Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért? (tudásbázis)
Arra, nekem a másik, a Szandis nem ízlik. Nem tudsz valahová elugorni, hogy vegyél valamit? És keserűkakaóporod sincs otthon? Az is tényleg jó megoldás. Vagy még úgy szintén a csokipuding folyékony édesítőszerrel és zsírszegény tejjel, esetleg fele víz-fele zsírszegény tejjel készítve, hozzákeverve egy kis rumaromát. Hmmm, az is finom tud ám lenni!
Milkából is létezik diétás és nagyon finom.
Szoktam édesítős csokipudingot gyártani, az is jó, de most a családom itthon van és megennék előlem. :D
Jó neked! :)
Őszintén irigyellek!
Nekem gyakrabbak a rohamaim és nem sosem elég 2-3 kocka. Máskor bevált, ha ettem ilyenkor kb. 9 kocka étcsokit, de most valahogy nem kell.
70%-os étcsoki, vagy túrós gyümölcs édesítővel, esetleg 1,5-os tejből normál kakaó porral, édesítővel kakaó, nekem ezek bejönnek édesség utáni vágy csillapítására
Ha nem tudod lebeszélni magad róla, valószínű, hogy a szervezetedből kifogyott a szénhidrát ( én ilyenkor szoktam nagyon kívánni). Ilyenkor fogok 2-3 kockát a kedvencemből (egész mogyorós étcsoki), beülök a kedvenc fotelembe, és élvezettel megeszem. Ennyi elég. Nekem kb. hetente 2x van ilyen rohamom.
hát csajok én is nagyon szoktam kívánni, nekem is a milka a kedvencem és én is direkt nem vettem hogy ne egyem de most annyit beszéltetek róla hogy csorog a nyálam.:)
Nincs itthon.
Norbisra gondolsz? Nem ismerem a választékot.
Szegény, én együtt érzek veled, én is baromi édesszájú vagyok és szinte állandóan fogyózom, de nálam beváltak a következőek: a norbis túroduri, puding és a somlói, hmm, az isteni, és akár a vacsorát ki is lehet vele váltani.
Azt a fránya Milka csokit kívánom, de nagyon!
És nincs itthon, direkt nem vettem, de nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz.
Legalább itt elsírhatom a bánatom...
Pontosan!
Szívemből szóltál. :)
Egyél meg egy kockát, vagy csinálj magadnak keserű kakaóporból kakaót és édesítsd folyékonnyal, vagy még a port keverd el szorbittal vagy fruktózzal és úgy csináld meg! Nekem ez mindig beválik.
Köszönöm az ötleteket, a gond csak az, hogy most jönnének a kifogásaim, úgy mint:
pethoevi, sajnos 2 táblától sincs bűntudatom, és ez meg is látszik a súlyomon...
Martian, ha eszem, kövér maradok, más probléma nincs. :)
Meliga, étcsokim van itthon, fel vagyok belőle szerelkezve többféle ízűvel, de nem kívánom.
Dovanda, 1 kocka sajnos nem elég...
Pipu, sosem cigiztem sosem kívántam szerencsére? Bár lehet az is jobb lenne, mint kövérnek lenni.
Nehéz eset vagyok, ugye? XD
nekem nem elég egy kocka, csak ha megelőzte 20 másik :)
Szokjál le a cigiről és megtudod hogy mi az ha valamit kívánsz
zsírszegény cukormentes kakaóporból és édesítőből kakaó.
Bólogatok. De csak egy kockát, a szervezeted máris érzékeli , megkapta amit akart, nem kell rögtön egy táblával megenni:)
a kérdés engem is érdekel
egyél, ne kínlódj végig egy életet :)
Fogyózol és azért nem akarsz enni?Egyél egy kockát,és fuss fél órát,vagy csinálj 100 felülést!!!Így nem lesz bűntudatod!
Menj le boltba, vegyél csokit és edd meg. Nekem bejött. ;)
Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért?
További ajánlott fórumok: