Mobilon nem tudok hívni és fogadni sem... (beszélgetés)
Nekem is kb: 20 éve van a számom és nem volt semmi baj eddig.
Még az ismerőseimnek Én hívtam fel a figyelmüket az adategyeztetésre az év elején...és a napokban is, aztán tessék Én meg így jártam, lekapcsoltak:(
Mivel kaptam az sms tömegét gyanús is volt és 2 hete bementem és kértem nézzék meg rendben van e mert nem szeretném ha kikapcsolnák...???
A válasz:"igen sikeres az adategyeztetés"...
Nálunk csak nemrég óta van térerő a 30-as számon. Az utcakanyar miatt. :D Fura, de így volt éveken át. A bankom SMS-einek fogadásához ki kellett akasztani a telefont a kerítés egy bizonyos pontjára, és ha jó idő volt, akkor megjött az SMS.
Végül mérgemben vettem egy olcsó kártyafüggetlen mobilt és vettem egy vodás kártyát vele. Az kifogástalanul működött.
Egyszer csak megcsörrent a 30-as a lakáson belül is. Azóta is van térerő, előfizetésessé is tettem, így olcsóbb csomagra tudtam váltani. A vodás feltöltőkártyás is megvan, zseblámpa is van benne, és a banki SMS-eket is arra a számra irányítottam, már nem változtatok.
Telenorosom miatt én is kaptam egy levelet. Azzal küldtem smst ma...
( 4X próbáltam itthonról a regisztrációt, nem sikerült. Lakcímemet nem fogadta el. Érvénytelennek írta. :'( Póstánkon t-comos csekk befizetésnél láttam a hívőszámon, " telenor adategyeztetés ". Na ott sikerült csak. )
Vodásokat meg csak simán megköszönték. És állitólag kapok rá ingyen beszélgetést.
" Semmelweis-nap, a magyar egészségügy napja
Minden év július elseje a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe. Ezen a napon született Semmelwis Ignác, az anyák megmentője. Semmelweis Ignác nevét orvostörténeti múzeum, emléktábla, és orvosi egyetem is büszkén viseli. Születésnapjának évfordulóján idén július 1-jén is koszorúzással emlékeznek meg az anyák megmentőjére a Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban és a Semmelweis egyetemen is."
sulihálon találtam.
Én inkább azt kérdezném ha ez az " Ápolók napja ", mi köze az " önkormányzatokhoz "?
Ugyanis Ők is zárva szoktak lenni júéius 1 - én. Pedig nem ápolók...
De itt a fő kérdés a mobilszolgáltatói körbe tartozik.
( írtad hogy a faces visszemlékezésen keresztül jött ide a szakrendelés. a kezeden lévő gipsz miatt )
Csak előfizetéses lehet? Akkor félig hallottam a hírt erről. :(
Nekem sikerült a regisztráció. Tudott a férjem ma hívni.
Másik számmal meg sms-t küldtem, és oda is ért.
Nem tudom,utólag hogyan lehetne igazolni.
Elvileg a szolgáltatónak kellene tudni visszakeresni.
Én semmit nem kaptam róla, márciusba, de 2 hete sem mikor bementem hogy jönnek az sms-ek és félek hogy elveszítem a számomat...
Azt mondták sikeres adategyeztetés volt...
Az előbb olvastam:
Köszönet a kormánynak és a mobil szolgáltatónak!!!
Az egészségügyi dolgozók ünnepnapja, a Semmelweis nap megmaradt, de a közszolgálati dolgozóknak a jövőben már nem törvényben biztosított munkaszüneti nap július 1. Annak lehetőségét az önkormányzatok hatáskörébe utalták, amennyiben az önkormányzat ki tudja gazdálkodni és fizetni.
Helyette a szociális munkások megkapták a november 12-ét.
Ez nem az első kontroll volt, ők sem tudták talán, mikor van ünnepnapjuk?
Nem konkrét napra írta, csak nézte a naptárat (!) és mondta, hogy 10 nap múlva, ezt írták a lapomra.
Igazolást adtak róla??
Én kértem 2* is de nem kaptam:(
Az a helyzet, hogy igen nagyon egyéni volt már. Ahol csak lehetett, már tágítottam rajta, hogy az ujjaim mozogjanak.
Ha aznapra írták ki a levételt, akkor már miért ne lehetett volna leszedni?
További ajánlott fórumok:
- Akinek gmail fiókja van, segítene? Nem tudok csevegést indítani és fogadni..
- Office Outlook, ma a következőt irta ki és azóta nem tudok üzenetet fogadni, segítenétek?
- Nem tudok mmst küldeni samsung s5230-al. azt irja ki, hogy nincs válasz.Fogadni tudok. Mi lehet a gond?
- 31. hétben még tudok fogadni orvost/szülésznőt?
- Nem tudok mms-t küldeni és fogadni.
- A Huawei U8500-as telefonommal nem tudok hívni és hívást fogadni. Mi lehet a baj?