Mivel dobjuk fel a kapcsolatunkat? (beszélgetés)
Hmm...
Most kért randit tőlem egy "Titkos Hódoló"...
Úgy kidobtam, a lába se érte a földet :D
(Sajnálom szegényt, dehát ha egyszer erkölcsös lány vagyok, mégis mire számított? :D Inkább örülne neki :D De szerintem folytatja majd... Nem tudom, mit akar kihozni belőle :D)
Akkor igyatok egy kicsit előtte:)
Alapozásnak ezért is jó az sms,mert ott nem látod konkrétan,hogyan reagál és nem kezdesz el agyalni..
Ki kell vágni a hisztit <--- radikális példa, tudom, de működhet :)
Vagy döntsd az ágynak, ha fáradt, úgyse fog ellenkezni, és játssz kedvedre :)
Szívesen:)Azért majd mondd el,hogy sikerült-e a nagy csábítás:DD
Drukkolok neked:)
Nem olyan félelmetesek,mint amilyennek látszanak.És sokszor csak mi nagyítjuk fel őket..Nekem is voltak gátlásaim,félelmeim,de azt mondtam,hogy bakker..megteszem,mert tom,hogy csak jobb lehet..és az is lett:DD
Ne hagyd,hogy a félelmek irányítsanak:)
Mindent?Nem hiszem..mert akkor elolvadnál te is a karjaiban..és nem hivatkozna arra minidg,hogy fáradt..Nem gondolod?Nézz körül itt a fórumon belül,nagyon sok kérdés hasonló mint ez,és jó kis ötleteket meríthetsz belőle,és láthatod,hogy ezeken mások is átmennek időnként.Erőt ad..a változtatáshoz.
És értsd már meg,hogy elsődlegesen nem neki kell tetszened,hanem magadnak.Max nem szól hozzád pár napig a hajad miatt,de aztán majd megbékél.Egy rövidebb hajba is lehet kapaszkodni,sőt talán egy rövidebb haj kiemel olyan dolgokat,amiket a hosszú elfedhet.Pl..a nyak.:DDD
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amivel kapcsolatban nem tűröd, hogy mások bele szóljanak?
- Hogyan csábítsam vissza a páromat?Mivel hódítsam meg újból?Mivel pezsdítsem fel a kapcsolatunkat?
- Leszbikus lányok/nők. Ti mivel dobjátok fel a kapcsolatotokat az ágyban?
- Mivel lehet az unalmassá váló kapcsolatotokat felélénkíteni?
- Függőségek?Kinek van és mivel kapcsolatos?
- Mivel "vigasztaljuk" az idösebb lányt aki a korkülönbség(22, 25) miatt nem akar kapcsolatot kezdeni?