Mit szóltok ezekhez a nevekhez?Létező személyekről van szó (beszélgetés)
Évfolyamtársam volt: Sugár Zoltán
Amikor a kislányunkat vártuk többen javasolták, hogy ha fiú lesz, legyen Áron (vezetéknevünk Borsos)
Gyerekkórházban kedvencem: Hómó Rinaldó
Mi az egyik fórumban a napokban hidaltunk le egyik csaj ismerősétől. Oráliának nevezte el a gyerekét...
de a vezetékneve sem gyengye:
Szopóczi Oráliának hívják a kislányt.... ekkora kicseszést a saját gyerekével!
tökéletesen egyet értek. én nem a megfelelő környezetben élek, de itt is vannak hülyék. (pardon, de szerény véleményem szerint az ilyen szülő az) 3 gyerek, a nagyobbnál még volt vmi ész: Roland, a kislány már gyanús ő Lora, de a harmadik üti a lécet nálam, ő Kevin. érdeklődve várom a további esetleges folytatást....
vezetéknevük pedig nem Lakatos, vagy Kolompár...
Hát bexartam:).
Itt aztán' van mindenféle különlegesség,de a maga egyszerűségével nálam Eszmeralda Margit viszi a prímet:).Hasonló lehet pl. Alvaró István:).
Hát ez kész:).
(Manó nevű ismerősöm nekem is van,évekig azt hittem,hogy csak becézik,pedig nem...)
Fiam osztálytársa volt: Cserepes Virág.
A lányomék anno az unokámnak kerestek nevet a Magyar Utónévkönyvben.
A lányom a mai napig röhögőgörcsöt kap a Jukulusz férfi névtől.
Kész vagyok!!!!
Már 5 perce ezen pörgök:))))
Én inkább már Házi Feladatnak hívnám!
Szegény gyerek mikor felnő!
nekem Budi Adrienn nevü ismerősöm van.:)
Tüdő Ivett is van..:)
Kökény Virág..
sőt,az egyik osztálytársam tesója ha lány lett volna,a Vörös Rózsa nevet kapta volna,azóta is hálás az égnek,hogy fiú lett..:))))
További ajánlott fórumok:
- Történelmi személyek - ABC-ben
- Ki Ő? /közismert személyek ABC-ben/
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Bibliai személyek /megkötés nélkül
- Miért van az, hogy ha valaki indít egy fórumot, akkor egyes személyek a fórumindítóra támadnak egyből?
- Keresek interjúhoz olyan 60 és 80 év közötti személyeket, akik voltak úttörők!