Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mosogatógépet vennék, de milyet? Tapasztalaok, ajánlások? fórum

Mosogatógépet vennék, de milyet? Tapasztalaok, ajánlások? (beszélgetés)

1 2 3
2010. nov. 23. 11:32
indezit sztem:) azok nagyon jók... nekem a hűtőm is az meg a mosógépem is
7. a8972e6228 (válaszként erre: 3. - Vikucka)
2010. nov. 23. 11:32
A szerelő is boscht javasol,de abból egy alap gép is 100ezer. :-( Nem tudom,hogy ki merjem-e adni rá a pénzt. A Candym is jól mosogatott az első 3 hónapban,aztán utána jöttek a bajok... :-(
2010. nov. 23. 11:31
Fagort tutira nem, nekem a siemens bejött, a bosch is ugyanaz a kategória, mindkettő jó.
5. 3232b7bb0b (válaszként erre: 2. - 3232b7bb0b)
2010. nov. 23. 11:30
Mi ezt 65000-ért vettük és nincs két éves, de már volt kint szerelő és most is kinéz már egy hivás neki. Asszem veszek rá plusz év garanciát, mert sajnálnám, ha 2 év használat után vehetnék másikat..

Szia! Én nem hallottam még igazán jó vélményt a Candy mosógépekről. Amit mindenhol olvasok, az az, hogy az Indesit-tel vannak nagyon megelégedve, abból is az elöl töltőssel. Nekem is ilyen van, én is imádom. Én rengeteg mosógépet kipróbáltam már, mert rengeteg albiban laktam és az volt a saját tapasztalatom is, hogy Indesit kell. Így a saját lakásomba ezt is vettem, imádom.

Amit még olvastam, hogy a Whirpool-lal nincsenek egyáltalán megelégedve, ott nagy a reklám, kevés amit adnak, hamar tönkremennek bizonyos részek benne, stb.

Sok sikert!

Bosch... nekünk az van. Kb. 2 hónapja használom, de nekem jók a tapasztalataim vele.
2010. nov. 23. 11:29

Szia!

Indesitet se vegyél, saját tapasztalat és üzletben is azt mondta később az eladó, hogy sok baj van velük...

2010. nov. 23. 11:27

Sajnos az első mosogatógéppel nagyon megjártam. Candy keskeny kivitelt vettem. Nagyon jó véleményeket olvastam róla,én meg kifogtam egy rosszat. Most vissza kaptam az árát,és újat szeretnék venni. Milyent ajánlanátok?

Vegyek olcsót,amit a garancia lejárta után nem sajnálok,ha tönkremegy,vagy érdemesebb a drágát megvenni?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook