Mit tehetek büdös cipő ellen? (tudásbázis)
Az említett jó tanácsok mellett ajánlanám, hogy pamut zoknit viselj !
Természetesen ez körömcipő viselése esetén nem jön össze.
Nem a lábizzadást szünteti meg!
Hanem a szagosodást gátolja!
Írta valaki a szódabikarbónát.A legjobb dolog a szagok ellen,de komolyan.A lábat szórtad már be vele rendszeresen?Én régóta csak ezt használom lábdezodornak és bevált.Egész napos cipőhordás után sincs nap végére semmilyen kellemetlen lábszag,pedig a zokni vizes.Nem mellesleg a legolcsóbb megoldás.
Téves gondolkodás aki azt hiszi,hogy bármilyen lábdeo majd megszünteti magát a láb izzadását.Azok csak arra valók,hogy az esetleges szagokat elfedjék,már ha hatásos lesz-e egyáltalán.A láb izzadása ugyanúgy működik mint a hónaljé.Izzadni kell,ezt megakadályozni nem lehet.
Nekem soha többé más,csak szódabikarbóna erre a célra!
EGyébként a cipő talpbetétek tényleg jó ötletek, el is felejtettem írni, hogy én is használom, bármikor kimosható, és sokáig jó..
Nálam már évek óta megvan az a néhány pár, amit használok, és még mindig egyben van.. Aki kimossa, és nem dobja el, annak hosszútávon az ára is megtérül, ami egyébként nem is egy hatalmas összeg.. De minden nap eldobni, úgy luxus lenne..
Akkor a gyógyszertárban kapható chino.fungin sprayt használd! Állandóan használható nem okoz hozzászokást-függést. Megelőzi-megszünteti a lábgombát és a lábszagot. 1490 Ft.
Vagy sch.oll lábspray - Ross.mann
Na erről még nem is hallottam, kipróbálom a betétet is, meg a sprayt is, bár utóbbit már vettem erre a célra, de nem ért semmit.
Köszi!
Lehet kapni a Rossmannál olyan betétet ami direkt erre az esetre jó. A férjemnek veszem már 3 éve és működik.A neve "FUSS WOHL". Ami most van abban 8 pár van és 2 hetente cserélem .Láb méret szerint lehet venni, és nem rémségesen drága.
Amellett a lábat Scholl lábszag elleni spray-vel is
kellene kezelni.
- és német termék, mivel németül van rajta minden felirat.. - és nemcsak nem drága, hanem kitűnő termék..
Régebben, amíg nem tudtam, hogy létezik ilyen kitűnő spray, volt, hogy nekem is olyan szagosak voltak a cipoőim, hogy ki kellett dobni, és újat venni..
Amióta ezt használom, azóta nem szagos sem a lábam, sem a lábbelik..
A DM-ben nagyon jó sprayk kaphatóak erre a célra.. Nekem is eszméletlenül izzad a lábam, és a lábam is fújni kell vele, mielőtt cipőbe lépek, és a cipőt esténként, nyáron, ha szagos, akkor befújom vele, és másnap reggelig nemcsak kiszárad, hanem a szag is eltűnik vele..
Balea spray, és nagyon jóóóóó!
Nem gombás, csak nagyon izzadós.
Olyan talpbetét hol kapható?
Már próbáltam, de nem sokáig tart. Nekem valami olyan ötlet kellene, amitől nem izzad benne a lábam és eleve nem is büdösödik. A többségnek nincs vele baja, csak párónknak, aki izzadósabb lábú.
Pedig be is hintőporozom a lábam. :(
gombás-e?
ha igen, a lábad le kell kezelni, a cipőt meg formalinozni, minden bakt, gomba, dög elpusztuljon. Utána kimosni.
ha nem ilyen a gond, akkor meg szénszűrős talpbetét.
Minden nap abban az egy cipőben kell lennem a munkahelyemen. Nem igazán mosható anyag, bár én megtettem, de az csak addig jó, 2 nap múlva megint olyan. Iszonyatos szaga van.
Fújtam már bele domestosos, hypós vizet, konkrétan cipőbe kapható szageltávolítót, de az csak addig jó, amint felveszem, hamarosan megint olyan.
Valaki adjon már valami tippet? Rég kidobnám a fenébe, de csak azt az egyet kaptuk, nem tehetem, hordanom kell. :(
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- A párom exfelesége ellenem uszítja a gyereket, mit tehetek?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Melltartóból állandóan kibújik a merevítő vas, miért? Mit tehetek ellene?
- Mit tehetek télen a konyhában lévő ételszag ellen?
- Mit tehetek puffadás ellen?