Mínusz 70 kg. Sikerülni fog! (beszélgetés)
Én nem értek hozzá, de a fogyózásban nem kell szünetet tartani?
Mert én az edzéssel vagyok úgy, hogy pár hónap alatt (2-3) úgy tele tud szaladni a fejem vele, hogy hiába imádom, egyszerűen egy idő után nem megy. Akkor pihentetek, majd egy kis idő után újult erővel visszatérek.
Amúgy most milyen módszerrel próbálkozol? Mozgás van?
ISMEREK 1 HÁZASPÁRT 14 ÉVES A LÁNYUK ÉS BŐVEN 100 FELETT VAN !Na az ilyen az szülő ??
Mitöl híztál meg?
Én 116-ról indultam most 80 vagyok! Még van vissza,de nagyon nehéz!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Én is örülnék, ha két számjegyű lehetnék, de addig még nagyon nagyon sok van hátra :)
Mondjuk én direktbe nem is fogyózom, egyszerűen nehezen megy az evési dolgok betartása.
"csak" rendszeres mozgással viszont már 10 kilótól én is megszabadultam :) De nem merek magamnak célokat kitűzni.
Amúgy én is szegedi vagyok :)
Szia!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Kitartás!!!
mivel adtad le?milyen diétával?
gratulálok,nagyon ügyi és kitartó vagy!
Szia
Nagyon ügyes vagy, csak igy tovább!!!
Az a jó ha lassan megy le, mert az tartós is marad.
Sok sikert és kitartást kivánok neked, és kivánom, hogy teljesüljön a vágyad!!!
Már több mint 7 hónapja tart a diétám.Eddig -27,5 kg-tól sikerült megszabadulnom. Ez még nagyon kevés ahhoz képest, hogy 70 kg felesleg volt rajtam. Vagyis még mindig van, de most már 27,5 kg-val kevesebb. Szerintem nagyon kevés ment le rólam eddig. És lassan
Már több mint 7 hónapja tart a diétám.Eddig -27,5 kg-tól sikerült megszabadulnom. Ez még nagyon kevés ahhoz képest, hogy 70 kg felesleg volt rajtam. Vagyis még mindig van, de most már 27,5 kg-val kevesebb. Szerintem nagyon kevés ment le rólam eddig. És lassan. 138,8 kg-val kezdtem és mára 111,3 mutatott a mérleg. Az álmom az, hogy szeptember 20.-ra legyek olyan 83-87 kg között. Valyon sikerül? Nagyon remélem. Fontos lesz számomra az a nap. Nagyon. Persze jó volna ha addig érném el a 68-70 kg-t, de az is el jön egyszer. Báris remélem. 68-70 kg-val tökéletesen elégedett lennék. Igaz azt a súlyt karácsonyra tűztem ki magamnak, de jo volna ha
egy-kettő eltűnnének rólam a kilók. Már alig várom, hogy divatos ruhák között válogassak. ........
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!