Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára? (beszélgetés)
Szerintem Ágnes arra gondol, hogy ne legyen tüzijáték aug. 20-án, inább az árvízkárosultakat segítsék ezzel a pénzösszeggel.
(Miskolcon így lesz)
Friss hír:
A szombathelyi cég ingyen vállalta az augusztus 20-ai tűzijátékot
Meglepő hírt közölt csütörtökön az ismert tűzijátékos cég, a Kopula 96 tulajdonosa, Farkas Mihály: felajánlják, hogy ingyen szórakoztatnak a fővárosban.
Farkas Mihály elmondta, hogy az árvízkárosultak javára felajánlják az augusztus 20-ai, ünnepi tűzijáték ingyenes lebonyolítását. Ebben benne vannak a felhasználandó pirotechnikai eszközök is. A cégtulajdonos szerint mindenki jól járna, mert maradna a látványos műsor és nem szenvednének kárt a kereskedők sem.
A bejelentés előzményéhez tartozik, hogy pár napja aláírásgyűjtésbe kezdtek az interneten. Célja, hogy idén maradjon el az ünnepi tűzijáték, az erre szánt pénzt adják oda az árvízkárosultaknak. Az akcióhoz már ismert politikusok is csatlakoztak. A kormányszóvivő a napokban megjegyezte, hogy a kabinet jövő heti ülésén téma lesz az ünnep, pontosabban a tűzijáték. Mivel populáris ügyről, illetve döntésről lehet szó, kiszámítható a folytatás.
Annak idején már volt egy hasonló eset. Azt hiszem, hogy a Horn-kormány idején, pont augusztusban volt árvíz. Akkor is csak elhalasztották a tüzijátékot egy héttel későbbre, de végleg nem mondtak le róla, mert bizony nagy költséggel jár, de sokat hoz a "konyhára".
Én is remekül megvagyok nélküle, bár mindig megnézem, de csak a TV-ben. Élőben utoljára lánykoromban voltam kinn, az meg ... hát nem most volt.
Szép,mit ne mondjak!
Mondjuk még "messze" van augusztus 20,lehet addigra meggondolják magukat.
Én reménykedem benne,hiszen sok ember gondolja úgy,hogy elhagyható ez a cécó jelen esetben,amikor emberek ezrei azt sem tudják hogyan tovább,oda az egész életük munkája:(((((
További ajánlott fórumok:
- Kutyakakival a tűzijátékozók ellen
- Augusztus 20-a, és a tűzijáték...
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira...
- Szeretnék tűzijátékot venni, de a szüleim nem engedik! Ti mit tennétek?
- Esni fog az eső a tűzijáték alatt?