Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
vállig érő vörös hajam van és ceruza konttyal hordom :)
Meg!!! :D Remélem hosszú hajad van hozzá, és kizárólag aranycsilli fejpánttal hordod :D
Egyébként van valakinek eladó telefontöltője? Hálózati, mini usb-vel :)
ebbe még így nem gondoltam bele, azt hittem csak a külsőségek miatt csináltatja, aki megcsináltatja :)
Én hegyes tünde füleket szeretnék, azt is megcsinálják?
Szemhéj még a látást is befolyásolhatja. Én azt annyira megértem, hogy lehet én is megcsináltatom pár éven belül :D
Én megnéztem mert egyrészt az ilyesmi érdekel,másrészt mivel hasonló "munkát" végzek önkéntesben a facén.
ugyanígy vagyok vele :) nem is érdekel!
még nem láttam,de nem hiszem,hogy sokat vesztettem.
Akciófilm jöhet :) Belenéztem a Keresem a családomba,de azt mondják kamu. :(
a balázst nem szeretem,talán,ha nem ő vezetné megnézném.de roppant ellenszenves.
a mellet én is,aki kis mellű vagyok,sőt azt is mondták,hogy nincs.még a szemhéjat is,ha zavaró,ahogy öregszel.de a többit,meg a hurkaszájat?persze pénz kérdése is bár a cölöpöknek,állítólag a hírnév miatt ingyen csinálják.
imádom a mónika sót! meg a balázst! megnéztem és megnyugodtam, rájöttem, hogy nincs velem semmi baj, nem vagyok hülye :D :D :D
én egyiket sem,de néha a mónika sót,a veled is megtörténhet,meg az akciófilmeket.és tetszett a Tibor vagyok,bár sokan lehúzták.
Még a mellplasztikát meg is értem! De a szemhéj, meg pinike és popsi implantátum???? csak lesek mint pocok a lisztben!
Egy nagy muff mágnes haverom mondta, hogy az a legjobb a nőkben, hogy mind más! És a különbözőség gyönyörködteti, imádja hogy nem tudja mi vár rá míg le nem kerül a bugyi.
A cicikről meg annyit, hogy mire lekerül a melltartó már arra koncentrál hova dughatja a ...
Szögezni egyik sem :)
Hallgatom a Bk-t és az ÉNB-t ,és kb,ennyi.
Sztárban sztárt azt néztem és a régebbi tehetségkutatókat .
Egyébként általában a Discovery megy és jöhet még a Comedy Central.
akkor már kisebb gondod is nagyobb lesz annál.ki volt az az idióta,aki kitalálta?
tegnap este véletlenül az intim plasztika fórumot nyitottam meg! Hallod sírva fakadtam, az egyik Hoxa tag részletesen leírta milyen volt a műtét és nekem nagyon fájt! Az én pinikémet nem cakkozza meg senki az ziher!!!! Ha évek múlva lóg majd a nyelve az se érdekel!!!
Szerintem jobb is,hogy nincs penzem ilyenekre.:D
Vajon elegedettek voltak?
Egy no sosem az matradektalanul magaval.
Annyi elcseszett plasztikat latok,itt a hoxan is.
Milyen műsor szögez a képernyő elé?
Volt egy plasztikai realiti is ámérikában. Magukat rondának tartó nőket átoperáltak "széppé" de csak a felépülés után nézhettek tükörbe.
talán ez az új nem lesz olyan drasztikus :)
Jézusom :) Én nem nézek ilyesmit :)
emberem erre a farmos izére kíváncsi! Évekkel ezelőtt volt már a viaszaton egy hasonló, akkor az egyik játékos úgy meghasonlott, hogy éhségében a kutya tápot ette :( :(
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?