Mondjam vagy ne? (beszélgetés)
hihihihihi
lehet:)
Szerintem kérdezd meg,hogy konkrétan mi az ami nem ízlik neki.Minden ember más így van ez az ízleléssel is.
Lehet,hogy nem szeret egy fűszert,amit használsz vagy sósabban vagy kevésbé sósan eszik.
Az nem egy olyan akadály amit nem lehet leküzdeni!:DDDD
Sok sikert!
Szerintem meg van olyan ,hogy valakinek nem ízlik valakinek a fősztje,ettől még szeretheti azt a másik embert.
Ráadásul mindenre van megoldás.
Pl a parizeres,a sonkás,a májkrémes szendvicset nem lehet elrontani.:))
Ahogy én kivettem a topikindítást, kritizálja az ételeket. Szóval nem egyet, hanem általában mindennel baja van.
Nincs olyan, hogy mindig minden étel sikerül. :) A múltkor összehívtuk a családot birkapörköltre. Az uram úgy leégette, hogy én csináltam ebédet félóra alatt 12 főre! :D Mégse szekáltuk egymást.
Azért kíváncsi lennék,számodra mi is a kritika?
Miket mondd a férjed?
:DDDDD
A főzés bonyolult dolog,és igenis van ,hogy nem sikerül a dolog,én is kaptam már "blöeee"-t és igazuk volt,mert elcsesztem:))
Nem olyan nagy tragédia ez,szerintem.
hehe, ja ez is lehet.
:)
tényleg?
nemtom nekem mindig megmondták, ha vmi nem sikerült...bár nem vettem bántásnak.
:)
A kaja egy dolog, nem láttam, hogy bármi másban is kritizálná.
Szerintem annyi, hogy nem szereti főztjét, vajmi kevés infó arra, hogy az érzelmeire következtessünk, szerintem.
... pedig van ám ebben valami. A nagy szerelem idején még minden kreálmányt tökéletesnek éreznek a férfiak... :)
... amúgy mondja el, hogy mit szeret, és milyen ízesítőket használjon a topikindító. :)
Mondd, hogy akkor most egy ideig mutassa meg, hogy ő milyen jól főz! Kritizálni mindenki tud.
Nem szeret téged igazán, ha ilyen veled.
További ajánlott fórumok:
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Hogyan mutassam vagy mondjam meg páromnak a nemtetszésemet?
- Elmondjam neki vagy ne?
- Egy anyuka az óvodából bébiszitterként kezel! Hogy mondjam meg, hogy nem vagyok az?
- Nem tudom, hogy mondjam helyesen, Zaft vagy Szaft.
- A barátom irányítani akar engem. Hogyan mondjam meg neki, hogy hagyja ezt abba, én vagyon az idősebb?