Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mire jó a facebook? (beszélgetés)
De nekem mondd már el, honnan veszed azt, ha mind a ketten fent is vannak, és nem az ismijeid, honnan veszed, hogy pont egymással csevegnek?
neked mostantól nem mondok semmit.
Ja. Meg nem is regisztráltál, csak véletlenül regisztrálódtál álnéven. :-)))
most jut eszembe, honnan vagy olyan ismerős......
én sem tudom. egyszerűen bejött egyoldal, ahol kiírta, mind a ketten online vannak........
Töröltette. Nem tetszettek neki a reakciók :)
De tényleg! Valaki fészbukkguru mondja már meg, hogy honnan lehet tudni, hogy valaki online van-e, ha nem ismerős???? Ezt nem értem.
jöttem volna olvasni. mi lett az elöző forummal? pedig úgy tetszett
az ilyeneket kellene kitörölni, mint te is.
töröltess még egy fórumot
segítsetek!
ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!
felmentem a facebookra, fent van a férjem is és az a nő, akire gyanakodtam:(((((((((((((((((((((((((
mindjárt rosszul leszek
egy kérdés: csak azt lehet felvenni a facebookra, akivel már előtte leveleztem? vagy magán a facebook-on is fel lehet venni valakit, csak úgy?
légyszi segítsetek!!!!
hogy tudom azt is megnézni, hogy kinek ki az ismerőse?
sziasztok! tudnátok segíteni?
hogyan tudok megnézni úgy valakit ezen az oldalon, ha nem jelölöm be ismerősnek? hol tudom megnézni, kik az ismerősei?
Nem tudja valaki, hogy lehet a facebookról kitörölni magam?
nem szeretnék új témát nyitni azért itt kérdezem
tegnap óta sz*rakodik a facebook
csak nálunk, vagy nálatok is?
Mostmár szerintem ugy van, hogyha rosszul vannak az asztalok és nem férnek oda akkor nem szolgálják ki. Mert nekem is igy volt, de átrendeztem és mostmár mindenkit kiszolgálnak:-)
Hát az elején úgy volt, aztán meg nem. Most meg nem néztem:)
A Café worldös játékba kap minden emberke kaját vagy nem?
Aha! Akkor jó! Kezdem kapisgálni a dolgot!
Ugyanott, ahol a vetőmagokat is:D De ha még csak nemrég kezdted, akkor nem biztos, ahogy haladsz felfele, úgy vehetsz több dolgot.
Megtámadták a farmos a mosómacik! De én elhajtottam őket!
Ja! Hol lehet ilyen istállót meg belevalót, meg tanyát meg mindent vásárolni?
Köszi:) Vettem istállót, abba 20 fér, szóval jöhet még majd:D
További ajánlott fórumok: