Mindent a Sotret gyógyszerről! (beszélgetés)
pokoliporonyt a napsugárzástól vannak pöttyeid ,ezért sem lehet nyáron szedni..
Alkoholt inni?!?!?! EMgőrültetek a gyógyszerszedése alatt nem szabad!!!
Ennek ellenére beszoktam b*szni rendesen...
Nem fogja egy gyógyszer irányítani az életem ,meg nem fogok mindenről lemondani miatta
Én kb. 2 hetente szoktam inni és ugyanúgy bírom mint régen.....Változó, van h megiszok 2 boros-kólát de van olyan h rövidet is iszom mellé!!!:D
Aznap mikor megyek bulizni én is hamarabb veszem be h azért addig nagyjából feloldódjon!!
Eddig nem vettem észre semmi szokatlant....
Én szoktam inni 1-2 sört :D de többet nem merek.
Amúgy mostanában ilyen csalánkiütésszerű pöttyök jöttek ki a kezemen, volt már vkinek ilyen? És mivel kenjem be??
aj:( ugy veszem észre mintha csak egyre csúnyább lenne az arcom.. nincs sok pattim de amivolt néhány azmeg sebes lett:S nameg piros. Szerintetek abbahagyhatnám a gyógyszert ha mondanám a dokinak h inkább irjon fel valami krémet? Már nem birom tovább..
Kb. egy éve is krémet kaptam és 1-2 hét alatt szééplett az arcom..
Sziasztok !
3. hónap után vagyok, és azt veszem észre pattanások már nem jönnek, viszont a piros foltok és hegek még vannak. Erre mit használtok ? Egyszer olvastam itt hogy Cicaplast-ot tanácsolták ? Vagy tudtok valamit ?
Másik, hogy elfogyott a gyógyszerem és 3 napot ki kell hagynom, sajnos nem kaptam megfelelő időpontot. Igaz már nem tehetek semmit, de érdekel hogy ez a 3 nap baj-e?
Hello!
Nem tudom, ti hogy vagytok/voltatok vele, de én 3. hónapja szedek napi 20-at és nagyon szépen javult tőle az arcom, már egész szép volt, eddig... Most pedig úgy látom, kezd minden visszajönni, ami eddig eltűnt, úgyhogy kezdek bepánikolni. Szerintetek azt lehet, hogy emelek az adagon, és akkor talán nem lesz rosszabb? A dokim elég rugalmas ebben a dologban, még a legelején mondta, hogy annyit szedek, amennyit bírok, meg most nem is tudok elmenni hozzá, mert nem vagyok otthon...
Volt valakivel még ilyen esetleg...? :S
:)
csak 10 mgomot kell szedj naponta, azt a mindenit.Én még mindig 30 mg-ot kell szedjek.
1 kérdés voltunk gyógyszertárba kivenni a receptet és a csaj sotret helyett roaccutane-t adott, mérges voltam, mondtam, h nem ezt irta fel a doki, errő azt mondta, h egy és ugyanaz a két tabletta. Legszivesebben másik gyógyszertárba mentem volna, de nem volt időnk,mert igyis majdnem lekéstük a vonatot, a bogyókat meg folyamatosan kell szedni, ugyhogy muszáj volt ezt vegyem, ettől gondolom nem lesz semmi baj? mind a 2 hatóanyaga az isotretinoin
Látod nekem is ezt mondta, hogy ő majd eldönti, mert ő az orvos. Nekem most levitte napi egy (10mg)-ra.
???
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent a Tetralysal gyógyszerről
- Okozott már valakinek meddőséget a Sotret nevű gyógyszer?