Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes? (tudásbázis)
Ez igen!
Én most nem tudom mire számíthatok, holnap mennem kell orvoshoz vizeletet kell leadni, és lehet hogy vért is vesznek nem tudom.
Majd informállak benneteket mire jutottam.
Puszi mindenkinek és köszönöm az együttérzéseket biztatásokat!
Igen, de most már először mindenképp a vizeletből is meg kell nézetni hogy pozitív lesz e. Ezt holnap reggel intézem, és vissza kell mennem a dokihoz az eredménnyel.
Onnattól kezdve majd látom.
Nagyon érdekes,
Én a helyedbe elmennék még ma egy magánrendelésre, a reggeli vizsgálat óta felhalmozódott kérdésekkel.
Még egyszer elővettem a papírt amit kaptam és figyelmesen próbáltam elolvasni mindent. Szerintem túl ideges lettem és nem láttam mi van feltüntetve a lap alján.
Idézem
Kp. tág hüvely, zárt méhszáj, rendesnél nagyobb férfi ökölnyi myomás uterus szabad környezetben.
Na ettől most még jobban ki vagyok. Lehet hogy ez miatt nem látja a babát?
Ez borzasztó! Ilyen nagy lenne a myoma?
tehát március 13.-án fogant elvileg?
mert akkor lehet hogy tényleg azért nem látszik még... remélem így van!
a esetleges terhesség korára gondoltam :)
remélem minden rendben lesz! kívánom hogy így legyen! próbálj ne idegeskedni! tudom ez most nagyon nehéz! de a helyedben én is elmennék egy másik orvoshoz is, hogy egymástól függetlenül mit mondanak!
akkor most kellene látszódnia :-)
ne aggódj lehet, hogy tényleg babád lesz .-)
engem is úgyanígy kiakasztottak a kedves orvosok az elöző terhességemnél, mert csak azt hajtogatták, hogy több 4-5 cm cisztám van,
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet?
- Pozitív teszt.8 hetes terhesség?!Mégsem látnak uh-n semmit, mi lehet a gond?
- Pozitív terhességi teszt(ek), mégis félek: mi van mégsem vagyok terhes?