Mire lehet használni a szójatejport? (tudásbázis)
7. a14deb9047
2009. dec. 18. 18:32
a magyar konyhában szerintem semmire
6. zena01 (válaszként erre: 4. - Ednut)
2008. aug. 12. 18:30
Hát fogyni nem lehet tőle, legfeljebb a pénztárcád lessz karcsúbb.
5. arafat
2008. júl. 2. 16:55
Amennyi csak van mindet szedd össze,ha készvagy tedd fel 1-buszra amelyik nem áll meg sehol.
4. Ednut
2007. szept. 8. 17:52
Csak megosztanám rossz tapasztalataimat. Elvileg én is Tanácsadó lennék. Beléptem a Herbalife-ba kb. 10 napot használtam, vizvisszatartási problémáim voltak, igy nyilvánvaló hogy senkinek sem tudom ajánlani a terméket pedig nem ez lenne az érdekem. Pénzvisszafizetésről természetesen szó sincs, az csak kamu, magamra vessek a naivságomért. Mindent betartottam megvolt a napi legalább 2 l folyadék, mégis dagadt kezem-lábam. Abbahagytam mielőtt még tönkretenném a vesémet. Persze csak engem hibáztattak amiért nem hiszek a termékekben és nem gyűjtöttem elég infót. Azóta sok rosszat hallottam, olvastam róla májproblémák, leadott kilók kamatostól visszajöttek (pedig betartott mindent) meddőséget is okozhat állitólag stb. NEM AJÁNLOM SENKINEK A HERBALIFE TERMÉKEKET. Úgy látszik tál becsületes vagyok hogy meggazdagodjak belőle.
3. szunda
2006. nov. 6. 15:45
Mivel kazeinérzékeny vagyok, kerülöm a tejtermékeket.
Egyedül a kávét nem tudom meginni feketén, ezért tejpor gyanánt szoktam szójaport tenni bele.
2. elvira1
2006. nov. 6. 08:21
A szojatejport ugyanugy mindenre lehet hasznalni mint a rendes tejet.Felforralt vizben feloldod a tejport es mindent elkeszithetsz belole.A szojatej draga ,azoknak ajanlom aki allati eredetu feherjekre erzekeny,es valamilyen egeszsegi okokbol nem fogyaszthat ilyen eredetu feherjeket.
1. zena01
2006. szept. 23. 15:28
Mire lehet használni a szójatejport?