Missed ab - Beszéljünk róla! (beszélgetés)
Annyira fura Epri, hogy egyidős terhesek voltunk, egyszerre tudtuk meg hétfőn a rossz hírt és egy napon műtöttek, nem??
Remélem egyszerre sikerül is jó híreket hozni is majd. Ránk férne...
mgagi en is ilyenekkel találkoztam.xkg huskent kezelik az embereket.tisztelet a kivetelnek.
ami engem is zavar h nem lehet tamponozni vilag eletemben azt használtam de most feltankoltam betetekkel.van ez az anionos betet allitolag jot tesz.hat ennyi penzert tegyen is.
Zebra en azt kezdem eszrevenni h.aminel egy kicsi esely is felmerul h szarul alakul az nalam szarul alakul.....lehet fejben kene atprogramozni engem...most ajanlottak **t meg pszichotronikust de nem hiszek a hokuszpokban....
Cifoka sajnalom h.nem tudtad elkerulni a műtétet.
orulok h.viszonyleg jol tud vagytok a dolgon es szobatars lany is h.tulvan.
nekem utana nehany nap volt verzes majd meg par nap pecsetelgetes.
mensim szokasos 27-28 napra jott.
de megin barnazosan.erdekes h.terhesseg elotti 2 honapban is barnaval indult elotte meg sose.jo lesz az a hormonvizsgalat majd.
hat nezd Epri, esely persze van az ikrekre. de ki tudja.ha ne adj isten lombik lesz a következő akkor kicsit tobb...
ezt mar mashonnan is hallottam h.ugy mond vetelesi hullam van....:( szornyu...van vmi a levegőben?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Zebra, köszi akkor majd kiderül :) Azért felkészülök betét ügyileg XD
mgagi, sajnálom, hogy hülye dokikat fogtál ki.
Sziasztok!
Végre újra itthon vagyok! SZóval tegnap délután elkezdődött a vérzés és görcsölés...bementem UH-ra ahol az ügyeletes orvos megvizsgált. Mint kiderült a teljes petezsák és az embrióból is maradtak foszlányok így a műtétet nem kerülhettem el. Már nem akartak hazaengedni a folyamatos vérzés miatt és olyan szerencsém volt hogy ez a szimpatikus rendes orvos (az enyém nem tudott jönni) meg is műtött még az este. Mire felocsúdtam már túl is voltam rajta..Ilyen szempontból örülök hogy hamar lezajlott!
Azt mondta a doki hogy 6 hétig meg kell hogy jöjjön. Nekem nem jött meg de kivártam hogy mikor érkezik el az én időm.
De általában 4 hét után mindenkinek megjön.
Se tampon, se fürdőben ülés, se szex. Mondjuk mi 5 hét után összebújtunk. De nem volt könnyű.
Az első menzesz az nagyon durva. Én pont akkor kezdtem az új helyen amikor először megjött. Gondolhatjátok. Nem mondhattam azt hogy bocsi most nem tudok jönni mert éppen brutál ki vagyok. De túl éltem.
Nekem a következő és az azutáni is nem a megszokott volt. Most kezd már rendeződni mennyiségileg.
Jelentem a Lányzó jólvan, tegnap mikor szabadultam délután rá fél órára már ment is szülőszobára. Onnantól már elviselhető volt neki és gyorsan megvolt utána műtét is. Mára jól van és vidáman fogadott ami persze meglepte, hogy mentem, mert alig másfél napot töltöttünk együtt egy szobában :) Ők se adják fel mi se tegyük és reméljük a legjobbakat!!!
Kisritu pihenj sokat, hátha segít. Szerencsére én nekem már csak ilyen kevés vérem van most mintha épp múlna a menses. Bár ki tudja még bármi lehet a következő hétbe. De legalább megkérdeztem bent mikor hova kell mennem.
Szép napot, fejeket fel, erősek vagyunk mind :)