Mit tennétek, ha a cég ahol párotok dolgozik nem hajlandó fizetni, mert kell a bejövő összeg a tulajdonosoknak luxus autóra, nyaralásra? (beszélgetés)
Egyszer csak kívül találja magát az ember...
valószinűleg hamarosan meg fog szűnni a cég:(
semmi lehetőség más munkára? :S
Mert ez így nem élet :S
Pontosan ezért nem lépünk mi sem, csak marad a fenyegetőzés minden hónapban... :/
de 30 nap után leveszik akkor is ha behajtatlan, aztán visszarakják és így szórakoznak egy ideig, aztán felfüggesztik az adószámot, újabb incasso... legvégső esetben megszűntetik a céget... de ebből munkabér aztán nem lesz
Köszönöm a hozzászólásokat, de nem okosok okoskodására vagyok kíváncsi, hanem tippekre, segítségre.
Egyébként 3. okos a hozzászólásodra a válasz, 2-szer érkezik egy hónapban pénz a cég számlájára, az elsőt leveszik saját zsebbe, a másodikat meg elmegy az inkasszóra. Azaz a második utalás fedezi a kimenő tartozásokat, tehát minden hónap 12-én új inkasszó van..... Erre nem gondoltál ugye??? Azaz mégsem vagy olyan okos, mint azt hitted???
Hogy miért kell mindíg okoskodni a nőknek... Nem értem.... -.-"
fordulhatsz NAV-hoz, na de akkor tuti biztos, hogy egyetlen egy forintot sem kaptok
én inkább munkaügyi bíróságra mennék... de csak azután miután megvan az új munkahely
Azért kérdeztem én is, mert igazából ha nem te kezeled a cég pénzeket, akkor lehet mindenféle mende-monda, hogy hova megy a pénz. De hogy a kérdésre is válaszoljak, a felettesemre kerek-perec rákérdeznék, hogy miért nem fizet, mikor akar fizetni, meddig tartja ezt az állapotot. Ha ezek a válaszok egy negatív képet mutatnak, akkor lépnék. Már le a cégtől.
Szerintem, ha egyszer inkasszót raknak rá, azt nem veszik addig le, amíg nem érkezik be a fizetés, nem pedig havonta rárakják-leveszik.
De hogy honnan tudom, azt hiszem nem változtat a kérdésemen.......... Nemde???
Nem, csak van egy 2 hónapja alkalmazott titkárnő, aki buta mint a föld, mellesleg ő sincs kifizetve, így mindent elkotyog a céggel kapcsolatban bárkinek, aki kicsit is kedves vele....
Egyébként ezeket honnan tudod? Belelátsz a könyvelésbe?
Mielőtt leinkasszóznák, gyorsan kiveszik a pénzt... Egyébként minden hónapban van inkasszó a számlájukon....
Már 3 hónapja úgy kapja meg, h avval "fenyegetőzöm", h bejelentem a céget a NAV-nak, akkor hirtelen mindíg lesz annyi, h fizetni tudnak, mert elég sok kettős dolog van a cégnél.
Viszont ezt már meguntam.
Szakszervezet? De csak "nyomozás" után...
Sok ilyen igazságtalanság van.
Ez szerintem is nagyon jó ötlet.
Nem lehet, hogy nem a tulajok nullázták le, hanem pont a NAV. az inkasszó az kemény dolog...Reméljük mihamarabb rendeződik a dolog és megkapják a fizetést a dolgozók.
A NAV biztos kivizsgálná.....
Hiába kérdezik a dolgozók a titkárnőt, h hol a fizetés, az a válasz, h most érkezett a napokban pénz a cég számlájára, de a 2 tulaj egyből lenullázta azt.
További ajánlott fórumok: