkor azért, ha meg negatív, akkor azért.
Tegnap minden kajálás után hánynom kellett, de nem jött, szóval kerülget a Vuk.......Most is vacak, pedig még nem ettem, meg olyan gyenge vagyok.
Tegnap kiderült, hogy nagymamámnak rosszindulatú daganatai vannak a gyomrában.......Pénteken viszik Miskolcra, megnézik, hogy egyáltanál érdemes-e még megműteni.......:-((((((((((((((
Jó reggelt
Tesztelők helyzet jelentést kérünk:)?????
Holnaptól már nem leszek max 5 óra után, ha még lesz erőm leülni a gép elé. Már mennem kell dolgozni:( De ma leszek:)
Szia Macifül!Azért remélem jól vagy.Gondolom nehezen viselitek ezt a meleget..
Voltam vérvételen,kértem a pajzsmirigyet is,kb 3hét múlva lesz eredmény..
Igi,nem nagyon értek hozzá,de szerintem azt jelenti,hogy a jobb petefészekbe 14mm-es,a balban 15mm-es tüsződ van,a nyálkahártyád jó vastag(14mm),a legelső adat meg a méhed mérete.
A 12 napos hüvely UH eredményem : 53x33x46 mm-es uterus afv-ben, endometrium 14mm. Jobb ovarium felső pólusában 14mm-es legnagyobb foll. Bal ovariumban egy 15mm-rs max. foll. Szabad folyadék nem látható.
Ez pontosan mit jelent tudnátok segíteni ?
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem nagyon jöttem mostanság, olvaslak Titeket.
Szamó! Hallgass a szívedre!
Azért jó lenne tudni, hogy mi van, nem?
Orsi! Várom a teszt eredményét!
Edina! Örülök, hogy kicsi lányodnál rendeződtek a dologok. A munka tényleg nem túl bíztató, találsz jobbat, az biztos!
Nikice! Remélem hatásosan belebeszélted itt mindenkibe a babót :)
Puszillak Titeket!
Szia!
Jobb ez a bizonytalanság,mintha biztosra tudnád,hogy mi van?
Én mindig ebből indulok ki:-)
Na szeva csajok!
Látom, jót dumcsiztatok.....
Mensim még nincs. Szerintem egyébként volt pé-m, mert éreztem! De a vérvétel nem ezt mutatta. Most minek higgyek? Tesztet még mindig nem vettem, nem tudom vegyek-e. A szívem azt súgja, hogy rohanjak a gyógyszertárba, az eszem pedig azt mondja, hogy teljesen felesleges.......
Szia igi!
Szerintem a 22.napon,de jobb lenne az orvosodat megkérdezni.
Sziasztok!
Párommal rég próbálkozunk babóval sikertelenül, elmentünk orvoshoz, és megkezdödtek a vizsgálatok. Voltam 3-ik napon vérvételen 12-ik napon hüvelyultrahangon, és most 21-ik napon kellene vért venni, de vasárnapra esik, tudna nekem valaki segíteni, hogy 22-iken menjek vagy 19-ik napon ?
azonnal beszélj belém akkor egy kisbabát!!:-)))
De Szamót,és Edinát se hagyd ki:-))
Jajj, de jó lenne Orsa! Én is regngeteget szédültem, és nem tudtam mire vélni!!!
De jóóó lenne!!!!
Bocsi, visszafogom magam, nem akarok belétek beszélni semmit! Bár a babát belétek beszélném!! :))))
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!