Mit tennétek, ha a férjetek kijelenti, hogy mostantól mással akar szexelni? (beszélgetés)
ajtot kinyit...kezet szettar...erossebb lab felemel...nagy lendulet es seggberug...h guruljon a lepcson majd ajtot belulrol 5-re bezar...ennyit
egyebkent meg sommit...
Gyakorolniii?
Alkalmazniiiii???
Mi ez a feleség?
Eszköz? Tárgy?
Én úgy megutálnám, hogy rajtam nem is gyakorolna többet, az tuti!
a hűség, a bizalom mindenkinek fontos.
Van, aki szemellenzőt tesz fel (mint pld Vivien), de attól még megviseli a lelkét ha megcsalják. Ez egy másik történet már.
nagyon negatív vagy:P...
de nem baj.te ezt úgysem értheted, meg számít az is hogy ki honnan származik, nálunk a hűség fontos, itt
annyira nem... kár.
6 éve :)) bocs ez kimaradt.
és lesz 100 is:D
de látom h mitől olyan sz..r mások élete és házassága .
én másképp gondolkodom és ez meglátszik a kapcsolatomon is ami már éve remekül működik, de ehhez kell egy olyan férfi is, engem nagyon tisztel és szeret. és teszek is érte hogy így legyen. és más a felfogásunk is erről. és nem mindenkit csal a párja, igen vannak kivételek :)))
problémák mindig adódnak az életben. Ha minden egyes problémát félred.gással oldana meg mindenki, nagy baj lenne a világban, az biztos.
Érett, felnőtt emberek nem viselkednek így!
A problémák nem ettől fognak megoldódni, és a lelki xaros vödör tartalmát sem lehet ezzel/ ilyesmivel kompenzálni/ üríteni.
Nagyon nagy a baj, ha egy ffi ettől érzi magát ffinek.
Nem!Aki félremegy,az nem szeret annyira.Közel sem.Szerintem.
Vivi: te is megcsaltad? Ha nem,akkor miért nem?
kompenzáljon otthon, és tanuljon meg barkácsolni.... illetve vágja gerincre az asszonyt naponta használva a fantáziáját...
Ja, bocs! El is felejtettem, h amúgy meg alamuszi nyuszi az uraság. Hisz leírta a fórumindító. Az asszony hiába akar változatosságot, játékszereket, stb bevonni. Az "ura" félénk hozzá...
Ahhoz félénk, h újítson, de ahhoz már tökös, h beújítson???!!! Ne már... miylen ffi az iylen????? Töketlen pöts...
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra mostantól....
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Nászajándékba mit kellene adni ha kijelenti a pár hogy pénzt várnak...?
- 60 év körüli nagymama kijelenti, hogy nem akar az unokákra vigyázni. Hát ennyire rossz dolog nagymamának lenni?
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Aki egészségesen szeretne mostantól étkezni az csatlakozzon!segítsünk egymásnak!