Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
sziasztok
Orsi, köszi a hiányolást már jól vagyunk. Épp "halálra" izgulom magam, megyek egy állásinterjúra 2-re!! Megpróbálom hátha, én leszek a nyerő, bár kicsi rá az esély. Itt nálunk a kórházban a ortópdiára keresnek emberkéket, eladni a gyógyászati segédeszközöket! Felvenni a rendelést stb....
Csütörtökön kéne kezdenem a régi melóhelyemen:( Úgy útálom. A főnökkel abban maradtunk, hogy felhív és megbeszéljük mehetnék-e kismama műszakban, baszott felhivni, engem nem érdekel én 8-ra fogok menni.
Ja, képzeljétek pénteken ideszóltak telefonon, hogy készen van a adóbevallásom??!! Mondom mivan??? Azt már régen fel kellett volna nekik adniuk. Szartak, kedden volt a határidő én meg pénteken adtam fel, jaj de ha megbüntetnek akkor nagyon dühös leszek., És még ők voltak felháborodva, hogy örüljek, hogy megcsinálták, de ők nem adták postára!! Eszem megáll. Na, és egy ilyen helyre menjek vissza dolgozni??? utálom az egész Paratot..
Drukkoljatok
Azt én is remélem:-)
Örülök,hogy jól vagytok!
Szia Orsa! Ennek örülök!! Hajrá! Akkor kedden szurkolunk Neked!
Köszi kérdésed, mi jól vagyunk!
Jó reggelt!
Kivel mi újság?
Szamó,mensivel hogy állsz?Nekem még mindig semmi...31.nap.
Edina,Macifül,Nikice hogy vagytok?
Na, akkor keddre megy a NAGY-NAGY DRUKK!!!!!
Holnap mesélek! Nagyon izgi volt a mai nap, jól sikerült!
Sziasztok!
Keddre van időpontom hormonvizsgálatra.Szerencsére el tudta intézni a barátnőm,nem kell a Kaáliba mennem ezért:-)
Hellóka Csajok!
Kész az akvárium, beköltöztek a halak, már csak az ünnepelt hiányzik!
Nemsokára jönnek (Anya, Apa, Gergő) és kezdünk bográcsost főzni. Meg tortázni.......
Majd küldök nektek is:-)))))
Holnap is csinálok róla képet, akkor már halakkal és felteszem! Meg a tortáról is, meg a bicikliről.....
Jajjj, annnnnyira várom, hogy lássam a boldogságát a csemetémnek:-)))))))))
Ügyi vagy!:-)
Ha esetleg nézitek majd 23óra után a tv2-n az Átok című filmet,akkor azt úgy nézzétek,hogy mikor Angliában voltam ösztöndíjjal,abban a kastélyban laktam,ahol a film játszódik!!
Szia!
Reggel 37,1 volt a hőm,tartja magát még.Ma van a 29.napom,nem tudom,mikor kellene megjönni,tudod,nálam ez kiszámíthatatlan..
Veled mizu?Csinálod még a 90napos diétát?
sziasztok
Köszi, a tippeket, lett tegnap kaki, a glicerines kúptól. Illetve ma is volt de már nem kellett kúp:)
Szamó: Nincsen még mensi? Hűha, nagyon szorítok neked, jó lenne nagyon ha babás lennél.
Most olvasom, hogy lent van a méhszáj:( Az nem jót jelent, azt jelenti, hogy megfog jönni. De bárcsak tévednék.
Orsi: te hogy állsz, hőd?? Remélem megégsz reggelente:) Mikor kéne megjönni??
Szorítok neked is
Jó lenne.......
Nagyon szorítok neked!
Nekem most is úgy fájdogál a hasam, mint mensikor, de mellette hányingerem is van. Biztos, hogy nem vagyos babás, csak nem értem, hogy miért nem jön meg......
Hogy telik a hétvége csajok?
Mi voltunk a házikónknál,meg lementünk a Dunapartra is.Nagyon jó idő van a napon!
Pihenjetek sokat!:-)
Naja,.....
Érzem is a csülkeimben.....
:-)))))
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!