Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás.. (beszélgetés)
meg eshet :)
de bízom benned, hogy nem áll szándékodba ki kergetni a világból! :))
miből gondolod, hogy ezt tennénk egymással??? :D
:P
ja és engem nem lehet befolyásolni elég önfejű vagyok :P
és hidd el fel fogtam a mondanivalóját.
De ez nekem "mese film" :))
erőszak
melyik félere gondolsz? :D
szerintem vicces film :D és kicsit uncsi vontatott a rossz kedvet meg el lehet űzni valami jó féle adam sandleres vígjátékkal :D
a sör mindig jó :))
a 25fok az meg már sok :))
nekem elég 18- 22fok körül :))
Pontosan....vagyis szegről-végről,bár nem ez a lényeg,mindegy:)
Téged is befolyásolnak a "szenátorok",a sötét oldal minden hatása,épp ezért vagy bukásra ítélve!:)
Frizurák,dizájnok,ehj!Ez csak a felszín,abszolút nem fogtad fel az egész mondanivalóját.
Nem jó ötlet.Kb 10 percen belül kinyírnánk egymást!:DDD
Igen. De a film alap értelmezése elmondja hogy a jedik jóságát befolyásolták a szenátorok és ez miatt nem is jártak sikerrel. Mert a szenátorok miatt és a sötét erők miatt jó pár Jedi meghalt száműzött(bujkált) lett és kevesen hiába harcoltak volna! :)Lüke Fon Szkájwúrkert :D
Lenyomta apuci-t csak a 7-8-9 et is meg csinálhatnák :) meg a 0dik részt személy szerint az érdekelne jobban (elméletileg az Yoda életét foglalná össze)!
Ja és Lejla hercegnő újdizájna is érdekelne 7-8-9be mert ez a kakaós csiga oldalt nagyon nem jött be nekem :))) :D
És mivel nálam minden fekete illetve fehér nem hinném, hogy ha még egyszer meg nézném akkor másra jutnék mint anno :) de ha rá érsz és csinálsz velem pizzát akkor egyik hétvégén bevállalom VELED :))
Meg eshet :)
De nem ragad el a sötétség :D én nála jobb vagyok :)) :D
:o)))))))))))
NEM! :oD
Ha csak a 4.5-6 ot nézed,az is elég!:))
Nem véletlenül választották annak idején azokat a részeket.
És ha tetszik,akkor nézd az 1,2,3-at,ami mindennek a kezdete,előzménye.
Tudod én mindent amit úgymond tudok,mesékből tanultam:))
6 x kb. 2óra. :o))
De nem a hossza a lényeg! :o)))
További ajánlott fórumok:
- Filozófiai gondolatok az Életről, önmagunkról.
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Hozzuk ki magunkból a zsírpárnák mögé elbújt igazi NŐT!A terv:Legyőzni Önmagunkat!VÉGLEG!
- Szerinted lehetséges a pánik betegséget önmagunkkal lerendezni?
- Találkozás önmagunkkal