Moderna oltás tapasztalatok, mellékhatások (beszélgetés)
A zárójelentés szerint igen.
Én csak azt mondanám magamról, hogy gyenge voltam.
Nem vagyunk egyformák, így nem is releváns!
Múlt hét pénteken kaptam az elsőt, kórházba kerültem, mert nehézlégzés lépett fel, elsötétült minden. 3 nap múlva kiengedtek, infúzióval helyre hoztak. Most csak kemény és viszket a karom/vállam.
Második oltásról ezek után szó sem lehet!
túl a 2.-on
egyelőre karfájdalom, enyhe duzzanat és pirosság, remélem egyre jobb lesz a helyzet
Tegnap kaptam a másodikat.
Este egy kicsit érzékeny volt a helye, nekem is bekeményedett az izom, szintén kb. ugyanakkora halványpiros folt.
Mindezek ellenére reggel (cirka félév kihagyás után) leúsztam 1500 métert.
Jól vagyok.
Tegnap (9. nap az első oltás után) elkezdett viszketni az oltás helye. Próbáltam nem vakargatni. Az izom bekeményedett és kb. 8 cm átmérő helyen halványan piros.
Alváskényszer megszünt.
Köszönöm, hogy visszaigazoltad!
Két nap volt míg aludtam (4.-5. napok), ma már nem kívánom az ágyat. Sokkal aktívabb vagyok.
Más tünetem nem volt.
22-én kaptam az első Modernát.
Tegnap és mai is átaludtam a napot.
Lázam nincs, csak folyton aludnék.
Ez lehet az oltás mellékhatása?
Mindegyik oltás után van akinek van, van akinek nincs. Van, aki nagyon beteg lesz utána, és vannak, akiknek semmi tünete nincs. Ahány ember, annyi reakció.
Nekem nem volt az elsőnél semmi, ma kaptam meg a 2. oltást. Holnapra kiderül, hogy lesz-e reakció.
További ajánlott fórumok:
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- A 18 hónapos oltás után volt valami mellékhatás a gyermekednél?
- Akik már beadatták a Pneommococcus elleni oltást, volt valami mellékhatás vagy utótünete a babának?
- Bexsero oltást beadattátok a gyermekeiteknek? Volt valami mellékhatása?
- Lehet ez a 4. oltás mellékhatása? Mikor múlhat el?
- Influenza elleni védőoltás beadása után tapasztaltatok valami mellékhatást gyerekeknél?