Mit lehet kezdeni egy makacs, akaratos, öntörvényű férjjel? (beszélgetés)
Semmit!
Ez tetszik!
:))))))))))))))
Hát,így is fel lehet fogni...:D:D:D
Egyetlen szerencsém,hogy a foglalkozása miatt keveset vagyunk együtt. :)))
:DDDDDDDDDD
Akkor ha eddig bírtad, akkor most már mit "pampogsz"??:DDDD
Jól bírod a gyűrödést, szó se róla:D
Tudod,vannak naiv időszakok az életben. Az enyémben legalábbis voltak, mivelhogy nőböl vagyok :))
Talán túlzottan empatikus természettel áldott meg a sors,gondoltam minden jól van úgy,ahogy van. Kb. 7-8 év után kezdett derengeni a probléma forrása! (tudom,röhej :)) Azóta meg eltelt már közel 30 év és még mindig nem léptem ki belőle. Mondhatom magamról,hogy MAZOCHISTA vagyok
*Ha nagyon figyelmes vagy, akkor 2 hónapon vagy max.1 éven belül ki lehet szúrni.
Szemkontakt+reakciók és egyebek egészitik ki..
Ha nagyon figyelmes vagy, akkor 2 hónapon vagy max. belül ki lehet szúrni.
Mindig meg lehet érezni is, hogy az adott személy önmagát adja-e, vagy még süneffect-be van-e, vagy már elkezdett megnyilni.
A csöpögős nyálas emberkék 100%-a szinészkedik.
Annak akinek mély érzései vannak az sosem.
Milyen jelekből lehet felismerni egy kapcsolatban, ha valaki színészkedik szerinted, egyáltalán fel lehet??????
Mert ugye ki akar egy eleve vesztésre itélt kapcsolatra időt szánni.
Sok ember önmagát akarja adni, aztán meg akar felelni és feladja önmagát.
Itt kezdődnek a párkapcsolati problémák.
Főleg egy öntörvényü emberrel. Az öntörvényü csak azt teszi meg amit ő akar. Saját maga akarja irányitani az életét. A vitát inkább lerázza magáról, nem hagyja magát meggyőzni.
Az öntörvényü emberrel meg kell találni azt a módot, hogyan beszélgess, vitázz, hogyan győzz.
Van ilyen.
Be lehet törni,de akkor boldogtalan lesz.( engem is sikerült, az is lettem)
Egyébként sokat mást értenek öntörvényü emberen.
Csak eleinte, mondjuk az első 1-2 év.Kb. addig bírják.. Ha jobban megnézed a házasságok zöme 5-10 év között megy tönkre. Pont ez miatt.
Az 1-2 mást mutat, a 3-4 már nem tud szinészkedni, az 5.-évtől indul a buli, mert addigra elfárad.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet kezdeni egy önző férjjel?
- Két éves kislányom egyre akaratosabb.Más anyukák ezt hogy küzdik le?
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- 9 éves lányom az utóbbi időben egyre szemtelenebb, akaratos, és visszabeszél. Tanácstalan vagyok
- Idegesít, hogy nem fogadják el az emberek az öntörvényűeket.