Mitől barnázhattam? (tudásbázis)
Köszi szépen. Most így az 55. napon már nagyon várom, hogy történjen végre valami. Ugyanis 8 napja fent van a hőm 36,7-36,8.
És mióta fent van, azóta nagyon érzékenyek a bimbóim... :/
Sziasztok!
Nekem is volt barnázás, de én se tudom, h mitől.
2X1 clostit szedtem, és ha azt veszem 1. napnak, h elkezdtem, akkor a 27. napon kezdődött a barnázás és pár napig tartott, mint a mensi. Csak kevesebb volt jóval.
Szerintetek ez mitől lehetett???
Lehet akár peteérés is. :)
Mi öt hónapig próbálkoztunk a babával, az utolsó hónapban életben először az ovulációmat barnázás kísérte, ami két napig tartott. Bár egész hónapban együtt voltunk, akár beágyazódás is lehetett, mert már a 10. napon a 25-ös tesztem pozitív volt a barnázástól számítva. :)
Nekem első nap enyhén rózsaszínes-barnás, kb. 5 ft-os nagyságú foltom volt a papíron. Második nap reggelre egy kb. tenyérnyi barnás dolog a pizsamámon.
Pedig sajnos így van. Mivel az már "nem normális" kategoria. Nem a peteérés megléte miatt válik le a nyálkahártya, hanem a vastagsága miatt.
Ha lenne pé, akkor az a mensi előtti 14 napon van és nem középidőben. 45 napos ciklusnál a 31.napon, de ez igen ritka, de persze csodák vannak.
36 nap feletti ciklusnál általában nincs peteérés vagy csak igen ritkán!
Gondolom dokinál jártál már?!
Hormon vagy terhesség. Csináltál tesztet?
Azért ugy-e az tudod, hogy a 43-45 napos ciklus nem jó? El kéne menni hormon dokihoz, hogy az okát kiderírthesse, ha most nem vagy terhes, mert lehet rossz TSH, lehet sárgatest alulműködés és lehet inzulin probléma...
a "barna" az vér, csak nem friss
általában hormonális okai vannak. ha 43-45 napos ciklusaid vannak, akkor - szerintem - lehet valami hormongondod.
További ajánlott fórumok:
- Te mitől félsz jelen pillanatban?
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Segitség! Lehetek terhes? Mitől késhet?
- A folyamatos éhségérzet mitől lehet?