Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt- (tudásbázis)
allergia növényi olajokra? sosem hallottam.
Bizony, nem lehet könnyű a diéta.
Szerintem ilyen mértékű baj esetén éremes lenne homeopátiás módszerekehez folyamodni, és az allergiát(az okozatot) kezelni, mert örök életre megszabadulni mindezen élelmiszerektől elég keserves lenne...
Egyik ismerősöm kiskora óta lisztérzékeny, most próbán van és engedik, hogy lisztes dolgokat egyen, tehát szerintem ez a fajta érzékenység vagy allergia is idővel gyógyítható.
hú, de rossz :s
gondolom, otthon kell főzni vajjal, és saját kenyeret sütni, meg ilyesmi..
Egyik barátnőmet elkísértem bőrgyógyászhoz, hosszas utána járás és sikertelenség után megállapították,hogy az arcán lévő kisebb-nagyobb problémái abból adódnak,hogy a szervezete nem dolgozza fel a növényi olajat és azok származékait tartalmazó ételeket! Nagyon nehéz helyzetben vagyunk,mert nem találunk rá sehol alternatívát, amivel ki lehetne ezt zárni az életéből. Mindenben van: felvágott, kenyér, csoki, keksz.....joghurt és a többi.....el vagyunk keseredve, kérlek segítsetek, ha esetleg ilyen jellegű problémátok van, vagy hallottatok rá valamilyen megoldást!
Előre is köszönjük!
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Mindegy hol, elöl, középen, hátul, de szavad tartalmazzon egy "kar"-t
- "m""é""h"-szavad tartalmazza e három betűt, egymás mellett vagy egymástól távol./pl:poszméh, MegÉlHetés/