Mit nem "bírsz"a párodban? (beszélgetés)
Hűűűű...én vagyok a legszerencsésebb nő a világon, ezeket olvasva! :) Zavar hogy 5-kor kel hogy negyed 6-ra elkészítse nekem a kávét mire én is kelek:)
az én páromban minden tökéletes:)))))
Nincs annyi időm hogy felsoróljam! :-(
Azt hogy mindig neki van igaza meg akkora az egoja hogy én még ilyet nem láttam!!! Ha mondom neki: szeretlek- a válasz: tudom! És mindenre ez a válasza! Csak a legmárkásabb ruhákat hajlando felvenni és lassan már a konditeremben többet van mint velem!!!
85 kiló. én meg negyvenöt. nem bírom el :)
szerintem ha a jó tulajdonságait kéne leírnom nem is nagyon tudnék mit írni.
Hááát elég sok mindent,pl ugy issza a söröket, mint a szivacs aztán folyton felemeli a hangját, álandoan alszik a tv-n,engem piszkál hogy megcsalom.Szalad a mamához ha össze veszünk, ö mindig ráér haza jönni, nekem mindig idöben otthon kell lenni.Hü már tovább nem is folytatom.
Ezt mind, amit itt leírtatok :))
Azt,hogyha hibázik nem ismeri el hanem azonnal támad. Persze szóban értem ezt.Eléri,hogy 5 perc alatt én hibáztassam saját magam, én érezzem bűnösnek magam.
Ha a véleményét kérem valamiben többször a válasz " most mit mondjak??"
Azt,ahogyan bevásárláskor szenved:-)
azt,hogy túl sokat dohányzik,és azt ha belém akarja magyarázni a hülyeségeit...
... azt, hogy nincs itthon, már több mint egy hónapja... és kibírja nélkülem... ! :o(((
:o)))))
Úgy látszik az enyém is csak pasiból van ezért nagyon sok negatív leírással csak egyett tudok érteni. Viszont sajna a nézeteltérés fizikai megnyilválusásokban is kijött és ez már a vég kezdete:(
nézi a nőket,minden nap kitalálja h biztos megcsaltam,sértődős...ja meg horkol is
- elég sokszor iszik
- rendetlen
- éjjel horkol (bár ezt ki tudom küszöbölni:))
- és más most nem jut eszembe:p
Azt nem szeretem tobbek kozt, ha
- ugy kezem mint az alkalmazottjainkat. Kiossza mit csinaljak, mintha nem lenne az enyem a ceg.
- serteget, feltekenykedik, okoskodik, kotekedik es ki is mondja, hogy szerinte o mindenkinel 100x jobb - persze amikor leguritott par sort vagy valami alkoholt (ami felkohol)
- beleszol, hogy hogy vezetek, menj lasabban...vigyazz...fekezz...stb...
- 33 evesen meg nem akar elmenni soforsuliba. Este tanulas helyett startbol nekiugrik a TVnek, mert nagyon faradt es fajnak a labai... Talan fel, hogy nem sikerul a vizsgaja...
- amikor fokhagymaszagu (olyan csipos buz)
- amikor o elkeszul, akkor mar muszaj is indulni... Hat nem vagy meg kesz? Induljunk mar!
Hat senki sem tokeletes! Viszont van egy tonna jo tulajdonsaga.
Van olyan forum ahova azt irjuk ami jo benne/vele????
En sem! De o is elnezi nekem a hulyesegjeimet.
Lehet, hogy, ha nem lenne hianyoznanak a hibai, sot biztos.
Hogy hamar felkapja a vizet, ha vmi nem úgy alakul vagy történik, ahogy azt ő elképzelte
A sörszagát, ezt 3 év alatt nem sikerült megszoknom.
Nem lehet vele beszélgetni mert sajna nem egy beszélgetős tipus. Csak amit kell azt beszéljük meg.
Sajna az enyémnek elég rossz sok tulajdonsága van, úgyhogy azt sorolhatnám.....estig sem fejezném be, sajna nincs is egy ideális kapcsolatom vele....de pl. önelégültség, megbízhatatlanság, ......és akkor még sorolhatnám...
Azt, hogy még nem talált rám:))))
nehezen mondja ki az érzéseit
a makacsságát:)))
de emberére akadt:DDD
További ajánlott fórumok: