Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
:)
Már megvannak az ajándékok.De legközelebb nálad fogok először körülnézni.Akkor már Mirtill is iskolás lesz.
Nem tudom.Én most csak a netes kereskedelemről szóltam :) Ha csak lehet én nem megyek plázába :)
Hitelt meg sosem vennék fel,semmire.
De mindenhol? Ékszerboltban is akkora forgalom van!
Egy bankos ember mondta, hogy 2006 óta nem vettek fel ennyi hitelt, mint most karácsonyra.
Idézem-: Most heverték ki a válságot.
Már aki..gondolom én.
Én nem vagyok ilyen :) De én is hallottam már ilyenről :)
Ma nem tudok még pihenni sem,se tvzni ,megőrültek a vevők :)
Kezdősik a hajsza :D
Én amit tudok neten rendelek ,intézek :)
Nem szeretne Mirtill egy szép rajzmappát ? Igaz,Kittys épp nincs :)
Én sem nagyon szoktam rendelni netről.Falun lakom,a férjem csak jövő héten jön haza,akkor már nem akartam kapkodni.A fiúk ajándékát rendeltem meg így,mert egész jó áron volt.
Viszont Mirtillnek vettem egy Helló Kittyt aukción.Szombaton enyém volt a nyertes licit,kedden már itt is volt.
En nem szoktam netrol,csak most talaltam valamit ,ami tetszik.Egy kozmetikum.
De meg is gondoltam,majd holnap megnezem a plazaban, itt nalunk nem sok mas lehetoseg van,csak a plaza,ott egy helyen minden,de azon belul is csak 1 hely arul minosegi termeket,aranylag olcson,aztan kifujt.Sajna ott sem mindig kapom meg,amit akarok.Ezert vetemedtem erre.:)
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?