Mosógép tapasztalat (beszélgetés)
WHIRLPOOL 5 kilos, előmosós a nyertes.
Gáz van vele már is. :'( Pedig ezt már egész könnyű kezelni, programot választani...
Hátujáról a rögzitő csavarok eltávolítva. Új csap, is lett véve.
A kezdő főzőmosás, kész. Por alakú szerrel mostunk, jelzésig töltve. Lejárt a progi, a por nagy része a tartájba maradt.
Még 2 adag ki lett mosva. 1-ik adag inkább csak fél lehetett.
Másik az már szinte tele volt.
Most is maradt benne, de nagyon pici.
Szervízt hívni? Vagy csupán a gép érzékeli a ruha súlyát, és ha pl 40 °c vízzel akarom mosni, az, nem túl koszos a gép szerint. Ilyen napi program.
Létezik hogy " önadagolós "??
Leírásba nem találtam. Azt hiszem átböngészem újból...
Ha lenne is a csereprogram, annak lőttek a részünkre... :'(
Szétszedtük, és elvitték a méhecskébe.
Holnap lesz a " nagy " nap, tényleg kell nekünk 2 gép. ( valószínűleg )
Ez van. Ha egyszer vasporos flexeléstől olyan a ruha amilyen.
Nincs kedvem külön áztatni és átlötybölni, aztán a gép.
Attól még minden melosgönc mosás után ecetes mosás, vagy valami hasonlót kell lépni. És nem vagyok benne biztos, 2 hetente jót tenne a gépnek az ecetes, 60-80 °c főzőmosás...
csereprogramra megyénként van felosztva a pénz?
Vagy simán pályazatot kitölteni itt a neten és kész?? Pedig sokat reklámozzák ezt a csereprogramot. " Illene " tudnom.
Igen erre én is mindig vágytam hogy legyen 2 gépem de nem fér be.Utalom mikor pl a konyharuha után berakom a fekete cuccokat .El sem tudom képzelni hogy ne maradna fehérítő az adagolóban.
Nekem ezt a mostanit le kell adnom a csereprogram miatt pedig semmi baja jól jár vele aki majd lenyúlja 🤣
Nem vettük meg. Ez volt a kinézett.
Héten 10.000. Ft-tal többe van, mint a muthéten.
( második masinának kell. mert a " fekete gépünk ", szétesőben van. És amostani " fehér " lenne majd a fekete )
Remélem ki tudod bogozni...
Nekem is ez a fazonú volt mikor behozták a 6.érzékeset nagyon jó és sokkal szebb mint amit most kinéztem .Nem is tudom miért ragaszkodok a nagy kijelzőhöz!
Kaptál te is állami hozzájárulást a mosógépcserére?
WHIRLPOOL 66610 masinát néztem ki. Felültöltős, előmosás, centrifuga állítható, Hőfok a program álítja be magának.
Azt hiszem 1000 fordulat a legnagyobb.
Első WHIRLPOOL, épp betöltötte a 14 évét. :) Nagyon oda van már, kaszni ügyileg.
Hisz víz éri...
Pedig az ajtaját nyitva hagytam mosás után.
Legjobb, ha állítható a centrifuga fordulatszáma. Ezenkívül jó, ha könnyen elérhető a csak centrifugálás-program.
Miért felültöltőst választottál? Nem lehet a tetején tartani semmit. Nekem volt mind a kétféle, szerintem jobb az elöltöltős.
Nekünk Elektrolux Intuition van évek óta kifogástalanul működik, én ezt javasolnám.
Most találtam, még akció is van. :)
Légyszíves segítsetek!
Szeretnék venni mosógépet akinek ilyen van írjon már róla néhány mondatot hogy mi a tapasztalata.Köszönöm!
Persze szivesen fogadom ha jobbat ajánlatok 100e körül és A+++ legyen és felültöltős mindenképp
WHIRLPOOL TDLR 60220 inverteres felültöltős mosógép
WHIRLPOOL TDLR 60210 felültöltős mosógép
További ajánlott fórumok:
- Most készülünk új mosógépet venni, mik a tapasztalatok, és milyen márkák vannak, ami szárít is ?
- Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a "BEKO" mosógépekről, vagy más háztartási gépeikről?
- Mai mosógépekről írnátok tapasztalatokat?
- Mi a véleményetek, tapasztalatok az Indesit mosógépről?
- Elektrolux EWT 10120 mosógép tapasztalatok