Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
megint nem vittem ki a kukát. :)
A hiba az Ön gépezetében van!
Milyen jó lenne otthon aludni, a jó melleg ágyban.
Hűha!!! Gólyát kaptam, pedig Én már nem szeretnék/akarok babázni!
Konkrétan arra gondolsz, akire én, vagy van saját példányod?
Hogy milyen jól nézett ki régen Zoltán Erika. De miért hagyta a testét elhízni??
Minden jó és szép, és Én tökéletes vagyok!:D:D:D
Árkád körgeometria, hogy a fene enné meg azt az agyonfinomított nevedet!!!!!!!!!!!
itt van a várva várt péntek.
vannak dolgok, amik nem változnak
....de aranyosak vagytok!:))
A tirpákok osztódással szaporodnak! :/
Ma kettö volt illetve ha ugy vesszük akkor egy sem de ilyen még sosem volt.:P
Jobb, ha nem írom le... magamban küldöm csúzlin a pokolba...
Én úgy vettem észre, hogy nem mindegyik bolt követi a divatirányzatokat, hanem van, amiteljesen más stílust képvisel. Ilyenek pl. a spanyol ruhák (ezeket imáááádom). Csak baromi drágák, úgyhogy maradnak a Verdák, meg a Hello Kitty-k.:D
Szerintem ezt a kínálati oldal is befolyásolja. Megvan a sablon, eszed-nem eszed, ezt kapod a boltban. Örök kérdés, hogy melyik az erősebb (szerintem a kínálati oldal, mert gyakorlatilag születéstől kezdve manipulál) - tyúk meg tojás. :)
A közízlés alakítja, hogy vannak sztártemékek. Ha nem lennének az anyukák ilyen szinten vevők ezekre a "sztártemékekre", akkor előbb-utóbb kimennének a divatból. A vevő réteg tartja fenn ezt a mániát.:)
Azért a verdás aranyos. :)
Én attól vagyok kiakadva, hogy minden csak ilyen mintával van, hercegnős, hellokittys, verdás, micimackós. Könyörgöm, nem lehetne egy név nélküli kislány vagy kiscica vagy kismaci vagy bármi? Nagyon kotorni kell az olyanért. Nem mondom, 1-2 mesehősös dolog oké (nálunk is minden olyan amúgy), de hogy mindenen az legyen és mindenen ugyanaz a pár szereplő... Az nem tetszik. :)
Csodálatos dolog ez a genetika...:)))
Nálunk Verdák megy minden mennyiségben, pedig én nem szeretem, ha mesehős van a ruhán. Az olyan babás, vagy mittomén. Én szeretem pasisan öltöztetni a fiúkat.:)
Az biztos. :) Tiszta anyja, állítólag én télen szandiban akartam oviba menni, mert annak a színe jobban illett a ruhámhoz, mint a csizmáé és egyébként is melege volt a lábamnak. :D
Fiú-fronton vannak ilyen dolgok? :)
Huhhhh, nem semmi kiscsaj. Igazi divatdiktátor.:)))
Persze, az mindegy neki. :D
És nem szabad begombolni a kardigánt meg a kabátot, mert akkor nem látszik, hogy milyen szép felső van rajta. :D
Igazi NŐ.:) Az nem szempont, hogy ez nem éppen a legpraktikusabb...:)
Jah, ráadásul kizárólag szoknyában hajlandó létezni. Azaz ugye harisnya... A foglalkozásokon, a boltban, az udvaron, a házban - és persze alvás közben is. Csak éjjelre hajlandó megválni a szoknyától.
Jajjjj, de ismerős a szitu, csak én helyzeti előnyben vagyok, mert cipzár letol, kukac előkap és már mehet is...:))
Igen, pont ezen röhögtem, mert délelőtt röpke 30 perc alatt jutottam ki az udvarra a gyerekekkel - pedig nem is kellett öltöztetni őket. :D
Végre kiértünk, eltelt kb 15 perc, ééééééés: anyaaaa, pisilni keeeeeeell. Paff.
:D
Az "allsz" szóból vedd ki az s és a z közötti szóközt.:)
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?