Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mivel lehet elriasztani a macskákat? fórum

Mivel lehet elriasztani a macskákat? (tudásbázis)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
216. f8db0709b8 (válaszként erre: 207. - Kingi7)
2010. febr. 15. 16:10
Ne hari,én is tűröm,pedig a lányom allergiás a macskára.sorry.Asszem nem engem kéne támadni,nem az én macskám zaklat!
2010. febr. 15. 15:29

kutya

kígyó

214. a74de3d08a (válaszként erre: 213. - Kingi7)
2010. febr. 15. 15:11

Jaaaj, hagyjuk ezt, már megpróbáltak rádöbbenteni mások is, de nem sikerült.... :-(

Fölöslegesen inkább nem strapálnám magam.

213. kingi7 (válaszként erre: 210. - A74de3d08a)
2010. febr. 15. 15:10
Apropó, idéznél, hogy mi rosszat mondtunk a macskáról és bármelyik állatról?
212. a74de3d08a (válaszként erre: 211. - Kingi7)
2010. febr. 15. 15:08
Nem spray, hanem zselé!
211. kingi7 (válaszként erre: 210. - A74de3d08a)
2010. febr. 15. 15:07
Mi benne a visszataszító? Macskaspray-n, növényeken már túl vagyok, köszke, de ez nem egy értelmes megoldás :)
210. a74de3d08a (válaszként erre: 206. - Kingi7)
2010. febr. 15. 14:25

Macskariasztó zselét kell kitenni. Ezen kívül vannak növények is, amiket utál a macska.

Továbbá rendkívül visszataszítónak tartom, ahogy a macskákról és az állatokról megnyilatkozol te is és itt többen is!

209. a74de3d08a (válaszként erre: 177. - 3aa56130ac)
2010. febr. 15. 14:12
Hááááát, elég messze van az a normálistól.....
208. kingi7 (válaszként erre: 194. - Elfelejtett jelszó)
2010. febr. 15. 13:57
:DDD szobor :DDD vigyem az anyagot?
207. kingi7 (válaszként erre: 191. - F8db0709b8)
2010. febr. 15. 13:36
Oké, szóval szerinted el kell tűrőm..... azt is, ha a kislányom esetleg beteg lesz tőlük és kórházba kerül? Milyen alapon? Ne hari, de a saját lányom többet jelent,mint egy macska!
206. kingi7 (válaszként erre: 190. - Hócica17)
2010. febr. 15. 13:34

Nem tudom,hogy mennyire volt értehető a hozzászólásom, amit már ezerszer leírtam...

kóbormacskák, nincs gazdájuk valószínűleg, nem ivartalanítottak és túlszaporodás van, a te macskádnak valószínű, hogy van gazdája...

Elárulnád, hogy egy olyan macskával, akinek nem tudom, hogy ki a gazdája mit csináljak? Mielőtt az alapítványt emlegetnél az előbbi hozzászólásomban leírtam.... szerintem ti macskások, nem értitek, hogy szinte az összes lehetőségen túl vagyok....

Nem hiszem, hogy makacs és önfejű lennék, csak senki nem mondott egy ép észérvet... én inkább ezt pont fordítva érzem, illetve, hogy legjobb védekezés a támadás, még a végén kitalálod,hogy én vagyok a hibás :)

205. kingi7 (válaszként erre: 189. - Kamillka)
2010. febr. 15. 13:27

Én nem lövöldöztem, kezdjük ott...

"Amúgy valaki, akinek ilyen problémái vannak a macskákkal, felemelte már egyszer is a telefont és rákérdezett akármelyik alapítványtól, hogy esetleg foglalkoznak- e kóbor macskák begyűjtésével, vagy legalább ivartalanításával?"

Ha hiszed,ha nem, nem is egyszer...de a hozzáállást nem minősítem, de hidd el elég meglepő volt!!!

Az, hogy nálatok nincs ilyen a társasháznál, mert valószínű mindegyiknek gazdája van és ivartalanítják...

Nálunk vadak, gazdátlanok és nagy a túlszaporulat. Össze se lehet hasonlítani szerintem-

204. Kamillka (válaszként erre: 202. - 3aa56130ac)
2010. febr. 15. 11:33

Gondoltam, hogy nem jönnek ki, de kutyák esetében van olyan, hogy nem tudnak több állatot fogadni. Csak gondoltam, ha ráveszi magát valaki, ne potyára induljon el... Ezzel egyetértek maximálisan, csak füstölögni meg vergődni egyszerűbb, mint tenni a dolgok ellen normális keretek között.

Ezt írtuk neked, többen is, hogy a bilétának ezért nincs értelme, mert nem tudod megfogni és leolvasni róla a számot.

203. Kamillka (válaszként erre: 194. - Elfelejtett jelszó)
2010. febr. 15. 11:29

Hiába a te telked, kerted, ha tudod, hogy oda macskák járnak, ezt szem előtt kellett volna tartanod. A te felelősséged lett volna olyan helyre tenni a szeretett állatot, hogy ne férjenek hozzá!!

Te megérted, amit leírok?? Ha nem ovasd el megint, de hőzöngj itt a semmin. Vagy neked az a korlátozás, hogy ne lövöldözz??? Azt emelsz nekik amit akarsz amúgy...

Amúgy azt hiszed az a jó, ha egész nap ott a felnőtt kutya előtt a kaja?? Nehogy éhezzen:)) Nyáron annak jó szaga lehet, télen meg belefagy a tálba.

202. 3aa56130ac (válaszként erre: 201. - Kamillka)
2010. febr. 15. 11:28

Nem tudom ki vett fel kivel kapcsolatot!

De egy biztos! Ha valakinek van nett és itt tud ülni akkor tud alapítványt is keresni! Hisz minden böngésző jobb sarkában ott a barátunk!

(Nem tudom reklám e , ezért nem mondom melyik világcégre is gondolok kereső szolgáltatásként!)

Szóval ők nem fognak kijönni befogni, De ha te beviszed fogadják!

Tehát csapda a megoldás!

Csak legyen hosszú szárú hegesztő kesztyű , mert rohadt vadak a kóbor macskák! :D

201. Kamillka (válaszként erre: 192. - 3aa56130ac)
2010. febr. 15. 11:22

A fajtiszta neme gyenlő a fajtatisztával, gondolom az utobbira gondoltál. A házi macska is fajtiszta, de nem ez a lényeg? Nem azért nem látsz olyan gyakran fajtatiszta macskát, mert óvják, hanem mert baromi ritka!! A magyar mentalitás ingyen megkap egy házimacskát és azzal el is van rendezve dolog, majd ha jön kap egy kis tejet és le van tudva a felelősségem az állat felé. Házi macskáink voltak mindig is jól tartva, rendesen etetve, egyszer nem csavarogtak el, napközben is csak a kertben votlak még ivartalanítás előtt is.

Amúgy legjobb tudomásom szerint még egy verébre sem lőhetsz rá az udvarodon, de te nyílván jobban tudod.

Ha már 20at bevittél, akkor nem tudsz még 20at bevinni az alapítványhoz, főleg, hogy fogadják is őket? Nektek már az is jó, ha CSAK ivartalanítják!! Akadjunk már le errőla chipről, majd ha ivartalanítva lesz mind, akkor követeld már a chipet. Attól, hogy chipes, nem fog változni semmi, ami a ti problémátokon segíthetne. Minél hamarabb beviszed őket, annál kevesebb lesz a csavargó macska. Hiába vagy felháborodva rájuk, ez a viselkedés beléjük van kódolva és csak az ember tehet ellene, csak nem mid1 milyen módszerekkel!!!

Rajtad kívül más aki felvette egy alapítvánnyal is a kapcsolatot??

200. f8db0709b8 (válaszként erre: 199. - 3aa56130ac)
2010. febr. 15. 10:01
Nem kicsit..nagyon:)
199. 3aa56130ac (válaszként erre: 198. - F8db0709b8)
2010. febr. 15. 09:57
Akkor itt valami nagyon el van b....a!
2010. febr. 15. 09:25
Mint írtam,panelban ugyanazt élem át,mint TI,szóval én is csak tűrök!Törvény?Lassan jobban védik az állatokat mint az embereket...és ezért kell elviselni,mert ha ártasz neki még le is csuknak!
197. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 196. - F8db0709b8)
2010. febr. 15. 09:20
Én sosem adtam enni egyiknek sem, de a kutyám nem fogom éheztetni csak hogy távol tartsam őket.
196. f8db0709b8 (válaszként erre: 193. - 3aa56130ac)
2010. febr. 15. 09:08

Ebből már volt baj,feljelentés miegymás a macskák miatt,bagzás a lépcsőházban....stb...stb.....

Nem hőbörgés....akkor mi?Szobacicán kivül láttatok már olyan cicát aki csak a portán belül rohangál?mert én nem.

Nem kell neki enni adni,akkor nem megy oda...ha meg a kutya kajájára mennek,nem kell ott hagyni az ételt,vagy kicsit bátrabb kutyát kéne tartani:)

2010. febr. 15. 08:57
A szomszéd arra sem képes, hogy rendesen etesse a macskáit, akkor gondolod majd elviszi ivartalanítani?? Jó vicc..
194. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 186. - Kamillka)
2010. febr. 15. 08:56
Kíváncsi vagyok akkor is ezt mondanád-e ha a szomszéd macskája megette volna pár szeretett kisállatodat? Nehogymár én legyek a hibás mert a szomszéd macskái ellenére merek a saját otthonomban állatot tartani!! Ilyen a világon nincs! Korlátozzuk magunkat egy macska szabadságáért?? Szobrot ne emeljek nekik??
193. 3aa56130ac (válaszként erre: 191. - F8db0709b8)
2010. febr. 15. 08:48

Akkor mehet a sintértelepre!

Nem hőbörgés ha az ember enélkül a szag nélkül akar élni!

192. 3aa56130ac (válaszként erre: 189. - Kamillka)
2010. febr. 15. 08:46

"Az az ember a hibás, aki nem ivartalanítja a macskáját és utána nem foglalkozik a kis cicákkal! Aki állatot tart, tegye azt felelősségteljesen és a saját maga örömére. Nem az állat hibája, hogy felelőtlen személyhez kerül, ezt kellene felfogni."

Sok mindenben teljesen igazad van!

Egyetlen dolog a lényeg!

Én felhívtam egy pár alapítványt és sintértelepet!

A befogott macskákat átveszik IVARTALANÍTJÁK!

És csip el is ellátják mielőtt új gazdához kerül!

A Macskatartók felelötlensége miatt lehet most itt érvényessége ennek a fórumnak!

Mint ahogy írtad is !

Mért van az, hogy perzsa cicát nem látok csavarogni?

Miért van az, hogy a macsak eledelt reklámozó majd 100.000.- forintos macska sem mászkál az utcán?

Egyetlen tenyésztett fajtisztát sem látsz!

Meg is indoklom ha nem baj!

Mert az nem ingyen volt! Arra vigyáznak óvják, szeretik.

Ami meg csak az ember ölébe pottyan az hagy csavarogjon!

Budapest legszélén lakok és a kóbor szaporulat akkora , hogy a csapdával naponta mehetek a menhelyre!

Jó támogatom is anyagilag őket!

De nem ez a fontos!

Minden nap fogok hetek óta!

Őszesen eddig 1 db. volt csippel eltátva!

Lehet, hogy az én hülyeségem és az én heplim, de nem lehet ennyi macskával együtt élni!

Ha össze számol legalább 20 macskát vittem menhelyre!

És még mindig rengeteg a csavargó!

191. f8db0709b8 (válaszként erre: 158. - Kingi7)
2010. febr. 15. 07:18

Hidd el,nekem se leányálom,pedig panelban lakom,és nap mint nap le van cicapisilve a lábtörlő meg a fal,rendszeresen a lábtörlőn alszik azt se tudjuk honnan jönnek a macskák!Most én kössek ki a folyosóra egy kutyát?

Egyébként a macska ilyen,akárhogy höbörögsz,ugy is odamennek,mert szabad állat!

190. hócica17 (válaszként erre: 187. - Kingi7)
2010. febr. 14. 23:49

Nem azt mondtam, hogy el kell tűrnöd, de nem az állat a hibás... te szajkózod h egy állat nem ember, ne is hasonlítsuk össze, mégis szerencsétlenektől várod el h ne cselekedjenek ösztönösen...keresd meg a gazdikat, övék a felelősség... érdekes, nekem még egyik cicámra sem érkezett panasz, sosem volt olyan probléma hogy tönkretenné a kertet vagy büdös lenne miatta...

amúgy elég furcsa, hogy azt irod hogy cicakakiban járkálsz, tudtommal elkaparják maguk után...:)

amit leirtam abban pont azt mondtam el h igen, egy kutyát jobban lehet irányitani meg tannitani, mint egy cicát, ha nem figyeltél volna....

amugy meg semmi ellentmondás nincs a 2mondat között, ha már ugyis szerinted egy kalap alá veszek embert állattal, akkor nézz magadba, te is makacs vagy és önfejű, és neked sem lehet megmagyarázni dolgokat, csak hajtod ezt a macskaellenes antiszociális szöveget...

azthiszem ameddig nem is érted hogy mit akarunk itt neked páran mondani, addig nincs miről írni, mert felesleges!

szép estét

189. Kamillka (válaszként erre: 188. - Kingi7)
2010. febr. 14. 23:30

Jónéhányszor elhangzott, hogy a szomszéd macskája így meg úgy. Én csak arra hivatkoztam, amit írtatok...

Bármilyen hihetetlen nem törtem még semmilyen csapda építésén a fejem és ezután sem fogom valamiért. Elhiszem, hogy számodra elviselhetetlen a szitu, felfogom amit írsz, de akkor sem jutna eszembe, hogy öljek, vagy rálőjek bármilyen élőlényre:S:S

Pesten társasházban lakunk, egy néni etet elég sok macskát, akiket ilyenkor az alsó szintre be is enged. Senki nem akadt fent a pisiszagon, mert nincs is, se bent se az udvaron. Otthon a házunk kertjében szintén vannak macskák, egy nem vette eddig a bátorságot, hogy bejelölje a házat, vagy a lábtörlőre kakáljon. Ha nem a mi macskánk zavarja el, ha valami mozgást vesznek észre az udvaron, már elszaladnak, pedig nem puskával a vállunkon szaladgálunk és kutya sincs az udvaron.

Alapból hülyeség a macskákat kutyákkal összehasonlítani, mert azon kívül, hogy négy lábon járnak, nem túl sok közös van bennük. Miért kellene egy macskának úgy viselkedni mint 1 kutyának? Teljesen más faj...

Az az ember a hibás, aki nem ivartalanítja a macskáját és utánna nem foglalkozik a kis cicákkal! Aki állatot tart, tegye azt felelősségteljesen és a saját maga örömére. Nem az állat hibája, hogy felelőtlen személyhez kerül, ezt kellene felfogni.

Nincs gazdája? Akkor hívj fel egy alapítványt, ami kóbormacskákkal foglalkozik, és amelyiket meg tudod fogni, vidd el oda! Ott legalább ivartalanítják őket...

Különösen szeretem a macskákban, hogy nem ragad rájuk az ember rossz kedve. Akkor is fog hízelegni és játszani, ha a gazdája éppen nincs jó formában és ez kimondottan nyugtató. Ezt nem értem miért kell neked megmagyaráznom? Én sem kérdezem, miért zavar a pisiszag. Mert téged é smég másokat is zavar és pont. Nem arról akarlak meggyőzni, hogy milyen finom illata van, hanem arról, hogy nem ezeknek a szerencsétlenek a hibája, amit tesznek, hanem ösztönös:S Attól a problémátok megmarad, de akkor is hiszem, hogy nem lövöldözéssel kellene ezt rendbe rakni:S

Amúgy valaki, akinek ilyen problémái vannak a macskákkal, felemelte már egyszer is a telefont és rákérdezett akármelyik alapítványtól, hogy esetleg foglalkoznak- e kóbor macskák begyűjtésével, vagy legalább ivartalanításával?

188. kingi7 (válaszként erre: 186. - Kamillka)
2010. febr. 14. 22:50

Te ismered a macskacsapdát? Ha nem, akkor nézz utána :)))

Milyen lelkületű? Nem részletezem... van egy pont amikor elviselhetetlen ez a nyűg!

Nem a szomszédé, nem tudom kié, honnét tudnám?

Ha nem a macska hibás, akkor ki? Ha nincs gazdája?

Valóban ennyire nem érthető a probléma?

Miért szereted a macskát, írd le, kiváncsi lennék..

Ja és azt is, hogyan keressem meg a gazdit, ha a macska vad és csak a nyomát hagyja ott?

187. kingi7 (válaszként erre: 185. - Hócica17)
2010. febr. 14. 22:45

Kedves hócica17!

Én úgy gondolom, hogy ebben a témában nem én vagyok visszamaradott gondolkodású, azt hiszem... azért mert nem tűrőm a portámon más állatát, még én vagyok a hibás? Miért kellene eltűrnőm, mond egy okot, miért kell a saját kertemben macskaszarban taposnom és a tömény kandúr szagot szagolnom?

Gyerek, amikor valaki egy állatot még példának is! összehasonlt egy gyermekkel, az nem normális!

Milyen lényeget kellene felfognom? Írd le, mer valószínű, hogy itt némely ember nem érti meg, hogy MI A PROBLÉMA?!

Amit írtál, az alapján látszik, hogy egy kutya intelligensebb, mint egy macska, aki csak kárt tesz, sajnos nem csak a gazdájának.

A kutyám volt annyira nevelve, hogy marad, akkor maradt, és jó pár parancsot tudott. Ezek szerint te nem tudsz különbséget tenni a macska és kutya között, mert szerintem ég és föld!

Szintén amit leírtál, áruld már el, ha egy macska ilyen"buta" akkor mire jó?

Az, hogy milyen emberek vannak engem is felháborit, amikor egy macskát védenek és istennek képzelik, embertársaink, gyermekeink, meg dögöljenek meg valami fertőzésben, és szórják a kár kiegyenlítésére, de a macska az macska, fontos az emberiség számára, hisz ebből élünk, szeret minket,hűséges, igazi társ-attól függetlenül, hogy kaja után megy-

Nem hiszem,hogy az én dolgom lenne a beton kerités..szerintem a gazdáé!!! Ha a kutyámnak tudok kennelt csinálni akkor a macskatulaj ne nyafogjon,hogy nem tehet semmit!

Miért nem ivartalanítja pl a kandúrt? Vagy tanítsa meg ha már olyan "okos" hogy egy helyre piszkítson, az pedig ne a szomszéd kertje legyen...

A nálunk tanyázó macskák többsége vad, nincs gazdája, régebben 1-2 macska volt, és igen is úgy gondolom,hogy 10-15 macska az sok...

MIÉRT MIT KÉNE TENNEM??

"de egy macska önfejű és makacs, neki nem mondhatod hogy állj meg, gyere vissza vagy maradj! sajnos nem tudsz mit csinálni..."

"sokszor megmutatkozik, hogy mennyivel intelligensebbek, mint némelyik ember... "

Egy kicsit ellentmondásos,nem? :)

Miért nem tartasz csirkét, vagy disznót,patkányt,egeret...azok is állatok!!!

És megint csak ismétlem magamat, egy embert ne hasonlíts egy állathoz!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook