Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
wáááá, már csak ez az sms hiányzott a mai napomból! :)
Szólok pár isminek az érdekedben :)
Az összes nem kívánatos, én csak begyűjtöm a bókokat, ha már...:)
Tyű... Nem tudom.. Még a felhasználó se jut eszembe.
Ez a hülye nátha eltompítja az agyam...
Én a Az érző szívű mágus-t kerestem
szabad megkérdezni melyik könyvet kereste?
Ööhm nekem nem volt ilyen kérdésem :D csak hozzászóltam :D most is.
Amúgy a csaj kérdezte hogy pdf be megvan-e az adott könyv. Bár lehet email címet is kiírt és lehet az volt a gond
kérlek! Meg azt is hogyan rázod le a nem kívánatos alakot :)
Nekem is szoktak. Írjak ki róla fórumot? ;-)
na most ez az új fórum, dicsekszik, hogy neki munkahelyen is bókolnak? zavarja, hogy nem csak neki hanem másnak is udvarol a pasi? próbálom megfejteni, de nem megy :( BÉNA VAGYOK, NA
na ilyenkor jó lenne egy férfi a háznál...:S
Nem tudom bezárni a bejárati ajtót, nem fordul el a kulcs!! :(
a múltkor is törölték valami könyves kérdésedet... hadd kérdezzem meg, milyen könyvek ezek, hogy ennyire csípik a moderátorok szemét?
Édes Istenem! Remélem a lányomat meg tudom majd védeni ezektől! Muszáj megértetnem vele, hogy gyönyörű és nincs szüksége ilyesmikre!!!
Pénzért mindent. Nézz be a plasztikás fórumokba. Ízlésért felelős agyfonat átvágását is végzik.
Szépek az ünnepek.
És jó, hogy nem lett, nagyobb bajom, vagy főleg a picinek nem lett baja, ami utóbbi a fontosabb.
Törölték. Gondolom szabály ellenes..
sokkal rosszabb, ha a szemérem ajkakat szabatta kisebbre, vagy mit tom én milyenre...
Akkor pont olyan lehet,mint a gatmetszes utani napok.:D
örülök, hogy nem vagyok egyedül :)
és amikor írja, hogy csk zuhany alatt tud pisilni, mert akkor nem csíp, meg lefagyaszott fél litykós víz van a lába között 0-24ben, hogy ne nyüszítsen a fájdalomtól, brrrrrr
de őszintén remélem, hogy most már boldog és a lelke is ragyog, ennyi gyötrelem után ez a minimum!!!
:DDD hat ezzel egyetertek
Hova lett az új könyves topik?
Sylvanasnak írtam volna a mágussal kapcsolatban...
De akkor legalább egy fejpántot!!!!! :D
További ajánlott fórumok: Kire gondolsz most? Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján? Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza? Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek? Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)? Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?