Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mobilon nem tudok hívni és fogadni sem... fórum

Mobilon nem tudok hívni és fogadni sem... (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
2017. júl. 1. 14:25

Nem tudom egyébként, a szolgáltatók mennyire érintettek ebben, de ma a közhivatalok ünnepnapja van, semmit nem lehetne intézni elvileg.

Csakhogy legalább az idén szombatra, azaz mára esik.

10. Guruljka (válaszként erre: 9. - Lolita63)
2017. júl. 1. 14:06

Bekocogni szófogadóan az ügyfélszolgálatra?

Egy csudát saját érdek,legfeljebb az eddigi szám szűnt volna meg. Van, akinek ez nagyobb gond, amúgy csak egy újabb sim-kártya és kész.

El lehetett intézni neten is, telefonon is, és ami azt illeti, hagytak rá időt. Én is itthonról intéztem, sőt a másik szolgáltató sms-t küldött, hogy nincs teendőm, ellenőrizték és oké.

A felfordulást nem értem, sok emberben győzött a "hatóságtól f@sunk" reflex és azt se tudták, hogy szaladjanak.

Mivel nálam működik, lehet valami helyi zűr. türelem.

Még az is lehet, az ügyintéző volt túlterhelve, nem ment ez mindenkinél simán.

9. Lolita63 (válaszként erre: 8. - Guruljka)
2017. júl. 1. 13:59

Ha nem történik meg az adategyeztetés akkor szűnik meg!

Saját érdekünk volt!

Nálam és a családtagjaimnál megtörtént az adategyeztetés, de hiába!!!!

8. Guruljka (válaszként erre: 3. - Lolita63)
2017. júl. 1. 13:56

Mi az, hogy ha nem mennek be, akkor...?

Simán elintézem telefonon. Azért nem neten, mert nálam kicsit bonyolultabban alakultak az adatok.

Nem hatóság, hogy muszáj legyen bemenni.

Csak egy szolgáltató, aki megkérhet erre vagy arra, de ő kell hogy ajánljon megoldást. És megkérhet arra, hogy válasszak lehetőséget.

Én tudok hívni mást, engem ma még nem hívtak.

7. Lolita63 (válaszként erre: 6. - Tashadow)
2017. júl. 1. 13:40
Én is ettől féltem...:((
2017. júl. 1. 13:39
Annyira tudtam, hogy hatalmas káosz lesz ez a mai nap :) Csak semmi pánik, majd rendeződik valahogy. Olyan még nem volt hogy sehogy se lett :)
2017. júl. 1. 13:32
10 percig tartottam a vonalat a 1430-at hívtam minden vonal foglalt...
4. Epresturmix (válaszként erre: 1. - Lolita63)
2017. júl. 1. 13:20
Műszaki hiba okozza! Én is így jártam valamelyik nap! Küldtek sms-t maguktól, hogy az ő vétkük és bocsàssak meg!
2017. júl. 1. 13:17

Szia!

Én 30-as vagyok, feltöltőkártyás és odafigyeltem a kötelezettségemre sőt a családtagjaimat is figyelmeztettem ha nem mennek be adategyeztetésre akkor a mai naptól megszűnik a számuk...

Hát hiába volt minden:((

Még nem hívtam a központi számot, eszembe sem jutott a felháborodásomba...köszi, próbálkozok.

2. a03dd05915 (válaszként erre: 1. - Lolita63)
2017. júl. 1. 13:11

Szia!Ez melyik szolgáltató? Az ő ügyélszolgálati számukat sem lehet hívni?

Vagy a weboldalukon kell jelezni, hogy a regisztráció ellenére sem tudod használni a szolgáltatásukat.

Addig járj a nyakukra, míg el nem intézik - Te megvásároltad azt a szolgáltatást.

2017. júl. 1. 13:04

Megtörtént a regisztráció még márciusban, aztán "bombáztak" az sms-el hogy ha nem regisztrálok megszűnik a telefonszámom...bementem 2 hete újra személyesen és azt mondták az üzletben hogy sikeres volt a regisztrációm.

Egyetlen családtagom sem tud hívni és hívást sem fogadni...

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook