Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Missed ab - Beszéljünk róla! fórum

Missed ab - Beszéljünk róla! (beszélgetés)

180. Cifoka
2015. jún. 11. 17:02

Annyira fura Epri, hogy egyidős terhesek voltunk, egyszerre tudtuk meg hétfőn a rossz hírt és egy napon műtöttek, nem??

Remélem egyszerre sikerül is jó híreket hozni is majd. Ránk férne...

179. Cifoka (válaszként erre: 178. - Epri)
2015. jún. 11. 17:00
köszönöm! Te már jobban vagy?
178. Epri (válaszként erre: 177. - Cifoka)
2015. jún. 11. 14:46
Jobbulást!
177. Cifoka
2015. jún. 11. 14:28
Egyébként most lehet kinevettek de esküszöm az egész fizikailag annyira nem viselt meg mint tegnap este a kézfejbe a branül. Nem tudták berakni (picit el is húztam a kezemet mert úgy fájt) így végre karba kaphattam az infúziót de a kézfejemben az ér megint úgy bedurrant h azóta se tudok vele fogni semmit.
176. mgagi (válaszként erre: 174. - Cifoka)
2015. jún. 11. 14:17
Semmi baj de a történet így kerek.
175. Cifoka (válaszként erre: 173. - Kisritu)
2015. jún. 11. 14:16
neked ez most a második menzeszed azóta?
174. Cifoka (válaszként erre: 172. - Mgagi)
2015. jún. 11. 14:12
Nem a műtétre értettem h felejtsd el hanem az ilyen hülye orvosokra. Bocsánat ha nem fogalmaztam egyértelműen. Sajnos ki lehet fogni őket és ahogy mondod ez is szerencse kérdése. Pl. ha ma este lett volna velem ez akkor én is "megszívom" ugyanis egy tök mogorva idős főorvoshoz kerültem volna. (reggel vette át a mai műszakot így találkozhattam vele)
173. Kisritu
2015. jún. 11. 13:54

mgagi en is ilyenekkel találkoztam.xkg huskent kezelik az embereket.tisztelet a kivetelnek.

ami engem is zavar h nem lehet tamponozni vilag eletemben azt használtam de most feltankoltam betetekkel.van ez az anionos betet allitolag jot tesz.hat ennyi penzert tegyen is.

Zebra en azt kezdem eszrevenni h.aminel egy kicsi esely is felmerul h szarul alakul az nalam szarul alakul.....lehet fejben kene atprogramozni engem...most ajanlottak **t meg pszichotronikust de nem hiszek a hokuszpokban....

Cifoka sajnalom h.nem tudtad elkerulni a műtétet.

orulok h.viszonyleg jol tud vagytok a dolgon es szobatars lany is h.tulvan.

nekem utana nehany nap volt verzes majd meg par nap pecsetelgetes.

mensim szokasos 27-28 napra jott.

de megin barnazosan.erdekes h.terhesseg elotti 2 honapban is barnaval indult elotte meg sose.jo lesz az a hormonvizsgalat majd.

hat nezd Epri, esely persze van az ikrekre. de ki tudja.ha ne adj isten lombik lesz a következő akkor kicsit tobb...

ezt mar mashonnan is hallottam h.ugy mond vetelesi hullam van....:( szornyu...van vmi a levegőben?

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
172. mgagi (válaszként erre: 171. - Cifoka)
2015. jún. 11. 13:52
Nézd ezt elfelejteni nem lehet. De a fájdalom enyhül.
171. Cifoka (válaszként erre: 169. - Mgagi)
2015. jún. 11. 13:47
Igen szerencsére! Mindegy, próbáld meg elfelejteni és remélhetőleg soha többet nem mész ilyennel kórházba.
170. Epri
2015. jún. 11. 13:37

Zebra, köszi akkor majd kiderül :) Azért felkészülök betét ügyileg XD

mgagi, sajnálom, hogy hülye dokikat fogtál ki.

169. mgagi (válaszként erre: 164. - Cifoka)
2015. jún. 11. 13:29
örülök hogy ti normális orvosokkal találkoztatok. Én kifogtam a bunkókat. Úgy bántak velem mintha abortuszra mentem volna és rádásul körülöttem mindenki abortuszra jött. Kivéve az első napon akkor volt egy spontán vetéléses csaj.
168. zebracsikó (válaszként erre: 156. - Epri)
2015. jún. 11. 13:29
egyáltalán nem törvényszerű, hogy az első menzesz ilyen erős legyen! Leginkább sima lefolyású szokott lenni
167. mgagi (válaszként erre: 163. - Epri)
2015. jún. 11. 13:27
Szerintem kicsi az esélye.
166. Epri
2015. jún. 11. 13:26
Örülök, hogy túl vagy rajta te is. És igen sokan vannak bár amikor én mentem egyedül voltam a szobába mint missed abos.... a másikba meg hatan... persze jött még a lányzó akiről beszéltem mellém... nálunk most több volt az aki nem akarta a babáját... jobb is hogy nem raktak melléjük...
165. Cifoka
2015. jún. 11. 13:15
Különben nekem is volt egy szobatársam aki 20! hetes kismama volt és meg kellett szülnie a babát mert volt egy rendellenessége. Ha minden igaz ő ma kerül sorra. Rengeteg vetéléses kismama volt az osztályon a nővérek mondták is...szörnyű!! :(
164. Cifoka
2015. jún. 11. 13:06

Sziasztok!

Végre újra itthon vagyok! SZóval tegnap délután elkezdődött a vérzés és görcsölés...bementem UH-ra ahol az ügyeletes orvos megvizsgált. Mint kiderült a teljes petezsák és az embrióból is maradtak foszlányok így a műtétet nem kerülhettem el. Már nem akartak hazaengedni a folyamatos vérzés miatt és olyan szerencsém volt hogy ez a szimpatikus rendes orvos (az enyém nem tudott jönni) meg is műtött még az este. Mire felocsúdtam már túl is voltam rajta..Ilyen szempontból örülök hogy hamar lezajlott!

163. Epri
2015. jún. 11. 12:09
Nem topikhoz tartozik, de ha már itt beszélgetek veletek, szerintetek van esélyem újra ikrekre? A családban egyébként nincs iker, és csak anyum első terhessége volt az... de mindketten így jártunk. Hallottatok már ilyenről? Első terhesség iker ami nem maradt meg majd újra iker és megmaradt? :D jó lenne játszani a gondolattal, de neten nem nagyon találtam ilyen sztorit :)
162. mgagi (válaszként erre: 161. - Epri)
2015. jún. 11. 11:06
:)
161. Epri (válaszként erre: 160. - Mgagi)
2015. jún. 11. 10:59
Ez jogos... észben tartom :)
160. mgagi (válaszként erre: 159. - Epri)
2015. jún. 11. 10:51
szerintem igen, mert akkor tisztul ki igazán.
159. Epri
2015. jún. 11. 10:48
Igen köszi. Szexre nekünk 4 hetet írtak, fürödni nem szeretek csak zuhanyozni ez nem gond, a szexet meg utána úgyis meglátjuk lehet várunk még egy plusz hetet ártani nem árthat inkább, mint hogy gond legyen. Most tampon tudom nem lehet, de akkor ezek szerint első mensinél jobb azt is hanyagolni, nem jó hír, de hát ez van :)
158. mgagi
2015. jún. 11. 10:46
Számíts rá hogy óránként kell cserélni és még este is.
157. mgagi (válaszként erre: 156. - Epri)
2015. jún. 11. 10:45

Azt mondta a doki hogy 6 hétig meg kell hogy jöjjön. Nekem nem jött meg de kivártam hogy mikor érkezik el az én időm.

De általában 4 hét után mindenkinek megjön.

Se tampon, se fürdőben ülés, se szex. Mondjuk mi 5 hét után összebújtunk. De nem volt könnyű.

156. Epri
2015. jún. 11. 10:41
Aj aj első menzesz... nem hangzik jól xD és egyébként hány hét múlva várható? és akkor nagyon figyeljek, hogy sok vér lehet? Meg el is feledtem kérdezni akkor már szabad lesz tampont használni? bár remélhetőleg még előtte megyek kontrollra és jól megtudom majd érdeklődni .
155. mgagi (válaszként erre: 153. - Epri)
2015. jún. 11. 10:34
Jó hírek hogy minden rendben a leányzóval. Neki is gyors lelki felépülést.
154. mgagi (válaszként erre: 152. - Kisritu)
2015. jún. 11. 10:34

Az első menzesz az nagyon durva. Én pont akkor kezdtem az új helyen amikor először megjött. Gondolhatjátok. Nem mondhattam azt hogy bocsi most nem tudok jönni mert éppen brutál ki vagyok. De túl éltem.

Nekem a következő és az azutáni is nem a megszokott volt. Most kezd már rendeződni mennyiségileg.

153. Epri
2015. jún. 11. 10:30

Jelentem a Lányzó jólvan, tegnap mikor szabadultam délután rá fél órára már ment is szülőszobára. Onnantól már elviselhető volt neki és gyorsan megvolt utána műtét is. Mára jól van és vidáman fogadott ami persze meglepte, hogy mentem, mert alig másfél napot töltöttünk együtt egy szobában :) Ők se adják fel mi se tegyük és reméljük a legjobbakat!!!

Kisritu pihenj sokat, hátha segít. Szerencsére én nekem már csak ilyen kevés vérem van most mintha épp múlna a menses. Bár ki tudja még bármi lehet a következő hétbe. De legalább megkérdeztem bent mikor hova kell mennem.

Szép napot, fejeket fel, erősek vagyunk mind :)

152. Kisritu
2015. jún. 11. 09:50
gondolok ra.jajj lanyok olyan mertekb3n verzek h.kiirattam magam 2 nap tappenzre...
151. mgagi (válaszként erre: 150. - Epri)
2015. jún. 11. 07:06
Jaj istenem! Ez olyan borzaszto!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook