Mit tegyek, ha csal a férjem? (beszélgetés)
Tudod mit tegyél?
először is vesszőket...
Szerintem ezzel ne foglalkozz. Azért vannak együtt, mert zsák meg a foltja - jellemben biztosan.
A ti kapcsolatotok már régen elromolhatott, már a nő előtt, csak nem akartad magadnak bevallani.
30 éves vagy, fiatal még ahhoz, hogy egy ilyen férfi mellé kösd le magad. Ha magadra nem is gondolst, gondolj a gyerekeidre: ilyen apát akarsz példának állítani? Vagy jobbat?
Egész életedben szenvedni akarsz mellette, vagy esélyt adsz magadnak, hogy boldog legyél egyedül vagy mással?
ha szakítani akarsz, dobd ki.
ha van remény és meg akarod menteni, légy türelemmel.
Jobb nincs.
Nem szereti, csak mazochista, aki ilyeneket eltűr az megérdemli! Én kevesebbért, sokkal kevesebbért kidobtam pasit. Iszik, az ilyentől inkább eltiltanám a gyerekeket, milyen példa lenne nekik!? Nem könyörögni hanem közömbösen viselkedni vele, sőt néha odavinni nekik a gyerekeket ne csak a szórakozás járjon nekik...
Nem futok olyan busz után amelyik nem vesz fel!
Ne magadba keresd a hibát!!
Azt úgy előre el kell dönteni, hogy annnnyira márpedig sosem fogom szeretni?:O
Vagy hogy kell azt csinálni?:O
Egyet értek. Ez a kizárás tényleg nagyon buta és primitív megoldás. Ha minden áron vissza akar vágni neki, tegye az hivatalos úton.
A bíróságon tárgyalni sokkal embertelenebb, ridegebb és fájóbb a férj száméra, mintha kizárná otthonról a feleség. Ha lecseréli a zárat, akkor a férj tudja, hogy még mindig szereti, bírósági tárgyaláson viszont minden érzelem rejtve marad és ez sokkal nagyobb pofára esés a férjnek, mintha kizárná a lakásból. Szembesülne vele, hogy annyira azért nem szeretlek, hogy kizárjak a lakásból.
nem szereti, csak ezzel takarózik
nehéz ám magunknak bevallani hogy olyan barmok voltunk, hogy egy idióta alkoholista gerinctelen féregnek szültünk 3 gyereket és kinyaljuk a seggét csakhogy ne hagyjon el...
nem őt szereted már hisz megalázott, stb. csak mint anya ragaszkodsz ahhoz az elvhez hogy boldog békés családi idillt bármi áron fent kell tartanod, meg megrémír a 3 gyerekkel való hopponmaradás...
és ez nem csoda, de NŐ vagy légy erős, ma egy nő ha szül, magának szül, a pasi csak kellékként funkcionál, mert benne nem a családösszetartás ösztöne dolgozik (kivéve egypárban akit jól megneveltek)
légy erős és következetes, törödj a gyerekekkel sokat, és szemtelenül húzd le anyagilag mert 3 gyerek esetén nem kis összeg az amiből fel lehet nevelni őket..
kitartást és sok erőt!!!
Könyörgöm, ne adjatok már szegénynek ilyen hülye tanácsot, mint a kizárás! Úgy is kifejezheted az együttérzésedet, ha közben nem beszélsz ostobaságokat.
Amúgy, bár az itthoni joggyakorlatban szinte evidens, hogy az anyánál helyezik el a gyerekkorúakat, én tuti maradnék a törvényes keretek között a férj elleni "bosszú-hadjáratban". Nehogy visszafelé süljön el a fegyver...
hát van ilyen, azonnal keress egy jó ügyvédet, add be a vállást indítsa el a gyerektartási és elhelyezési dolgokat , légy kemény és gyorsan intézd , ha ráhagyod ott maradsz a 3 gyerekkel semmi nélkül...
ha kemény leszel még vissza is térhet bár én nem engedném...
Ahhoz,hogy tönkre menjen valami,nem kell egy hónap!Elég egy pillanat is.
Az,hogy a nő ronda,semmit nem jelent,a szerelem vak.
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha a férjem veszélybe sodorja a családot?