Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Mikszáthtól a Fekete várost olvastam, legutóbb, jól esett a kis lelkemnek, és mindig rácsodálkozom, hogy miért nem olvasok többet a szerzőtől.
A következő könyv még nincs meg.
Még mindig Stephen King: Hasznos holmik. Nem volt sok időm mostanában olvasni.
Utána Peter Straub-ot tervezem
A film is az :D
Jávor Pál,Szeleczky Zita,Csortos Gyula
Aszlányi Károly: Sok hűhó Emmiért
Könnyű,szórakoztató nyári olvasmány:)
Ha még nem ismernéd :
Tehmina Durrani : Uram és parancsolóm ( Pandzsab gonosz oroszlánja)-ez is önéletrajzi
Ha a neten rákeresel a nő nevére döbbenetes képek és cikkek jönnek elő .
Carole Matthews: Nyári ábrándok
Mi van akkor, ha világéletedben többről álmodtál...?
Nell McNamara élete boldog: biztos állása van a helyi falatozóban, kedvese, Olly, imádja, négyéves kislányuk, Petal pedig tündéri, körülötte forog az egész világ. A falatozó renoválásra szorul, Nell pedig azonnal kapva kap az alkalmon, hogy kreativitását kiélje.
Az eredményen felbuzdulva, na meg legdrágább barátainak az unszolására Nell elhatározza, hogy saját vállalkozásba fog. Tüneményes kézitáskákat gyárt, amelyek rövidesen igen-igen kapósak lesznek.
Úgy fest, hogy Nell álmai egy csapásra valóra válnak! Azonban a sikernek ára van, és Nell hamarosan ráébred: rengeteg nehézséggel jár, hogy mindent megtarthasson...
Carole Matthews a Sunday Times bestseller írónője. Tizenkilenc könyve jelent meg eddig. Munkáit húsz nyelvre lefordították, a filmes jogokat Hollywood vette meg.
Csupa móka, kacagás és szeretet.
Szívd magadba a napsütést a "Nyári ábrándok"-kal!
Limonádé:) Épp erre a kánikulára való.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.